Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/03/06-2023/03/14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Blev filmet og slået, Gentofte

En 61-årig kvinde fra Gentofte blev søndag kl. 17.15 udsat for vold på Lyngbyvej mens hun luftede sin hund. En ukendt gerningsmand anråbte kvinden, hvorefter han begyndte at filme hende. Kvinden gik over til personen og havde bedt ham om at stoppe med at filme, hvorefter han havde slået hende i hovedet.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Kl. 13.02 søndag skete der et færdselsuheld på Klampenborgvej, da en bil ramte et parkeret køretøj og derved rullede rundt. En patrulje anholdte den forulykkede, en 45-årig mand fra Rødovre, da det blev skønnet, at han var påvirket af alkohol. Manden blev kørt på hospitalet for at blive tjekket og få udtaget en blodprøve, så det kan fastlægges om han har haft en promille.

Berusede mænd i have, Hellerup

En patrulje måtte klokken 19.02 rykke ud til A N Hansens Alle for at bortvise to mænd, der havde taget ophold på en bænk i en privat have og nægtede at efterkomme beboerens henstilling om, at de skulle forlade stedet.

Butikstyveri i Matas, Hellerup

En 38-årig kvinde fra Fredensborg blev mandag kl. 16.50 taget for at stjæle kosmetiske produkter i Matas på Tuborg Havnepark. Kvinden blev desuden også sigtet for at have begået butikstyveri i Bahne og Illums Bolighus.

Forsøgte at bryde ind i villa, Hellerup

En mand forsøgte klokken 00.57 natten til tirsdag at bryde ind i en ejendom på Morgenvej. Han blev imidlertid opdaget af beboeren på stedet, som straks ringede til politiet og gav et signalement af manden. En hundepatrulje kom hurtigt frem til stedet og selvom det lykkedes politihunden at få færden af indbrudstyven, var han forsvundet fra området. Manden beskrives som 180 cm høj med overskæg, iført sort jakke med hætte, sorte bukser og sorte sko.

Frakke og pung stjålet fra bil, Hellerup

Fra en uaflåst bil, som stod på Ewaldsbakken, er der mellem søndag eftermiddag klokken 17.00 til mandag morgen klokken 07.30 stjålet en frakke samt en pung indeholdende kontanter og diverse betalingskort. Tyveriet blev anmeldt klokken 08.58.

Indbrud i kiosk, Gentofte

Indbrud i Kiosk Gentofte Station på Brogårdsvej i Gentofte kl. 03.13. Indstigning sket vis knust glasdør. Der blev stjålet et større beløb.

Indbrudstyv nåede ikke langt, Gentofte

En 47-årig mand fra Kgs. Lyngby blev klokken 09.47 anholdt og sigtet for indbrud i en ejendom på Smakkegårdsvej. Manden blev opdaget af en borger, som hurtigt kontaktede politiet og gav et godt signalement af indbrudstyven. En patrulje blev dirigeret til området og fandt få minutter senere manden, der blev anholdt og sigtet for indbruddet.

Hvis du ser personer med en mistænkelig adfærd i dit nabolag, opdager et indbrud som er i gang eller hvis du har haft indbrud, så ring 1-1-4 hurtigst muligt. Dine oplysninger kan være afgørende for politiets opklaring, og selv mindre detaljer kan være vigtige. Hurtig henvendelse og et godt signalement kan hjælpe os. Læg gerne mærke til, hvordan tyven ser ud: Højde, hårfarve, tøj, evt. transportmiddel, redskaber og/eller medbragte tasker/rygsække er vigtige informationer, når vi skal finde tyven.

Mindreårige butikstyve på spil, Kgs. Lyngby

Tre piger i alderen 14-15 år fra Gentofte og Kgs. Lyngby blev mandag eftermiddag klokken 12.50 taget for butikstyveri i Magasin, hvor de havde stjålet diverse kosmetikprodukter. Pigernes forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Sigtet for narkokørsel, Gentofte

En 20-årig mand med ukendt adresse blev klokken 19.11 standset, da han kom kørende på Ved Ungdomsboligerne. Her blev han sigtet for narkokørsel og taget med på det nærmeste hospital, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den bliver nu analyseret med henblik på at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Værktøj stjålet, Klampenborg

Fra en container, som stod på Strandvejen, er der natten til tirsdag blevet stjålet en større mængde værktøj. Tyven har skåret døren til containeren op for at skaffe sig adgang, og tyveriet blev anmeldt klokken 06.25.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev