Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/03/07-2022/03/15.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forsøg på tyveri fra personbil, Charlottenlund

En ukendt gerningsperson knuste mellem søndag klokken 19.00 og mandag klokken 08.40 ruden i en BMW personbil, som holdt parkeret på L.E. Bruuns Vej. Der blev ikke umiddelbart stjålet noget fra køretøjet.

Kørte uden kørekort, Klampenborg

En 18-årig mand fra Kokkedal blev klokken 20.50 standset på Strandvejen. Her blev han sigtet for at køre uden førerret, da han havde sat sig bag rattet uden at have taget kørekort.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 16.26 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 23.30 og onsdag klokken 07.30 var blevet stjålet diverse komponenter fra instrumentbrættet fra en BMW personbil, der havde holdt parkeret på Forårsvej.

Færdselsuheld, Charlottenlund

Klokken 16.35 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Ordrupvej. En personbil kørende i østlig retning ført af en 46-årig mand fra Gentofte påkørte en parkeret bil, som blev trykket ind i en parkeret varebil. Da personbilen påkørte den parkerede bil, vendte personbilen på hovedet og påkørte i den forbindelse også en modkørende personbil.

Politi, ambulancer og beredskab blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der ikke umiddelbart var sket alvorlig personskade, men den 46-årige blev alligevel kørt på skadestuen for en sikkerheds skyld, ligesom han også blev sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve, der skal fastslå en eventuel promille.

Begge vejbaner var spærret i en halv times tid, imens der blev ryddet op på stedet.

Kørsel i påvirket tilstand, Gentofte

Klokken 03.00 blev en 21-årig kvindelig bilist fra Sydsjælland standset og kontrolleret på Jægersborg Allé. Her fik hun narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor hun blev sigtet for at sidde bag rattet i påvirket tilstand og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. I bilen blev der desuden fundet en mindre mængde GHB.

Indbrud i institution, Hellerup

Klokken 08.19 blev det anmeldt, at der i weekendens løb havde været indbrud i en børneinstitution på Tranegårdsvej. På tidspunktet for anmeldelsen var der ikke dannet overblik over, hvorvidt der var blevet stjålet noget. Tyvene var kommet ind ved at opbryde en terrassedør.

Også klokken 08.53 blev der anmeldt et indbrud i en børneinstitution i Hellerup, der var sket i weekendens løb, denne gang på Bregnegårdsvej. Herfra var der blevet stjålet to arbejdscomputere og en ældre iPhone.

Indbrud i skole, Hellerup

Klokken 12.42 blev det anmeldt, at der søndag formiddag havde været indbrud på Gammel Hellerup Gymnasium, hvorfra der var blevet stjålet en computer og en drone.

Vold, S-togslinjen fra Allerød mod København

På vegne af en 21-årig kvinde blev det klokken 20.13 anmeldt, at hun kort forinden var blevet slået og sparket af to unge kvinder i et S-tog på vej fra Allerød mod København. De to gerningspersoner var efterfølgende stået af på Lyngby Station, mens den 21-årige kørte videre med toget til Gentofte

Patruljer kørte til Gentofte Station for blandt andet af afhøre kvinden og vidner til overfaldet. På baggrund heraf foreligger der følgende signalement af de to gerningspersoner:
A: kvinde, ca. 18 år, mørk i huden og med krøllet hår. Iført grå hættetrøje
B: kvinde, ca. 18 år, mørk i huden.

Kvinde gik på togskinner, Gentofte

Klokken 10.31 kom en anmeldelse om, at en kvinde gik på togskinnerne ved Charlottenlund Station. Togdriften blev indstillet og en patrulje kørte til stedet og fik kontakt til kvinden. Hun blev herefter overgivet til sundhedsvæsenet for yderligere hjælp.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev