Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/02/27-2023/03/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Blev filmet og slået, Gentofte

En 61-årig kvinde fra Gentofte blev søndag kl. 17.15 udsat for vold på Lyngbyvej mens hun luftede sin hund. En ukendt gerningsmand anråbte kvinden, hvorefter han begyndte at filme hende. Kvinden gik over til personen og havde bedt ham om at stoppe med at filme, hvorefter han havde slået hende i hovedet.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Kl. 13.02 søndag skete der et færdselsuheld på Klampenborgvej, da en bil ramte et parkeret køretøj og derved rullede rundt. En patrulje anholdte den forulykkede, en 45-årig mand fra Rødovre, da det blev skønnet, at han var påvirket af alkohol. Manden blev kørt på hospitalet for at blive tjekket og få udtaget en blodprøve, så det kan fastlægges om han har haft en promille.

Frakke og pung stjålet fra bil, Hellerup

Fra en uaflåst bil, som stod på Ewaldsbakken, er der mellem søndag eftermiddag klokken 17.00 til mandag morgen klokken 07.30 stjålet en frakke samt en pung indeholdende kontanter og diverse betalingskort. Tyveriet blev anmeldt klokken 08.58.

Førte køretøj i påvirket tilstand, Klampenborg

En 26-årig mand fra Ringsted blev torsdag sigtet og anholdt for at føre et køretøj i påvirket tilstand på Enghavevej i Klampenborg. Manden blev kørt til lægen for at få udtaget en blodprøve, så en præcis påvirkningsgrad kan fastlægges.

Indbrud i kiosk, Gentofte

Indbrud i Kiosk Gentofte Station på Brogårdsvej i Gentofte kl. 03.13. Indstigning sket vis knust glasdør. Der blev stjålet et større beløb.

Kørte uden førerret, Charlottenlund

En 65-årig mand fra Brøndby blev kl. 9.45 sigtet for at køre bil uden førerret på Dronning Louises Vej i Charlottenlund.

Mindreårige butikstyve på spil, Kgs. Lyngby

Tre piger i alderen 14-15 år fra Gentofte og Kgs. Lyngby blev mandag eftermiddag klokken 12.50 taget for butikstyveri i Magasin, hvor de havde stjålet diverse kosmetikprodukter. Pigernes forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, Gentofte

Klokken 18.50 blev en 18-årig mand fra Dyssegård truffet bag Lidl på Vangedevej. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde euforiserende stoffer, hvilket han blev sigtet for.

Stjal cigaretter, Gentofte

En 33-årig mand fra Gentofte er kl. 9.00 sigtet for at have stjålet cigaretter i Coop 365 på Vangede Bygade.

Stjal engangschampagneglas, Hellerup

En 32-årig kvinde fra Gentofte blev torsdag kl. 13.49 taget for at stjæle engangschampagneglas i Meny på Strandvejen i Hellerup. Kvinden blev sigtet for butikstyveri.

Stjal poser med pant, Hellerup

En 57-årig mand fra København blev mandag eftermiddag sigtet for tyveri, efter han var blevet set stjæle flere poser med pant fra et skur på Onsgårdsvej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev