Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/01/06-2020/01/14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Blev truet til at aflevere jakke og tørklæde

Hellerup: To unge mænd på 15 og 16 år fra Hellerup blev søndag eftermiddag omkring klokken 17.00 truet til at aflevere en jakke og et tørklæde til en gruppe unge på Strandvejen. De to blev passet op af en gruppe på omkring seks personer, og en af dem viste dem skæftet fra en kniv i forbindelse med, at gruppen ville have den ene af de unges mænd jakke. Efterfølgende tog gruppen et tørklæde fra den anden. Da det imidlertid viste sig, at de to unge mænd og gruppen på seks personer havde en fælles bekendt, endte de med først at aflevere jakken og senere tørklædet tilbage. Den person, som viste de to unge skæftet af kniven beskrives som: Mand, udenlandsk, ca. 16 år, 180-190 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden med kort, sort hår. Han talte dansk og var i ført blå/sort flexfit kasket, sort halsedisse med noget hvidt, blå/sort dynjakke, lyseblå cowboybukser og en lille sidetaske og medbragte en kniv.

Kørte uden kørekort

Kokkedal: En 33-årig kvinde fra Gentofte blev søndag aften klokken 18.30 standset, da hun kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at kvinden ikke havde noget kørekort, og hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Fik taget kvælertag

Hellerup: Søndag aften klokken 18.30 blev en 17-årig mand fra Holte og hans veninde passet op af en gruppe unge på Hellerupvej. De unge spurgte den 17-årige om han havde en lighter, og begyndte at små-slå til ham. Herefter blev der taget kvælertag på ham, mens gruppen ledte efter hans airpods. Herefter forsvandt de fra stedet. To af mændene beskrives som A: Mand, mellemøstlig udseende, 180-185 cm høj, tynd af kropsbygning. Iført en kasket. B: Mand, mellemøstlig udseende, meget lav, fuldskæg. Iført en sort pelsjakke.

Formodet narkobilist kørte galt

Klampenborg: En 35-årig mand fra Klampenborg kørte søndag aften klokken 22.47 galt på Klampenborgvej. Manden mistede herredømmet over bilen og ramte et vejskilt, en hæk og et raftehegn. Da der blev fundet lattergaspatroner i mandens bil, blev han sigtet for at køre under påvirkning af euforiserende stoffer og taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Kvinde faldt ud over altan

Gentofte: En 50-årig kvinde faldt torsdag eftermiddag klokken 13.19 ud over en altan ved en andensals lejlighed på Stolpehøj. I lejligheden befandt sig også en 30-årig mand. Det er endnu for tidligt at sige noget om årsagen til, at kvinden faldt ud over altanen. Nordsjællands Politi er fortsat i gang med at undersøge sagen og har ikke yderligere oplysninger eller kommentarer.

Kvinde ramt af bil

Hellerup: En 58-årig mand fra Gentofte påkørte torsdag eftermiddag klokken 16.42 en 65-årig kvinde fra København. Uheldet skete, da manden i krydset Hellerupvej/Gersonsvej svingede til venstre og derved ramte kvinden, som krydsede Hellerupvej i fodgængerfeltet. Den 65-årige kvinde blev kørt til nærmere undersøgelse på hospitalet.

Stjal oksemørbrad

Charlottenlund: En mand stjal onsdag morgen klokken 08.48 oksemørbrad i Meny på Jægersborg Allé, hvorefter han forsvandt fra forretningen. Der foreligger ikke noget signalement af manden, og overvågningen fra forretningen skal nu kigges nærmere efter.

Indbrud i tøjforretning

Charlottenlund: Ukendte gerningsmænd har ved brug af en europalle og en bil som rambuk skaffet sig adgang til Kalles Børnetøj på Jægersborg Allé. Indbruddet er sket klokken 01.27 natten til torsdag, og der er stjålet en del jakker fra forretningen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 08. – 09. januar 2020

Påkørte cyklist

Gentofte: En 54-årig mand fra Rødovre påkørte mandag morgen klokken 07.47 en 37-årig kvindelig cyklist fra Virum. Uheldet skete i rundkørslen Nybrovej/Sognevej. I forbindelse med uheldet fik kvinden brækket kravebenet.

Forhjul stjålet fra bil

Charlottenlund: Mellem søndag aften klokken 18.30 og mandag morgen klokken 06.30 har en ukendt gerningsmand afmonteret og stjålet venstre forhjul fra en Fiat 500, som stod parkeret på Lindegårdsvej. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 09.24.

Bærbar pc stjålet fra bil

Gentofte: Fra en BMW, som holdt parkeret på Nybrovej, er der mellem klokken 16.30 og 19.15 mandag stjålet en taske med en bærbar computer. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Snarrådig borger slukkede ild

Hellerup: En snarrådig 24-årig kvinde fra Vanløse slukkede mandag aften klokken 20.48 sammen med nogle veninder ilden på en motorhjelm på en bil, der holdt parkeret ved Netto på Ryvangs Allé. Der var tale om en mindre brand, og ifølge den 24-årige lå der nogle tændblokke på bilens motorhjelm.

Sten kastet på bilrude

Hellerup: En sten er mellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 10.00 blevet kastet på forruden af en Ford Focus, som holdt parkeret på Rygårds Allé. Bilens forrude er revnet, som følge af stenkastet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev