Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/12/13-2019/12/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri, Charlottenlund

Klokken 14.12 anmeldte personalet fra butikken Kløve & Lønberg, at der 10 minutter forinden havde været to kvinder inde i butikken, og at da de to kvinder efterfølgende havde forladt butikken, manglede der nu en minkjakke.

Personalet havde noteret det svenske registreringsnummer på den bil, de to kvinder forlod området i, og dette blev lagt i politiets ANPG-system, hvor køretøjet blev noteret kørende nordpå af Helsingørmotorvejen.

Grundet bilens svenske nummerplader blev en patrulje sendt til færgelejet i Helsingør, hvor bilen snart efter blev standset af politiet.

I bilen blev en minkjakke fundet, og de to personer i bilen, to udenlandske kvinder på henholdsvis 27 år og 50 år blev anholdt og taget med til politistationen i Helsingør til afhøring.

De to bliver i løbet af mandagen fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Lyngby.

Tyveri fra taske, Dyssegård

Klokken 12.23 anmeldte en 80-årig kvinde fra Dyssegård, at hun havde fået stjålet sin pung dagen forinden i Lidl omkring klokken 13. Den 80-årige havde lagt sin pung indeholdende 250 kroner i kontanter samt diverse ID- og kreditkort på disken, hvilket havde fået en kvindelig kunde til at kommentere, at den 80-årige skulle passe på og nok hellere lægge pungen et sikkert sted, hvorefter hun lagde den i sin taske.Da den 80-årige efterfølgende skulle kontrollere kvitteringen fra det netop overståede indkøb, var pungen væk.

Butikstyveri, Charlottenlund

Klokken 11.51 anmeldte personalet fra Fakta på Ordrupvej, at de havde tilbageholdt to 17-årige unge mænd, der havde forsøgt at stjæle tyggegummi og energidrik.

Idet butikstyvene var under 18 år, blev en patrulje sendt til stedet, hvor de to 17-årige blev sigtet for butikstyveri, ligesom de relevante voksne blev informeret om forholdene.

Røveri, Gentofte

Klokken 15.01 anmeldte en far på vegne af sin 14-årige søn, at sønnen klokken 14.45 foran bageriet på Anemonevej var blevet passet op af tre personer med hætter og halsedisser på. De tre personer, hvoraf den ene havde en kniv, havde truet sønnen til at udlevere sine smykker, og han havde derfor udleveret sin halskæde til dem.

Besiddelse af stoffer, flere steder

Ved Niverød Erhvervspark i Nivå traf en patrulje klokken 22.19 tre mænd i en bil, som holdt parkeret bag Toyota. Her blev to af mændene, henholdsvis en 21-årig fra Haderslev en 21-årig fra Kokkedal, sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash. Den tredje, en 18-årig fra Kokkedal, blev sigtet for både besiddelse af en mindre mængde hash og besiddelse af en kniv.

Klokken 01.55 henvendte en patrulje sig til en 20-årig mand uden kendt adresse, som befandt sig på Høje Tøpholm i Hundested. Ved visitation fandt patruljen ham i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for besiddelse deraf.

Også klokken 02.15 visiterede en patrulje en 30-årig mand fra Kgs. Lyngby, som sad i en bil på en parkeringsplads ved Springforbivej og Strandvejen i Charlottenlund. Han var i besiddelse af en joint, og derudover blev der fundet hash og cannabis-præparater i bilen, hvorfor den 30-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 13.25 anmeldte personalet fra Magasin, at de tilbageholdt en person, der havde forsøgt at stjæle varer for knap 4.000 kroner, ligesom de under visitationen af ham desuden havde fundet en joint.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 49-årig mand fra Charlottenlund blev sigtet for forholdene.

Stjal valuta

Gentofte: En indbrudstyv stjal mandag eftermiddag forskellig valuta fra en villa på Springdamvej. Indbruddet skete klokken 17.01, hvor tyven brød ind gennem et vindue. Han var dog forsvundet fra stedet, da politiet få minutter senere kom til stedet. Tyven beskrives som 160-170 cm, iført hue og mørkt tøj med detaljer på ryggen. Han medbragte en lommelygte.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 08.14 anmeldte en beboer i en etageejendom på Snogegårdsvej, at en fremmed mand prøvede på at komme ind i hendes lejlighed.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at det var underboen, der på grund af beruselse havde taget fejl af sin egen og overboens etage. Patruljen fik gelejdet underboen ned til den rette etage og puttet ham i sin egen seng.

Uoverensstemmelse om parkering førte til vold, Hellerup

Klokken 17.55 ville en 62-årig kvindelig beboer køre i sin bil, som holdt parkeret i en garage på Indelukket. Imidlertid holdt en 38-årig lokal mands bil foran garagen, og da kvinden bad ham flytte bilen, råbte han ukvemsord efter hende og tildelte hende en lussing i ansigtet, skubbede hende i brystet samt sparkede hende på begge lår. En patrulje kørte til stedet, hvor de anholdt og sigtede den 38-årige mand for vold.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 23.44, havde en varebil netop parkeret bag en container på Hambros Alle, og fire maskerede personer var kravlet ud fra varerummet og gik rundt og tog i døren ind til en villa.

En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til varebilen. Det kunne ikke fastlægges, hvad hensigten med personernes færden ved villaen skyldtes, men den ene af personerne, en 22-årig mand uden kendt adresse, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, idet han var i besiddelse af mindre mængde hash.

Kørte uden kørekort

Gentofte: En 43-årig mand fra Helsinge blev torsdag formiddag klokken 11.15 standset, da han kom kørende ad Ørnegårdsvej. Her viste det sig, at manden ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for at køre bil i frakendelsestiden.

Værktøj stjålet fra bil

Charlottenlund: Mellem onsdag klokken 15.30 og torsdag klokken 09.30 er der stjålet værktøj fra en Peugeot, som holdt parkeret på Solbakken. Tyven har brudt bilens bagdør op for at skaffe sig adgang.

Dæk punkteret

Gentofte: En Audi, som holdt parkeret på Søndersøvej, har mellem onsdag klokken 20.30 og torsdag klokken 09.30 været udsat for hærværk idet to af dækkene var punkteret og et tredje dæk, havde fået flænset en del af gummiet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev