Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/02/21-2022/03/01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 22.47 anmeldte et vidne, at han så lys bevæge sig i en baghave til et hus beliggende på Gåsebjerget, ligesom der holdt en bil foran huset, vidnet ikke havde set i nabolaget før, og vidnet mistænkte, at det kunne være indbrudstyve på spil. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en mand blev truffet i den pågældende bil. Han viste sig at have et legalt ærinde i området, og der var dermed ikke tale om en mulig indbrudstyv.

Alligevel skal der lyde stor ros til anmelderen for at reagere på sin mistanke.

Spirituskørsel, Klampenborg

Tirsdag klokken 00.30 blev en 57-årig mandlig bilist fra Gentofte standset og kontrolleret på Taarbæk Standvej. Han fik alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Færdselsuheld, Gentofte

En 21-årig udenlandsk mandlig bilist kørte klokken 01.27 ad Helsingørmotorvejen i nordgående retning, da han af ukendte årsager mistede herredømmet over sin bil og påkørte autoværnet. Der skete ikke umiddelbart personskade i forbindelse med uheldet, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse bilisten.

Grundet bilens placering blev motorvejen i en periode afspærret, mens der blev ryddet op efter uheldet. Klokken 02.09 var der igen åbent for den øvrige trafik.

Brand, Hellerup

Klokken 23.14 blev det anmeldt, at der var en mindre brand i noget avispapir i vindfanget til biblioteket på Dyssegårdsskolen. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte hurtigt fik flammerne under kontrol.

Et vidne havde set to unge piger sætte ild til nogle bøger og løbe fra stedet.

Nordsjællands Politi skal nu blandt andet se, om der er noget overvågning i området, som kan bidrage til at fastslå hændelsesforløbet.

Tyverier fra personbiler, Charlottenlund

Klokken 07.10 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 12.00 og onsdag klokken 07.00 var blevet stjålet et indbygget gps-system fra en BMW personbil, der havde holdt parkeret på en vej imellem Ingeborgvej og Bernstorffsvej. Tyvene var kommet ind i bilen ved at knuse en siderude.

Klokken 07.25 indløb der en lignende anmeldelse fra Charlottenlund, idet der imellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 07.00 var blevet stjålet rat, display, radio og airconditionpaneler fra en BMW personbil, der havde holdt parkeret på en sidevej til Skovshovedvej. Tyvene var kommet ind ved at knuse ruden i førersiden.

Igen klokken 07.34 indløb der anmeldelse fra en sidevej til Skovshovedvej om tyveri fra en personbil. Her var der fra en Mercedes blevet stjålet et rat. Tyvene var kommet ind ved at knuse den bagerste lille siderude.

Også klokken 08.02 blev det anmeldt fra Charlottenlund, at der var blevet stjålet udstyr fra en personbil. Denne gang var der blevet stjålet rat og instrumentpanel fra en BMW, der havde holdt parkeret på Fortunvej.

Og klokken 08.45 blev det anmeldt fra en sidevej til Skovshovedvej, at der fra en BMW personbil var blevet stjålet rat, midterkonsol og navigations- og radiosystem. Tyvene var kommet ind i bilen ved at knuse en rude i førersiden. Anmelderen kunne ligeledes fortælle, at en lyssensor på boligens rækværk var blevet pillet ned.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 07.56 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen. En mand kørte i bil nordgående retning i 2. vognbane, da en anden bil forsøgte at flette ind fra 3. til 2. vognbane, hvorved de to bilers sider stødte sammen. Dette medførte, at den første bil påkørte en forankørende bil, således der i alt var tre biler involveret i færdselsuheldet. Der skete umiddelbart ingen personskade og kun mindre materielskade i forbindelse med færdselsuheldet. Bilisten og bilen, der forsøgte at flette ind, kørte efterfølgende fra stedet uden at give sig til kende.

Tyveri fra varebil, Gentofte

Klokken 11.26 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 21.00 og onsdag klokken 07.00 var blevet stjålet værktøj til en værdi af adskillige tusinde kroner fra en håndværker-bil, der havde holdt parkeret på Prins Valdemars Vej.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 13.14 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 09.00 var blevet stjålet et kørekort og et par solbriller fra en personbil, der havde holdt parkeret på Hagens Allé.

Besiddelse af euforiserende stoffer, Klampenborg

En patrulje traf klokken 21.06 tre unge mænd på en parkeringsplads på Strandvejen. Her blev den ene, en 28-årig fra Kastrup, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer. En anden af mændene, en 29-årig fra Taastrup, blev fundet i besiddelse af en større mængde hash, og han blev sigtet for være i besiddelse af de euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Tog standset, Gentofte og Lyngby

Flere borgere anmeldte kort før klokken 22.30, at de var bekymrede for, om en ung kvinde, som befandt sig i et tog mellem Gentofte til Lyngby kunne finde på at gøre skade på sig selv. Patruljer kørte derfor til Lyngby Station for at lede efter hende og gennemgik i den forbindelse toget. Det var dog ikke muligt at finde kvinden i toget, men der blev efterfølgende skabt kontakt til hende, og det blev sikret, at hun fik den fornødne hjælp.

Lygter stjålet, Hellerup

En Porsche, som holdt på Hellerupvej, har mellem mandag klokken 18.30 og tirsdag klokken 08.30 fået stjålet sine forlygter.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Klokken 19.54 blev en 25-årig mand fra Charlottenlund truffet i skaterhallen ved stadion med en mindre mængde hash på sig, hvorfor han blev sigtet for dette.

Spirituskørsel, Hellerup

Klokken 02.43 blev en 27-årig mandlig bilist fra Klampenborg standset og kontrolleret på Strandvejen. Her fik han alkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Tyveri fra personbiler, Holte og Charlottenlund

Klokken 05.22 blev det anmeldt, at der fra en villavej i Holte nær Skodsborgvej/Attemosevej var blevet stjålet udstyr i form af navigationsudstyr, rat, airbag, gearstang med mere fra en BMW personbil. Tyveriet var sket imellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 04.45.

Igen klokken 06.26 indløb der en lignende anmeldelse, denne gang fra Charlottenlund. Her var der fra en BMW personbil holdende på Bernstorffsvej også blevet stjålet en hel del udstyr i form af navigationsudstyr, rat, airbag, gearstang med mere. Tyveriet var sket imellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 05.00.

Væltet træ spærrede for trafikken, Gentofte

Klokken 07.17 indløb der anmeldelse om, at et træ var væltet på Jægersborg Alle, så det spærrede for trafikken i begge retninger. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor vejen i en periode blev afspærret, så mens oprydningsarbejdet blev udført. Omkring klokken 09.20 var det igen muligt for trafikken at passere på stedet.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Fra en personbil, som havde holdt parkeret på Hagens Alle mellem mandag den 14. februar klokken 16.30 og mandag den 21. februar klokken 07.20, stjal en ukendt gerningsperson midterkonsol, navigationsanlæg, klimaanlæg, betjeningsanlæg til navigationen samt panel med instrumentbræt. Indstigningen skete via en knust rude.

Mand frarøvet sin jakke, Gentofte

En 22-årig mand fra København anmeldte klokken 12.47, at han kort forinden havde befundet sig på OK Tanken på Vangede Bygade, da to andre mænd ankom til stedet i bil. Passageren steg ud af bilen og henvendte sig til den 22-årige, og med trusler om vold fik manden ham til at udlevere sin jakke til ham. Derefter kørte de to mænd fra stedet. Den 22-årige forsøgte at følge efter mændene i bil, ad Sognevej og Nybrovej, hvorefter han dog mistede deres bil af syne.

De to mænd beskrives som:
Passageren: mand, ca. 180 cm, kraftig af bygning, dansk af udseende, med mørkt mellemlangt hår og mørkt fyldigt skæg. Iført sort tøj.

B: mand, dansk af udseende og med kort hår, som muligvis var mørkt.

Cykel og klapvogn stjålet, Gentofte

En racercykel og en klapvogn er mellem lørdag aften og søndag morgen klokken 05 blevet stjålet fra et udhus på Brønlunds Allé. Tyven har brudt døren til udhuset op, og tyveriet blev anmeldt søndag klokken 09.39.

Blev truet med kniv, Kgs. Lyngby

Søndag eftermiddag klokken 12.25 blev en ukendt mand så sur over at blive bedt om at lade være med at tale i telefon i en stillekupé, at han truede en medpassager med en kniv. Episoden skete i S-toget mellem Jægersborg St. og Lyngby St., da en 24-årig mand fra Hillerød bad manden om at respektere, at han befandt sig i en stillekupé.

Skabte uro og uorden, Gentofte

To mænd på 25 og 28 år fra henholdsvis Glostrup og Roskilde skabte søndag eftermiddag klokken 13.47 uro og uorden, da de slog og kastede øl på en bus på Brogårdsvej. En patrulje kom til stedet og fandt de to mænd, der forklarede, at deres opførsel skyldtes, at de var blevet uenige med buschaufføren.

Uro og uorden, Dyssegård

Klokken 18.12 anmeldte en kvinde, at hun kort forinden havde befundet sig ved cykelstativerne ved Dyssegård Station, hvor hun havde set to unge mænd gå rundt, og den ene af dem havde en halvstor køkkenkniv i hånden, som han brugte til at skære cykeldæk op.

Da manden med kniven opdagede, at kvinden kunne se, hvad de to mænd lavede, gik han hen imod hende og sagde nogle ukvemsord til hende, hvorefter hun gik op på perronen og tog s-toget.

En patrulje blev sendt til stedet, men det lykkedes ikke at finde de to unge mænd.

De to beskrives som:

A: Mand, cirka 15 år gammel, 175-180 cm høj, spinkel, iført sort windbreaker og grå joggingbukser.

B: Mand, cirka 15 år gammel, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, iført blå windbreaker og grå joggingbukser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev