Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/12/27-2020/01/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Påkørte cyklist

Gentofte: En 54-årig mand fra Rødovre påkørte mandag morgen klokken 07.47 en 37-årig kvindelig cyklist fra Virum. Uheldet skete i rundkørslen Nybrovej/Sognevej. I forbindelse med uheldet fik kvinden brækket kravebenet.

Forhjul stjålet fra bil

Charlottenlund: Mellem søndag aften klokken 18.30 og mandag morgen klokken 06.30 har en ukendt gerningsmand afmonteret og stjålet venstre forhjul fra en Fiat 500, som stod parkeret på Lindegårdsvej. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 09.24.

Bærbar pc stjålet fra bil

Gentofte: Fra en BMW, som holdt parkeret på Nybrovej, er der mellem klokken 16.30 og 19.15 mandag stjålet en taske med en bærbar computer. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Snarrådig borger slukkede ild

Hellerup: En snarrådig 24-årig kvinde fra Vanløse slukkede mandag aften klokken 20.48 sammen med nogle veninder ilden på en motorhjelm på en bil, der holdt parkeret ved Netto på Ryvangs Allé. Der var tale om en mindre brand, og ifølge den 24-årige lå der nogle tændblokke på bilens motorhjelm.

Sten kastet på bilrude

Hellerup: En sten er mellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 10.00 blevet kastet på forruden af en Ford Focus, som holdt parkeret på Rygårds Allé. Bilens forrude er revnet, som følge af stenkastet.

Hærværk på biler

Charlottenlund/Humlebæk: En Citroen, der holdt parkeret på Henriettevej, er mellem tirsdag klokken 21.30 og onsdag klokken 11.15 blevet udsat for hærværk. Begge sidespejle er blevet revet af bilen. Også en bil i Humlebæk har været udsat for hærværk. Her er der tale om en Suzuki, der mellem tirsdag klokken 12.00 og onsdag klokken 12.00 holdt parkeret på Humlebæk Strandvej. Her er bilens bagrude blevet knust og motorhjelm og tag har fået buler efter en eller flere gerningsmænd har hoppet på bilen.

Hærværk mod bil

Klampenborg: En Toyota Avensis, der holdt parkeret på Taarbækdalsvej, har mellem klokken 03.00 og 16.30 onsdag været udsat for hærværk. Bilens bagrude er blevet knust, den ene baglygte er ødelagt, ligesom bilen har fået flere dybe ridser.

Postkasse sprængt i stykker

Gentofte: En postkasse på Gentoftegade er søndag aften klokken 22.10 blevet sprængt i stykker af ukendte gerningsmænd.

Brand i skur

Hellerup: Søndag aften klokken 23.44 opstod der brand i et skur ved Kildegård Privatskole. Brandvæsenet havde fik slukket ilden omkring klokken 23.56.

Politi måtte lægge en dæmper på gemytterne

Hellerup: En gruppe unge generede torsdag aften omkring midnat en beboer på Tuborg Boulevard i en sådan grad, at der udbrød uro og politiet kom til stedet. Beboeren havde følt sig chikaneret af de unge og løb efter dem og fik fat i en af dem, en 15-årig ung mand fra Hellerup. I den forbindelse opstod noget tumult, som politiet dog fik lagt en dæmper på. Gruppen af unge fik registreret deres personoplysninger, inden de blev sendt hvert til sit.

Antallet af anmeldelser om indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds bliver i juledagene leveret af Rigspolitiet på www.politi.dk.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev