Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/02/04-2019/02/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

En anmeldelse indløb klokken 17.49 om, at en mand netop havde forsøgt at stjæle trøjer for en værdi af over 11.000 kr. fra en tøjbutik i Lyngby Storcenter. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor den 31-årige mand fra Charlottenlund blev sigtet for butikstyveri. På baggrund af omstændighederne valgte patruljen efterfølgende at ransage mandens bopæl for yderligere koster, men der blev ikke fundet noget af interesse på adressen.

Musik til ulempe, Hellerup

Klokken 02.51 indløb der anmeldelse om, at der blev spillet meget høj musik til en fest i en bolig på Grants Alle, og at der trods anmodninger fra beboerne i området ikke blev skruet ned. En patrulje kørte derfor til stedet og fik en snak med festens deltagere, som blev bedt om at skrue ned og lukke vinduerne.

Narkokørsel, Charlottenlund

Klokken 03.38 blev en 54-årig mandlig bilist standset på Charlottenlund Stationsplads. Narkometeret afslørede, at han var påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Færdselsuheld, Gentofte

På Helsingørmotorvejen ud for Gentofte Sø skete der et færdselsuheld, da part 1, en 27-årig mandlig bilist fra Hundested kom kørende i nordgående retning og stødte sammen med part 2, en 42-årig kvindelig bilist fra Køge, som kørte langsommere foran grundet tæt køkørsel.

Der skete ved sammenstødet ikke nogen personskade, men der måtte sættes skiltevogne på motorvejen, mens oprydningsarbejdet pågik.

Kasseapparat stjålet

Gentofte: Ved et indbrud i vinforretning på Smakkegårdsvej er der torsdag mellem klokken 03.30 og 03.32 stjålet et kasseapparat med kontanter. Tyven har skaffet sig adgang ved at knuse en rude i forretningens hoveddør. I forbindelse med indbruddet er der set en person, der beskrives som almindelig af bygning, iført en jakke med hætte og refleksstribe øverst på ryggen og hoften samt bukser og sneakers.

Indbrud anmeldt den 7. – 8. februar 2019 i Nordsjællands politikreds

Stjal øl og portvin

Gentofte: En 51-årig udenlandsk mand stjal onsdag aften klokken 18.20 en kasse øl og en flaske portvin fra et supermarked på Smakkegårdsvej. Tyven forlod butikken uden at betale for varerne, men blev standset umiddelbart efter.

Indbrud i villa

Hellerup: En udenlandsk udseende mand på 25-30 år, 180-185 cm høj, alm. af bygning, iført sort hættetrøje, hvor hætten var trukket op om hovedet og sorte bukser blev set i forbindelse med et indbrud på Kaas Allé onsdag mellem klokken 15.00 og 17.30. Fra villaen blev der stjålet et gråt værdiskab indeholdende diverse smykker, gavekort og parfumer.

Cyklist kørte over for rødt og blev påkørt, Hellerup

Klokken 09.08 indløb der anmeldelse via 112 om, at en cyklist var blevet påkørt af en 51-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby i krydset Tuborgvej/Bernstoffsvej.

Ved patruljens ankomst kunne det konstateres, at ingen var kommet til skade, og at påkørslen var sket, fordi cyklisten, en 25-årig kvinde fra Charlottenlund, havde kørt over for rødt.

Mistænkeligt forhold, Dyssegård

Klokken 13.53 anmeldte en 84-årig kvinde fra Dyssegård, at en kvinde en halv time forinden havde banket på hendes dør på Eskeager og sagt, at hun kom for at se på el og vand i lejligheden. Samtidig stod hun med en seddel i hånden, hvorpå der stod, at priserne på el og vand skulle stige. Kvinden prøvede at mase sig ind i lejligheden, men den 84-årige fik hende skubbet ud og lukket døren. Efterfølgende løb den fremmede kvinde væk fra stedet med fire-fem andre personer.

Den fremmede kvinde beskrives som: Østeuropæisk af udseende, cirka 25 år gammel, 165-170 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, sort hår i hestehale, talte dansk med accent. Iført mørkt tøj.

Færdselsuheld, Hellerup

Klokken 19.25 skete der et færdselsuheld på Tuborgvej, da part 1, en 40-årig kvinde fra Hellerup, kørte i nordvestlig retning af Tuborgvej og i et kryds kørte over for rødt lys. Her påkørte hun part 2, en 69-årig mand fra København, som kørte over for grønt. Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet.

Tyve løb med chokolade og energidrik

Gentofte: Tre mænd stjal søndag eftermiddag klokken 16.50 tre indkøbskurve fyldt med energidrikke og chokolade. De tre indfandt sig i et supermarked på Smakkegårdsvej, hvor de fyldte kurvene og satte dem ved udgangen til butikken. Da personalet et øjeblik var uopmærksomme, tog mændene kurvene og kørte fra stedet. De tre tyve beskrives således:

A: Mand, dansk, ca. 20-25 år, ca. 180 cm høj, fedladen med brunt kort hår. Iført: Sort dunjakke, mørkeblå jeans og brune støvler

B: Mand, anden etnisk herkomst end dansk, 20-25 år, ca. 180-185 cm høj, spinkel af bygning med kort hår. Iført mørkeblå tynd dunjakke, sorte bukser m. hvide striber langs ben og sorte løbesko.

C: Mand, dansk, 20-25, 185-190 cm høj, spinkel af bygning og med meget bleg, hvid hud. Iført sort hue, tynd mørkeblå dunjakke, grå joggingbukser med mørkeblå stribe langs ben, og sorte løbesko.

Flere tyverier fra biler

Charlottenlund/Lyngby: I løbet af weekenden har der været flere tyverier fra biler, hvor rat og/eller navigationsanlæg er blevet stjålet. Det er således gået ud over en BMW 3-serie, der holdt parkeret på Skovvej i Charlottenlund, en BMW 5-serie, der holdt parkeret på Firskovvej i Lyngby, en BMW 4-serie parkeret på Slotsvej i Charlottenlund og en BMW 5-serie, der holdt parkeret på Frølichsvej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev