Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/10/28-2019/11/05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra personbiler, Gentofte og Hellerup

I løbet af morgenen indløb der fem anmeldelser om tyverier fra personbiler, der i løbet af natten havde holdt på Skolebakken i Gentofte samt på Grants Allé og Mylius Erichsens Allé i Hellerup. Nordsjællands Politi er ved at efterforske, om tyverierne kan knyttes til den 19-årige mand, der blev anholdt natten til mandag for lignende forhold (se gårsdagens uddrag af døgnrapporten her)

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 08.24 anmeldte en borger, at han netop havde set to kvinder gå rundt og filme flere huse på Solbakkevej, hvilket han fandt mistænkeligt. Da han spurgte den ene kvinde, hvad de lavede på stedet, svarede hun ikke anmelderen, men begyndte i stedet at gå fra stedet.

De to beskrives som:
A: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 40 år, 165 cm, kraftig af bygning, hvid i huden, med sort mellemlangt hår. Talte østeuropæisk Iført: Gul jakke, mørke bukser. Medbragte: mobiltelefon
B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 50-55 år, 160 cm, kraftig af bygning, hvid i huden, med gråt hår. Talte østeuropæisk. Iført: Mørk jakke og mørke bukser. Medbragte: mobiltelefon.

Anholdt for tyveri fra personbiler, Gentofte

Klokken 02.30 blev det anmeldt af en beboer i området nær Skolebakken, at han netop havde set en person bryde ind i en parkeret BMW. Patruljer kørte til stedet, og efter rundering med hund blev en 19-årig mand fra Brønshøj anholdt og sigtet for tyveri fra BMW’en samt tre andre biler i området.

Tyveri fra personbil, Vedbæk og Hellerup

Klokken 07.27 blev det anmeldt, at der natten til torsdag var blevet begået tyveri fra en BMW parkeret på Fagerbo, idet en eller flere ukendte gerningspersoner i nattens løb havde stjålet bilens rat, airbags og navigationsanlæg.

Samme type anmeldelse indløb klokken 10.58, idet en Mercedes parkeret på samme vej havde fået stjålet rattet i nattens løb.

En BMW parkeret på Bernstorffsvej var natten til torsdag desuden også udsat for et forsøg på tyveri, men det var dog ikke lykkedes for tyvene at komme ind i bilen.

Cyklist på afveje, Gentofte

Klokken 14.28 blev det anmeldt, at en mand cyklede i nødsporet i sydgående retning på Motorring 3 ved Jægersborg-afkørslen. En patrulje blev sendt til strækningen, men cyklisten blev ikke fundet.

Tyveri af pelse, Charlottenlund

Klokken 16.27 anmeldte personalet fra butikken Cocobell, at der netop havde været en ung mand, en ung kvinde samt to kvinder omkring 50 år inde i butikken og stjæle to minkpelse, inden de kørte fra stedet i en mørk bil. De fire talte svensk samt et andet sprog, personalet ikke forstod.

Butikstyveri, Hellerup

Klokken 20.25 anmeldte personalet fra en kiosk på Strandvejen, at de stod med en mand, der havde bestilt en betting-kupon på 5000 kroner, hvorefter han havde forsøgt at foregive, at han havde betalt beløbet via MobilePay.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det efter en snak med parterne endte med, at manden, en 18-årig fra Vedbæk, blev sigtet for butikstyveri, og parterne fik sammen udredt, hvordan betalingen for betting-kuponen skulle klares.

Drenge passet op af ældre drenge, Gentofte

Klokken 20.28 blev det anmeldt af en forælder, at syv cirka 12-årige drenge klokken 19.45 var blevet passet op på Dyssegårdsvej af 10-11 drenge, der var nogle år ældre. Her fik en af drengene stjålet sin pung, ligesom gruppen med de ældre drenge generelt opførte sig voldsomt over for de yngre.

Rat og airbag stjålet

Hellerup/Farum: Fra en Mercedes, som holdt parkeret på Hultmannsvej, er der mellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 07.00 stjålet rat og airbag. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude. Også fra en bil i Farum er der stjålet rat og airbag. Dette tyveri er sket mellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 08.45 fra en BMW, som holdt parkeret på Syrenvænget.

To mænd anholdt for tyveri

Hellerup: To udenlandske mænd på henholdsvis 21 og 26 år blev klokken 03.30 natten til onsdag anholdt, da de blev truffet ved en bil på Henningsens Allé. De to mænd havde indbrudsværktøj med og i bilen lå forskellige tyvekoster. Det forventes, at mændene fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby senere i dag, onsdag.

Narkobilist med slukket lys

Charlottenlund: En 32-årig mand fra København blev klokken 01.15 natten til onsdag standset, da han kom kørende ad Kystvejen. Manden var påvirket af narko, kørte uden lys på bilen og havde ikke noget kørekort og blev sigtet for alle tre forseelser.

Ild i isolering

Charlottenlund: Mandag eftermiddag klokken 17.28 gik der ild i noget isoleringsmateriale i en kælder. Ilden opstod i forbindelse med noget renoveringsarbejde, hvor der blev skåret i noget stål. Ilden bredte sig til villaens stueetage, og to personer blev efterfølgende tilset, da de i forbindelse med branden fik vejrtrækningsproblemer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev