Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/12/18-2019/12/31.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Postkasse sprængt i stykker

Gentofte: En postkasse på Gentoftegade er søndag aften klokken 22.10 blevet sprængt i stykker af ukendte gerningsmænd.

Brand i skur

Hellerup: Søndag aften klokken 23.44 opstod der brand i et skur ved Kildegård Privatskole. Brandvæsenet havde fik slukket ilden omkring klokken 23.56.

Politi måtte lægge en dæmper på gemytterne

Hellerup: En gruppe unge generede torsdag aften omkring midnat en beboer på Tuborg Boulevard i en sådan grad, at der udbrød uro og politiet kom til stedet. Beboeren havde følt sig chikaneret af de unge og løb efter dem og fik fat i en af dem, en 15-årig ung mand fra Hellerup. I den forbindelse opstod noget tumult, som politiet dog fik lagt en dæmper på. Gruppen af unge fik registreret deres personoplysninger, inden de blev sendt hvert til sit.

Antallet af anmeldelser om indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds bliver i juledagene leveret af Rigspolitiet på www.politi.dk.

Butikstyveri, Charlottenlund

Klokken 14.12 anmeldte personalet fra butikken Kløve & Lønberg, at der 10 minutter forinden havde været to kvinder inde i butikken, og at da de to kvinder efterfølgende havde forladt butikken, manglede der nu en minkjakke.

Personalet havde noteret det svenske registreringsnummer på den bil, de to kvinder forlod området i, og dette blev lagt i politiets ANPG-system, hvor køretøjet blev noteret kørende nordpå af Helsingørmotorvejen.

Grundet bilens svenske nummerplader blev en patrulje sendt til færgelejet i Helsingør, hvor bilen snart efter blev standset af politiet.

I bilen blev en minkjakke fundet, og de to personer i bilen, to udenlandske kvinder på henholdsvis 27 år og 50 år blev anholdt og taget med til politistationen i Helsingør til afhøring.

De to bliver i løbet af mandagen fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Lyngby.

Tyveri fra taske, Dyssegård

Klokken 12.23 anmeldte en 80-årig kvinde fra Dyssegård, at hun havde fået stjålet sin pung dagen forinden i Lidl omkring klokken 13. Den 80-årige havde lagt sin pung indeholdende 250 kroner i kontanter samt diverse ID- og kreditkort på disken, hvilket havde fået en kvindelig kunde til at kommentere, at den 80-årige skulle passe på og nok hellere lægge pungen et sikkert sted, hvorefter hun lagde den i sin taske.Da den 80-årige efterfølgende skulle kontrollere kvitteringen fra det netop overståede indkøb, var pungen væk.

Butikstyveri, Charlottenlund

Klokken 11.51 anmeldte personalet fra Fakta på Ordrupvej, at de havde tilbageholdt to 17-årige unge mænd, der havde forsøgt at stjæle tyggegummi og energidrik.

Idet butikstyvene var under 18 år, blev en patrulje sendt til stedet, hvor de to 17-årige blev sigtet for butikstyveri, ligesom de relevante voksne blev informeret om forholdene.

Røveri, Gentofte

Klokken 15.01 anmeldte en far på vegne af sin 14-årige søn, at sønnen klokken 14.45 foran bageriet på Anemonevej var blevet passet op af tre personer med hætter og halsedisser på. De tre personer, hvoraf den ene havde en kniv, havde truet sønnen til at udlevere sine smykker, og han havde derfor udleveret sin halskæde til dem.

Besiddelse af stoffer, flere steder

Ved Niverød Erhvervspark i Nivå traf en patrulje klokken 22.19 tre mænd i en bil, som holdt parkeret bag Toyota. Her blev to af mændene, henholdsvis en 21-årig fra Haderslev en 21-årig fra Kokkedal, sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash. Den tredje, en 18-årig fra Kokkedal, blev sigtet for både besiddelse af en mindre mængde hash og besiddelse af en kniv.

Klokken 01.55 henvendte en patrulje sig til en 20-årig mand uden kendt adresse, som befandt sig på Høje Tøpholm i Hundested. Ved visitation fandt patruljen ham i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for besiddelse deraf.

Også klokken 02.15 visiterede en patrulje en 30-årig mand fra Kgs. Lyngby, som sad i en bil på en parkeringsplads ved Springforbivej og Strandvejen i Charlottenlund. Han var i besiddelse af en joint, og derudover blev der fundet hash og cannabis-præparater i bilen, hvorfor den 30-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Butikstyveri, Lyngby

Klokken 13.25 anmeldte personalet fra Magasin, at de tilbageholdt en person, der havde forsøgt at stjæle varer for knap 4.000 kroner, ligesom de under visitationen af ham desuden havde fundet en joint.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 49-årig mand fra Charlottenlund blev sigtet for forholdene.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev