Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/01/31-2022/02/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand, Gentofte

Klokken 11.15 indløb der anmeldelse om, at der var opstået brand på 1. sal i et hus på Ericastien. Patruljer kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev igangsat, og branden nåede ikke at sprede sig yderligere. Der skete ikke nogen personskade i forbindelse med branden. Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ukendt.

Butikstyveri, Charlottenlund

Personalet i Coop 365 på Ordrupvej anmeldte klokken 11.43, at de tilbageholdt en ung dreng, som havde stjålet slik fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf drengen, en 13-årig fra Charlottenlund, som de fik en alvorlig samtale med. Grundet hans unge alder blev der også taget kontakt til de sociale myndigheder samt andre relevante voksne for at informere om episoden.

Opdagede mand i gang med at stjæle flasker, Gentofte

En kvindelig beboer på Parkovsvej anmeldte klokken 14.23, at hun kort før havde overrasket en fremmed mand, som havde skaffet sig adgang til et skur på kvindens grund og var i gang med at stjæle flere sække med flasker fra stedet. Manden var efterfølgende forsvundet på en hvid cykel ad Gentoftegade. Han beskrives som: ca. 30 år, 170-175 cm, østeuropæisk af udseende. Iført sort hue, blå jakke. Medbragte blå Netto-pose og en Magasin-pose.

Mand måtte en tur i detentionen, Dyssegård

En 23-årig mand måtte mandag aften en tur i detentionen, da han ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Manden, der var temmelig beruset, gik rundt i Lidl på Kildebakkegårds Alle og hev varer ned fra hylderne og opførte sig ubehageligt over for de øvrige personer i forretningen, hvilket indbragte ham en sigtelse for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Bilalarm og mand vakte mistanke, Gentofte

En beboer på Adolphsvej skyndte sig at kontakte politiet, da en bilalarm på vejen gik i gang klokken 23.15 og beboeren efterfølgende så en mistænkelig mand køre langsomt hen ad vejen. En patrulje kom til stedet få minutter senere, men den mistænkelige mand var ikke at se hverken på Adolphsvej eller i området omkring.

Bedrageri, Charlottenlund

En ældre kvinde fra Charlottenlund anmeldte klokken 15.55, at hun omkring klokken 12 var blevet ringet op af en mand, som forklarede, at han var ansat i kvindens bank, og at der uretmæssigt var blevet hævet penge på kvindens konto. Han oplyste derfor, at en anden mand ville komme til kvindens bopæl i kvarteret nær strandparken for at afhente kvindens kreditkort. Under samtalen dukkede en mand op på kvindens adresse, og forlod kort efter stedet med kreditkortet. Samtidig lagde manden i telefonen røret på.
På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke oplysninger om et signalement på manden, som henvendte sig på kvindens adresse.

Et lignende forhold havde en anden kvinde fra Charlottenlund været ude for ved 14-tiden. Det anmeldte hun klokken 16.06, og manden, der besøgte hendes adresse nær Ordrup Kirkegård, beskrev hun som værende: mellemøstlig af udseende, ca. 170 cm, spinkel af bygning, mørk i huden og med krøllet hår. Iført mørkt hår. Talte dansk. Der var efterfølgende blevet hævet et kontantbeløb fra kvindens konto, inden hendes kreditkort nåede at blive spærret.

Også klokken 17.21 anmeldte en ældre kvinde fra Charlottenlund, at hun var blevet ringet op klokken 17.00 af en mand, der udgav sig fra at være bankansat. Han forklarede hende, at ukendte personer forsøgte at hæve penge fra hendes konto, og at banken derfor skulle bruge nogle oplysninger fra kvinden for at forhindre det. Kvinden valgte i dette tilfælde at lægge røret på.

Indbrud i forretning, Charlottenlund

En ukendt gerningsperson skaffede sig mellem tirsdag klokken 18.30 og onsdag klokken 07.10 adgang til en forretning på Ordrupvej ved at knuse en rude. Fra stedet blev der stjålet kontanter.

 

Indbrud i virksomhed, Klampenborg

Klokken 15.25 blev det anmeldt, at der imellem klokken 10.00 og 15.00 var blevet stjålet to fingerringe, en frakke samt en taske med indhold fra en tandklinik på Taarbæk Strandvej. Tyven var formentlig gået ind i den del af klinikken, der var åben for kunder, hvorefter tyven var fortsat ud i den del af klinikken, hvortil personalet ellers kun havde adgang.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 21.20 blev det anmeldt, at fire-fem mænd gik rundt på Strandvejen og kiggede interesseret i både haver og på biler, og anmelderen mistænkte, at det muligvis kunne være tyve, der var ude og rekognoscere.

En patrulje blev sendt til området, men det lykkedes ikke at finde de fire-fem mænd.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Mellem mandag klokken 13.15 og tirsdag klokken 18.50 stjal en ukendt gerningsperson airbag og navigationsudstyr fra en BMW personbil, som holdt parkeret på Søgårdsvej. Indstigningsstedet er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt.

Indbrud i supermarked, Charlottenlund

Klokken 04.35 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i Irma på Ordrupvej. Indbruddet var sket mellem klokken 03.32 og 03.54 ved opbrydning af hovedindgangen til supermarkedet. Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Tyveri fra personbil, Hellerup

En ukendt gerningsperson tiltvang sig mellem søndag klokken 22.00 og mandag klokken 07.55 adgang til en BMW personbil, som holdt parkeret på Vingårds Alle. Fra bilen blev der stjålet rat, midterkonsol og airbags. Derudover var forlygterne forsøgt fjernet, men dette var ikke lykkedes. Ledningen til en nærtstående lygtepæl blev i samme tidsrum klippet over, formentlig så tyveriet kunne foretages i mørke.

Færdselsuheld, Dyssegård

En 25- årig mandlig bilist fra Farum kørte klokken 08.22 i nordlig retning ad Frederiksborgvej, hvor han i krydset ved Vangedevej påkørte en 34-årig kvindelig cyklist fra København, som foretog et venstresving ved grøn pil. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse cyklisten.

Den 25-årig bilist blev af en patrulje, som også var blevet sendt til stedet, sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Træer væltet, flere steder i politikredsen

I løbet af søndagen indløb der flere anmeldelser om væltede træer, som påvirkede trafikken. Såfremt de væltede træer ikke havde forårsaget personskade eller anden større skade, blev anmeldelserne formidlet videre til de respektive kommuner.

Anmeldelse indløbet klokken 07.04: Træ væltet på Hørsholm Kongevej lige nord for krydset med Høsterkøbvej og Gøngehusvej. Træet skulle spærre begge vognbaner.

Anmeldelse indløbet klokken 07.06: Lygtepæl ved midterhellen var væltet og lå ud over vejen Nivå Strandpark i krydset ved Strandvejen i nordgående retning. Anmelder havde sørget for at sætte noget minestrimmel på lygtepælen, således folk bedre kan se den.

Anmeldelse indløbet klokken 07.09: Træ væltet på Tamsborgvej i Hillerød, hvorved den ene vognbane var blokeret.

Anmeldelse indløbet klokken 07.12: Stort træ lå på tværs af Gulbjergvej i Slangerup.

Anmeldelse indløbet klokken 07.17: På Kongevejen i Allerød i sydgående retning ved krydset Stumpedyssevej. Træ væltet ud over vejen, så trafikken måtte køre over i modsatte vognbane.

Anmeldelse indløbet klokken 07.21: Træ væltet og spærrer for Udsholt Strandvej i Græsted.

Anmeldelse indløbet klokken 07.23: Anmelder oplyste, at der lå et træ ud over vejen i begge spor af Højsagervej ved krydset Humlebækvej. Personbiler kunne ifølge anmelder med forsigtighed køre udenom, mens busser og lastbiler ikke ville kunne det.

Anmeldelse indløbet klokken 07.26: Træ væltet ud over Agertoften i Gentofte, så hverken køretøjer eller gående kan passere.

Anmeldelse indløbet klokken 07.28: Træ væltet ud over Skjoldagervej i Gentofte

Anmeldelse indløbet klokken 07.33: Træ væltet ud over Bonderupvej i Skibby.

Anmeldelse indløbet klokken 07.42: Træ væltet og spærrer for Nørredamsvej i Fredensborg.

Anmeldelse indløbet klokken 07.49: Træ væltet og spærrer for Jespervej mellem rundkørslen og jernbanen i Hillerød.

Anmeldelse indløbet klokken 07.52: Træ væltet og spærrer begge vognbaner på Folehavevej i Hørsholm lige efter rideskolen.

Anmeldelse indløbet klokken 08.09: Træ væltet og spærrer for Svenskevej i Kgs. Lyngby.

Anmeldelse indløbet klokken 08.12: Træ væltet og spærrer for Brunemarksvej i Espergærde.

Anmeldelse indløbet klokken 08.13: Træ næsten væltet og stod nu op ad lygtepæl med fare for at falde ned på Frederikssundsvej ved bagvejen til Frederikssunds Hospital.

Anmeldelse indløbet klokken 08.15: Træ væltet på Frederiksborgvej i Allerød, således den ene vognbane var spærret.

Anmeldelse indløbet klokken 08.21: Træ væltet på Røglevej i Allerød.

Anmeldelse indløbet klokken 08.35: Træ væltet på Birkehusvej i Gilleleje.

Anmeldelse indløbet klokken 09.08: Træ væltet på Vanddamsvej i Farum.

Anmeldelse indløbet klokken 09.20: Træ væltet på Masten i Snekkersten.

Anmeldelse indløbet klokken 09.24: Træ væltet over togskinnerne på Lokalbanen ved Lergravsvej 300 meter fra Kvistgård Station.

Anmeldelse indløbet klokken 09.30: Træ væltet på Holtvej i Græsted.

Anmeldelse indløbet klokken 09.31: Træ væltet på Lystrupvej i Slangerup, således den ene vognbane var spærret.

Anmeldelse indløbet klokken 09.38: Træ ved at vælte ud over Vildrosevej i Espergærde.

Anmeldelse indløbet klokken 09.45: Træ væltet på Gadevangsvej i Hillerød.

Anmeldelse indløbet klokken 09.50: Træ væltet på Løgelandsvej i Helsinge. Træet kunne ikke passeres.

Anmeldelse indløbet klokken 09.45: Træ væltet på Gadevangsvej i Hillerød.

Anmeldelse indløbet klokken 09.48: Træ væltet på Møllevej ved Nivå Kirke, således begge vognbarer var spærret.

Anmeldelse indløbet klokken 10.34: Træ væltet på Holmenevej i Hillerød.

Anmeldelse indløbet klokken 11.20: Træ væltet over togskinnerne på Lokalbanen mellem Hellebæk og Ålsgårde Station.

Anmeldelse indløbet klokken 12.06: Træ væltet på Søholm Park i Hellerup, og et lyssignal var i den forbindelse slået ned.

Anmeldelse indløbet klokken 12.56: Træ væltet på Pyramidestien i Tisvildeleje.

Anmeldelse indløbet klokken 14.39: Træ væltet på Præstegårdsvej i Jægerspris.

Anmeldelse indløbet klokken 15.16: Træ væltet på Virumvej i Virum.

Uro og uorden, Kgs. Lyngby

Klokken 22.28 indløb der anmeldelse om, at en mand skabte uro i en bus på Klampenborgvej ved Fortunen, da han ikke ville vise billet og råbte højt til gene for buschaufføren og de øvrige passagerer. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 36-årig fra København, som blev bedt om at stige ud af bussen, så den kunne køre videre. Patruljen fik herefter en adfærdsregulerende samtale med manden og registrerede hans generalia.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 24.-30. januar 2022

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev