Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/05/10-2019/05/21.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Flere navigationsanlæg stjålet

Charlottenlund/Hellerup: Fra en BMW, som holdt parkeret på Slotsvej er der mellem søndag klokken 17.15 og mandag klokken 08.10 stjålet et indbygget navigationsanlæg og en radio. Også fra en Volkswagen Tiguan er der stjålet et integreret navigationsanlæg. Denne bil stod parkeret på Phistersvej og tyveriet her er sket mellem søndag klokken 18.00 og mandag klokken 07.30. I begge tilfælde har tyven knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Fandt bilradioer i have

Charlottenlund: En 34-årig mand fandt søndag formiddag klokken 10.00 to poser i sin have på Hovmarksvej Ved nærmere eftersyn viste det sig, at poserne indeholdt to bilrat og en bilradio, som bliver indleveret til politiet.

Rat og instrumentbræt stjålet

Charlottenlund: Rat og instrumentbræt blev klokken 05.21 mandag morgen stjålet fra en Porsche Cayenne, som holdt parkeret på Parkvænget. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 16. – 20. maj 2019

Tricktyveri, Charlottenlund

Klokken 15.46 indløb der anmeldelse om, at en kvinde ringede på hos en beboer i Ejgårdsparken klokken 13.30 og spurgte, om beboeren kunne veksle en 1000-krone seddel. Kvinden kom derfor ind i lejligheden, hvor hun førte en samtale med beboeren, og de kiggede sammen ud ad vinduet på en lejlighed, som kvinden oplyste, hun havde fået tilbudt. Da kvinden var gået, opdagede beboeren, at der manglede kontakter og smykker, og det kunne ikke afvises, at en person havde været inde i lejligheden, mens beboeren og kvinden snakkede sammen.

Kvinden beskrives som: 30-40 år og iført en kasket og sportstøj.

Blufærdighedskrænkelse, Dyssegård

Klokken 11.32 anmeldte en kvinde, at hun netop havde set en mand stå og onanere ved bålpladsen i Dyssegårdsparken. En patrulje blev sendt til stedet for at lede efter manden, men han var ikke til at se ved patruljens ankomst.

Manden beskrives som: Mand, slank af bygning, 185-190 cm høj, med kort mørkt hår. Iført mørk jakke, mørke bukser og blå sko. Bar cykelsolbriller og medbragte en sort/blå ryksæk og en mørk herrecykel.

Dæk og fælge stjålet

Gentofte: En Mercedes, som holdt parkeret på Erichsensvej, har mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 07.00 fået stjålet alle fire dæk og fælge. Bilen var blevet efterladt på fire mælkekasser.

Rat stjålet fra biler

Gentofte: Fra en Mercedes, der holdt parkeret på Ved Kæret, er der mandag mellem klokken 01.00 og 08.00 stjålet et rat samt nogle paneler. Tyven har knust bilens bagrude for at skaffe sig adgang. Også en BMW, der hold parkeret på Dronningemarken, har fået stjålet rattet. Her har tyven også forsøgt at stjæle instrumentpanelet. Dette tyveri er sket mellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 08.00 og tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang.

Tyveri fra personbil

Gilleleje, Gentofte og Birkerød: Klokken 19.07 blev det anmeldt, at der imellem klokken 14.00 og 16.30 var blevet stjålet genstande fra en personbil parkeret på p-pladsen på Fiskerbakken, idet en eller flere ukendte gerningsmænd havde skaffet sig adgang ved at knuse forreste højre siderude.

En lignende anmeldelse indløb klokken 19.51, denne gang fra en anmelder, der havde en personbil holdende på p-pladsen ved Gentofte Megacenter imellem klokken 16.30 og 19.00. Ved dette tyveri var venstre bageste trekantrude knust.

Klokken 20.50 blev det ligeledes anmeldt, at en bil holdende ved golfklubben i Birkerød imellem klokken 16.45 og 20.40 havde været udsat for et tyveri, idet en eller flere ukendte gerningsmænd havde knust bagruden og skaffet sig adgang via denne.

Færdselsuheld, flugt fra dette, kørsel uden førerret, spirituskørsel, narkokørsel, hæleri og ulovlig omgang med hittegods
Hillerød og Helsinge: Klokken 19.10 blev det anmeldt, at en hvid varevogn havde påkørt en anden bil på Kildevej i Hillerød, hvorefter føreren af den hvide varevogn var kørt fra stedet.

Klokken 19.22 blev den formodede flugtbilist, en 43-årig mand fra Slagelse, bragt til standsning og anholdt på Nytorv i Helsinge. Her fik han både alko- og narkometer til at slå ud, hvorfor en blodprøve nu skal fastslå nærmere. Derudover havde manden ikke noget kørekort, og han blev derfor også sigtet for kørsel uden førerret.

I varebilen blev der fundet en del tøj med alarmer på, hvilket kastede en sigtelse for hæleri af sig. Som rosinen i pølseenden blev manden desuden sigtet for ulovlig omgang med hittegods, eftersom nummerpladerne på bilen var tilhørende et andet køretøj, hvorfra de var meldt stjålne nogle dage forinden.

Sidespejl ødelagt

Hillerød/Gentofte: En Tesla, som holdt parkeret på Slettebjerget er mellem lørdag klokken 23.59 og søndag klokken 07.00 blevet udsat for hærværk. Bilens ene sidespejl er blevet revet løst, så det kun hang i ledningerne. I Gentofte er en bil blevet udsat for samme type hærværk. Her er der tale om en Skoda, der holdt parkeret på Bakkevænget. Dette hærværk er sket mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 09.30.

Uro og uorden

Gentofte: På biblioteket på Vangede Bygade var fire unge piger klokken 21.50 i gang med at vælte skraldespande og smide rundt med ting, og de nægtede at forlade stedet. Da patruljen kom frem, var de imidlertid forsvundet, men de blev kort efter udfundet på McDonalds på Nybrovej. Det skønnedes ikke, at der var tale om hærværk på biblioteket, men pigerne fik en påtale for deres adfærd, og patruljen registrerede, hvem de fire piger var.

Trusler mod tankpasser

Gentofte: Klokken 23.09 indløb der anmeldelse om, at fem-seks piger af henholdsvis dansk og østafrikansk af udseende netop havde truet medarbejderen på Cirkle K på Nybrovej, fordi denne nægtede at sælge dem cigaretter. En patrulje kørte til stedet, men pigerne var ikke længere at finde i området. Det kan ikke udelukkes, at hændelserne fra biblioteket og Cirkle K har forbindelser til hinanden.

Besiddelse af euforiserende stoffer

Kgs. Lyngby: En 27-årig mand fra Søborg forsøgte klokken 02.20 at løbe fra en patrulje, som havde truffet ham på Klampenborgvej ved Kanalvej. Patruljen fik standset den 27-årige, og det viste sig, at han var i besiddelse af en moderat mængde hash. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Fælge stjålet fra bil

Hellerup: Fra en Mercedes, som holdt parkeret på Baunegårdsvej er der torsdag morgen klokken 06.59 stjålet fire fælge.

Brand i lejlighed

Gentofte: Politi og brandvæsen rykkede torsdag eftermiddag klokken 14.35 ud til en brand i en lejlighed på Ermelundsvej. Lejlighedens beboer, en 61-årig mand, er efter al sandsynlighed faldet i søvn, mens en cigaret var tændt. Han blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Mistede pung på indkøbstur

Charlottenlund: En 76-årig kvinde mistede torsdag mellem klokken 16.00 og 17.00 sin pung i forbindelse med en indkøbstur. Kvinden havde været i Fakta på Jægersborgvej for at handle og havde puttet sin pung i tasken efter hun havde betalt. Men da hun kom hjem opdagede hun, at den var væk. I pungen var der diverse betalingskort, en mobiltelefon og lidt kontanter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev