Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/03/13-2023/03/21.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Berusede mænd i have, Hellerup

En patrulje måtte klokken 19.02 rykke ud til A N Hansens Alle for at bortvise to mænd, der havde taget ophold på en bænk i en privat have og nægtede at efterkomme beboerens henstilling om, at de skulle forlade stedet.

Brand i skraldespand, Gentofte

Et cigaretskod i en skraldespand var torsdag eftermiddag ved 14-tiden årsag til, at politi og brandvæsen rykkede ud til Hema Surer på Sauntesvej. Brandvæsenet fik hurtigt bugt med ilden, og ingen personer kom til skade ved branden.

Butikstyveri i Matas, Hellerup

En 38-årig kvinde fra Fredensborg blev mandag kl. 16.50 taget for at stjæle kosmetiske produkter i Matas på Tuborg Havnepark. Kvinden blev desuden også sigtet for at have begået butikstyveri i Bahne og Illums Bolighus.

Forlygter stjålet, Charlottenlund

To forlygter er mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 06.00 stjålet fra en Porsche, som stod på Skovvangen.

Forsøgte at bryde ind i villa, Hellerup

En mand forsøgte klokken 00.57 natten til tirsdag at bryde ind i en ejendom på Morgenvej. Han blev imidlertid opdaget af beboeren på stedet, som straks ringede til politiet og gav et signalement af manden. En hundepatrulje kom hurtigt frem til stedet og selvom det lykkedes politihunden at få færden af indbrudstyven, var han forsvundet fra området. Manden beskrives som 180 cm høj med overskæg, iført sort jakke med hætte, sorte bukser og sorte sko.

Forsøgte at stjæle kølergrill, Hellerup

Mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07.50 forsøgte ukendte gerningspersoner at stjæle kølergrillen fra en BMW, som stod på Vingårds Allé. Kølergrillen blev dog efterladt på stedet.

Færdselsuheld, Charlottenlund

En 79-årig mand fra Hellerup kørte kl. 9.31 i vestlig retning ad maglemosevej i Charlottenlund, hvor han påkører en 79-årig kvinde fra Charlottenlund, der holdt parkeret i højre side af vejen. Ingen melding om personskade.

Kørte bil i frakendelsestiden, Kgs. Lyngby

En 31-årig mand fra København blev klokken 11.31 standset, da han kom kørende ad Klampenborgvej. Her blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere var blevet frakendt sin førerret og denne frakendelse stadig var gældende.

Sigtet for narkokørsel, Gentofte

En 20-årig mand med ukendt adresse blev klokken 19.11 standset, da han kom kørende på Ved Ungdomsboligerne. Her blev han sigtet for narkokørsel og taget med på det nærmeste hospital, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den bliver nu analyseret med henblik på at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Stjal taske fra butik, Hellerup

En ukendt gerningsmand stjal mellem onsdag kl. 16.00 og torsdag kl. 08.00 en taske fra en butik på Strandvejen i Hellerup.

Ulovligt arbejde, Charlottenlund

Et pizzeria i Charlottenlund er kl. 11.24 sigtet for at have beskæftiget en 41-årig uden fornøden arbejdstilladelse

Værktøj stjålet, Klampenborg

Fra en container, som stod på Strandvejen, er der natten til tirsdag blevet stjålet en større mængde værktøj. Tyven har skåret døren til containeren op for at skaffe sig adgang, og tyveriet blev anmeldt klokken 06.25.

Værtshusslagsmål, Charlottenlund

Der opstod fredag kl. 00.07 et slagsmål blandt to grupper på Bryggerhesten på Jægersborg Alle i Charlottenlund, da værtshuset var ved at lukke. En patrulje rykkede ud til stedet og talte med de involverede, men kørte igen da ingen af parterne ønskede at anmelde noget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev