Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/02/07-2022/02/15.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra personbiler, Charlottenlund og Frederikssund

Klokken 07.04 blev det anmeldt, at en eller flere personer i løbet af natten var brudt ind i en Mercedes personbil, der havde holdt parkeret i en carport på Hovmarksvej i Charlottenlund. På tidspunktet for anmeldelsen tydede det på, at der ikke var blevet stjålet noget fra bilen.

Igen klokken 07.59 indløb der en anmeldelse om tyveri fra personbil fra Charlottenlund, denne gang fra en indkørsel på Slotsvej. Her var forlygterne fra en Audi blevet stjålet.

Grundet sammenfald i tid og sted kan Nordsjællands Politi ikke afvise, at det er de samme gerningspersoner, der står bag ovenstående hændelser.

Også klokken 08.11 blev der anmeldt tyveri fra personbil. Imellem søndag klokken 19.00 og mandag klokken 08.00 var en rude i en bil, der havde holdt parkeret i en indkørsel på Stenager i Frederikssund, blevet knust, hvorefter der havde været indstigning i bilen. Anmelderen fandt mandag morgen instrumentbrættet på bilens bagsæde, men der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget fra bilen.

Klokken 09.56 blev det anmeldt, at der havde været et forsøg på tyveri fra personbil fra en carport på Muldager i Frederikssund. Ifølge videoovervågningen på stedet havde en fremmed person taget i bildøren natten til mandag omkring klokken 02, men personen havde forladt stedet igen, da denne bemærkede videokameraet.

Personen beskrives som: mand, 25-30 år gammel, 175-185 cm høj, spinkel af bygning, lys i huden, skaldet med mørke øjenbryn. Havde handsker på og medbragte en lommelygte.

Grundet sammenfald i tid og sted kan Nordsjællands Politi ikke afvise, at det er de samme gerningspersoner, der står bag ovenstående hændelser.

Hærværk, Dyssegård

Klokken 09.13 blev det anmeldt, at der 15-20 steder var lavet graffiti med sort farve på en boligforening på Dalstrøgets mure. Hærværket var sket imellem fredag klokken 12.00 og søndag klokken 15.00.

Færdselsuheld, Klampenborg

Klokken 10.26 blev det anmeldt, at der netop var sket et solofærdselsuheld, idet en personbil kørende i vestlig retning på Klampenborgvej ført af en 58-årig mand fra København var kørt over i modsatte vejbane og havde fortsat ud i en grøft, hvor den havde påkørt et træ.

Politi, ambulance og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor føreren af bilen var ved bevidsthed, men for en sikkerheds skyld alligevel blev kørt med eskorte til hospitalet til kontrol.

Der gik ligeledes ild i noget træ, som brandvæsnet tog sig af.

Færdselsuheldet er umiddelbart sket, fordi føreren fik et ildebefindende bag rattet.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 04.12 blev det anmeldt, at en borger et kvarters tid forinden havde overrasket to mænd, der var i færd med at stjæle fra en Mercedes personbil, der holdt på Resedavej, hvilket fik de to mænd til at stikke af.

En patrulje blev sendt til området, men de to mænd blev ikke fundet.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 16.02 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 16.00 og søndag klokken 16.00 var blevet stjålet højtaleranlæg og GPS-udstyr fra en Mini Cooper personbil, der havde holdt parkeret på Høyrups Allé.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 16.56 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 15.00 blandt andet var blevet stjålet et rat fra en Mercedes personbil, der havde holdt parkeret på Jacobsens Allé.

Indbrud i kontorer, Charlottenlund

Mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 07.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til nogle kontorer på Hyldegårds Tværvej. Fra stedet blev der stjålet tablets, computere og telefoner.

Indbrud i villa, Hellerup

Klokken 14.06 anmeldte en mandlig beboer på Hans Jensens Vej, at han omkring 20 minutter tidligere var kommet hjem til sit hus og her havde hørt sin havelåge smække. Herefter så han en fremmed person løbe ud af havelågen og videre ad Niels Andersens Vej i nordlig retning. Efterfølgende kunne det konstateres, at den fremmede person havde opbrudt et kældervindue og derved tiltvunget sig adgang til huset.

Gerningspersonen beskrives som: mand, ca. 170 cm, kraftig af bygning. Iført mørkeblå jakke, blå bukser, blå strikhue uden kvast.

Brand, Gentofte

Klokken 11.15 indløb der anmeldelse om, at der var opstået brand på 1. sal i et hus på Ericastien. Patruljer kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev igangsat, og branden nåede ikke at sprede sig yderligere. Der skete ikke nogen personskade i forbindelse med branden. Årsagen til branden er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ukendt.

Butikstyveri, Charlottenlund

Personalet i Coop 365 på Ordrupvej anmeldte klokken 11.43, at de tilbageholdt en ung dreng, som havde stjålet slik fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf drengen, en 13-årig fra Charlottenlund, som de fik en alvorlig samtale med. Grundet hans unge alder blev der også taget kontakt til de sociale myndigheder samt andre relevante voksne for at informere om episoden.

Opdagede mand i gang med at stjæle flasker, Gentofte

En kvindelig beboer på Parkovsvej anmeldte klokken 14.23, at hun kort før havde overrasket en fremmed mand, som havde skaffet sig adgang til et skur på kvindens grund og var i gang med at stjæle flere sække med flasker fra stedet. Manden var efterfølgende forsvundet på en hvid cykel ad Gentoftegade. Han beskrives som: ca. 30 år, 170-175 cm, østeuropæisk af udseende. Iført sort hue, blå jakke. Medbragte blå Netto-pose og en Magasin-pose.

Mand måtte en tur i detentionen, Dyssegård

En 23-årig mand måtte mandag aften en tur i detentionen, da han ikke var i stand til at tage vare på sig selv. Manden, der var temmelig beruset, gik rundt i Lidl på Kildebakkegårds Alle og hev varer ned fra hylderne og opførte sig ubehageligt over for de øvrige personer i forretningen, hvilket indbragte ham en sigtelse for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Bilalarm og mand vakte mistanke, Gentofte

En beboer på Adolphsvej skyndte sig at kontakte politiet, da en bilalarm på vejen gik i gang klokken 23.15 og beboeren efterfølgende så en mistænkelig mand køre langsomt hen ad vejen. En patrulje kom til stedet få minutter senere, men den mistænkelige mand var ikke at se hverken på Adolphsvej eller i området omkring.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev