Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/03/18-2022/03/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri, Charlottenlund

En udenlandsk mand blev klokken 12.52 tilbageholdt i Fakta på Jægersborg Alle, da han havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor manden, en som var 37 år, blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Brand ved tankstation, Charlottenlund

Klokken 15.33 anmeldte personalet på Q8 på Fredensvej, at der var opstået brand ved en køledisk. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor personalet havde fået slukket branden. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med branden, som formodes at være opstået som følge af en teknisk fejl.

Tyv skabte tumult, Charlottenlund

Mandag eftermiddag klokken 17.42 kom en anmeldelse fra Fakta på Jægersborg Allé, hvor en mand skabte tumult, efter han var blevet taget for butikstyveri. En patrulje kørte til stedet og fik genoprettet ro og orden.

Musik til ulempe, Gentofte

Klokken 02.45 anmeldte en beboer i en lejlighed på Vangede Bygade, at der blev spillet særdeles høj musik fra en af de nærliggende lejligheder. Anmelderen havde været forbi lejligheden, hvorfra den høje musik kom, for at banke på, men der var ikke blevet åbnet, hvorfor politiet var blevet informeret om forholdet. En patrulje havde mulighed for at svinge forbi adressen, og ved patruljens ankomst blev musikken dæmpet til et acceptabelt niveau.

Forrude knust, Gentofte

Mellem lørdag aften og søndag formiddag klokken 09.45 er der smidt en sten på forruden af en Opel, som holdt på Sognevej, så ruden er knust.

Taget for butikstyveri, Charlottenlund

Søndag eftermiddag klokken 13.10 blev en 32-årig kvinde og en 49-årig mand, begge fra København, taget for butikstyveri i Fakta på Jægersborg Allé. De blev begge sigtet for forholdet.

Sigtet for narkokørsel, Helsinge

Torsdag formiddag klokken 09.30 blev en 36-årig mand fra Gentofte sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Hillerødvej. Han blev endvidere sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash ligesom nummerpladerne på den bil, han kørte i, blev inddraget, da der var restance på bilen.

Butikstyveri, Hellerup

Klokken 18.49 blev det anmeldt, at to mænd havde forsøgt at stjæle vin og frugt for i alt 75 kroner fra Netto på Lyngbyvej nær Tubprgvej. Da de to var udenlandske statsborgere blev en patrulje sendt til stedet, hvor en henholdsvis 41-årig mand og en 46-årig mand blev sigtet for forholdet.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 18.20 blev det anmeldt, at der var stjålet en bærbar computer fra bagagerummet af en personbil, der havde holdt ved Gentofte Megacenter. Tyveriet var sket imellem klokken 17.00 og 17.30.

Kørte bil trods forbud, Hellerup

En 24-årig kvinde fra Brønshøj blev mandag aften standset, da hun kom kørende ad Strandvejen. Her blev hun sigtet for kørsel uden førerret, da hun ved en tidligere lejlighed havde fået kørselsforbud.

Indbrud i restaurant, Kgs. Lyngby

Klokken 11.43 blev det anmeldt, at der klokken 02.01 natten til søndag havde været indbrud i en restaurant på Lyngby Hovedgade. Via blandt andet efterforskning blev en 45-årig mand fra Hillerød og en 55-årig kvinde fra Charlottenlund anholdt og sigtet for indbruddet i løbet af søndagen, og de to bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby mandag klokken 11.30.

Vold, Hellerup

Klokken 12.47 anmeldte en 19-årig mand, at ham og hans jævnaldrende kammerat havde befundet sig på Hellerup Station omkring klokken 02.00 søndag, da fire personer havde råbt dem an. De to var gået videre, men de fire var fulgt efter og havde antastet de to på Gersonsvej, hvor de to ifølge anmeldelsen blev slået og sparket nogle gange, hvorefter parterne skiltes ad.

Indbrud i restaurant, Charlottenlund

Klokken 15.42 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 21.00 og søndag klokken 14.30 havde været indbrud i en restaurant på Ordrupvej, hvorfra der var blevet stjålet lidt byttepenge.

Butikstyveri, Hellerup

En butiksdetektiv anmeldte klokken 18.11, at en udenlandsk mand blev tilbageholdt i Netto på Lyngbyvej, da han havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf manden, som var 33 år. Han blev af patruljen anholdt og sigtet for butikstyveri.

Mand brækkede vindue op, Gentofte

Beboerne i en villa på Jægersborg Alle anmeldte klokken 19.27, at en mand netop var i gang med at brække et vindue i boligen op. En patrulje kørte til stedet, men manden var i mellemtiden forsvundet, da han havde opdaget, at beboerne var hjemme. Det var heller ikke muligt at finde ham ved rundering i området.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om gerningspersonen, end at der var tale om en mand, som medbragte en lommelygte.

Tyveri af taske, Gentofte

På vegne af en 16-årig ung mand fra Gentofte blev det klokken 15.29 anmeldt, at han havde fået stjålet sin taske, da han kørte med E-linjen mod Gentofte Station mellem klokken 13.30 og 13.38. Den 16-årige havde siddet i en af togets bagerste cykelvogne, og tasken havde stået ved siden af hans cykel, men da han skulle stige af toget, var den væk.

Uro og uorden, Charlottenlund

Fredag klokken 00.20 anmeldte et vidne, at en mand skabte uro på Charlottenlund Station, hvor han blandt andet truede med at hoppe ud foran et tog, hvis ikke han fik en cigaret af en kvinde på perronen. En patrulje blev sendt til stedet, hvilket fik manden til at stikke af ud over banelegemet. Patruljen fik fat i manden, som blev sigtet for at have krydset togsporene, hvorefter han blev kørt på hospitalet, således de kunne tage hånd om ham.

Tyveri fra bil, Dyssegård

Klokken 03.50 anmeldte en mand, at to personer havde smadret en rude på hans bil, der holdt parkeret på Dyssegårdsvej, hvorefter de havde stjålet instrumentbrættet og formentlig havde forsøgt at stjæle bilens rat, inden de stak af, da de følte sig observeret.

Flere patruljer blev sendt til området, men det lykkedes ikke at finde de to personer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev