Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/02/14-2022/02/22.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Væltet træ spærrede for trafikken, Gentofte

Klokken 07.17 indløb der anmeldelse om, at et træ var væltet på Jægersborg Alle, så det spærrede for trafikken i begge retninger. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor vejen i en periode blev afspærret, så mens oprydningsarbejdet blev udført. Omkring klokken 09.20 var det igen muligt for trafikken at passere på stedet.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Fra en personbil, som havde holdt parkeret på Hagens Alle mellem mandag den 14. februar klokken 16.30 og mandag den 21. februar klokken 07.20, stjal en ukendt gerningsperson midterkonsol, navigationsanlæg, klimaanlæg, betjeningsanlæg til navigationen samt panel med instrumentbræt. Indstigningen skete via en knust rude.

Mand frarøvet sin jakke, Gentofte

En 22-årig mand fra København anmeldte klokken 12.47, at han kort forinden havde befundet sig på OK Tanken på Vangede Bygade, da to andre mænd ankom til stedet i bil. Passageren steg ud af bilen og henvendte sig til den 22-årige, og med trusler om vold fik manden ham til at udlevere sin jakke til ham. Derefter kørte de to mænd fra stedet. Den 22-årige forsøgte at følge efter mændene i bil, ad Sognevej og Nybrovej, hvorefter han dog mistede deres bil af syne.

De to mænd beskrives som:
Passageren: mand, ca. 180 cm, kraftig af bygning, dansk af udseende, med mørkt mellemlangt hår og mørkt fyldigt skæg. Iført sort tøj.

B: mand, dansk af udseende og med kort hår, som muligvis var mørkt.

Cykel og klapvogn stjålet, Gentofte

En racercykel og en klapvogn er mellem lørdag aften og søndag morgen klokken 05 blevet stjålet fra et udhus på Brønlunds Allé. Tyven har brudt døren til udhuset op, og tyveriet blev anmeldt søndag klokken 09.39.

Blev truet med kniv, Kgs. Lyngby

Søndag eftermiddag klokken 12.25 blev en ukendt mand så sur over at blive bedt om at lade være med at tale i telefon i en stillekupé, at han truede en medpassager med en kniv. Episoden skete i S-toget mellem Jægersborg St. og Lyngby St., da en 24-årig mand fra Hillerød bad manden om at respektere, at han befandt sig i en stillekupé.

Skabte uro og uorden, Gentofte

To mænd på 25 og 28 år fra henholdsvis Glostrup og Roskilde skabte søndag eftermiddag klokken 13.47 uro og uorden, da de slog og kastede øl på en bus på Brogårdsvej. En patrulje kom til stedet og fandt de to mænd, der forklarede, at deres opførsel skyldtes, at de var blevet uenige med buschaufføren.

Uro og uorden, Dyssegård

Klokken 18.12 anmeldte en kvinde, at hun kort forinden havde befundet sig ved cykelstativerne ved Dyssegård Station, hvor hun havde set to unge mænd gå rundt, og den ene af dem havde en halvstor køkkenkniv i hånden, som han brugte til at skære cykeldæk op.

Da manden med kniven opdagede, at kvinden kunne se, hvad de to mænd lavede, gik han hen imod hende og sagde nogle ukvemsord til hende, hvorefter hun gik op på perronen og tog s-toget.

En patrulje blev sendt til stedet, men det lykkedes ikke at finde de to unge mænd.

De to beskrives som:

A: Mand, cirka 15 år gammel, 175-180 cm høj, spinkel, iført sort windbreaker og grå joggingbukser.

B: Mand, cirka 15 år gammel, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, iført blå windbreaker og grå joggingbukser.

Cykler stjålet, Hellerup

Klokken 10.19 indløb der anmeldelse om, at to personer omkring fem minutter tidligere havde skaffet sig adgang til en have på Bernstorffsvej, hvorfra de stjal to cykler. De forsvandt efterfølgende til fods med cyklerne ad Hemmingsens Alle og videre ad Springbanen. En patrulje kørte til området for at lede efter de to personer, men det var ikke muligt at udfinde dem.

De beskrives af et vidne som:
A: mand spinkel af bygning. Iført koboltblå dunjakke og sort hættetrøje.
B: mand, runde kinder og med skægstubbe. Iført sort dunjakke og sort hættetrøje.

Tyveri fra varebil, Gentofte

Klokken 15.53 blev det anmeldt, at der imellem 15.30 og 15.45 var blevet stjålet værktøj samt en håndtaske med indhold fra en varevogn, der havde holdt parkeret på Vangede Bygade.

Tyveri fra personbiler, Charlottenlund og Frederikssund

Klokken 07.04 blev det anmeldt, at en eller flere personer i løbet af natten var brudt ind i en Mercedes personbil, der havde holdt parkeret i en carport på Hovmarksvej i Charlottenlund. På tidspunktet for anmeldelsen tydede det på, at der ikke var blevet stjålet noget fra bilen.

Igen klokken 07.59 indløb der en anmeldelse om tyveri fra personbil fra Charlottenlund, denne gang fra en indkørsel på Slotsvej. Her var forlygterne fra en Audi blevet stjålet.

Grundet sammenfald i tid og sted kan Nordsjællands Politi ikke afvise, at det er de samme gerningspersoner, der står bag ovenstående hændelser.

Også klokken 08.11 blev der anmeldt tyveri fra personbil. Imellem søndag klokken 19.00 og mandag klokken 08.00 var en rude i en bil, der havde holdt parkeret i en indkørsel på Stenager i Frederikssund, blevet knust, hvorefter der havde været indstigning i bilen. Anmelderen fandt mandag morgen instrumentbrættet på bilens bagsæde, men der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget fra bilen.

Klokken 09.56 blev det anmeldt, at der havde været et forsøg på tyveri fra personbil fra en carport på Muldager i Frederikssund. Ifølge videoovervågningen på stedet havde en fremmed person taget i bildøren natten til mandag omkring klokken 02, men personen havde forladt stedet igen, da denne bemærkede videokameraet.

Personen beskrives som: mand, 25-30 år gammel, 175-185 cm høj, spinkel af bygning, lys i huden, skaldet med mørke øjenbryn. Havde handsker på og medbragte en lommelygte.

Grundet sammenfald i tid og sted kan Nordsjællands Politi ikke afvise, at det er de samme gerningspersoner, der står bag ovenstående hændelser.

Hærværk, Dyssegård

Klokken 09.13 blev det anmeldt, at der 15-20 steder var lavet graffiti med sort farve på en boligforening på Dalstrøgets mure. Hærværket var sket imellem fredag klokken 12.00 og søndag klokken 15.00.

Færdselsuheld, Klampenborg

Klokken 10.26 blev det anmeldt, at der netop var sket et solofærdselsuheld, idet en personbil kørende i vestlig retning på Klampenborgvej ført af en 58-årig mand fra København var kørt over i modsatte vejbane og havde fortsat ud i en grøft, hvor den havde påkørt et træ.

Politi, ambulance og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor føreren af bilen var ved bevidsthed, men for en sikkerheds skyld alligevel blev kørt med eskorte til hospitalet til kontrol.

Der gik ligeledes ild i noget træ, som brandvæsnet tog sig af.

Færdselsuheldet er umiddelbart sket, fordi føreren fik et ildebefindende bag rattet.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 04.12 blev det anmeldt, at en borger et kvarters tid forinden havde overrasket to mænd, der var i færd med at stjæle fra en Mercedes personbil, der holdt på Resedavej, hvilket fik de to mænd til at stikke af.

En patrulje blev sendt til området, men de to mænd blev ikke fundet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev