Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/02/24-2020/03/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Cykelholder og cykel stjålet

Dyssegård: Mellem fredag klokken 12.00 og mandag klokken 12.00 er der stjålet en cykelholder til en bil samt en cykel af mærket Cube AMS fra en carport på Fruevej.

Brand i akvarium

Charlottenlund: Mandag eftermiddag klokken 16.48 opstod der brand i det tidligere Danmarks Akvarium. Politi og brandvæsen kom til stedet, og kunne konstatere, at branden var startet i kælderen. De nærmere omstændigheder omkring branden skal undersøges nærmere, men det formodes, at branden var påsat.

Mand og kvindes opførsel skabte uro

Gentofte: En 29-årig mand og en 45-årig kvindes opførsel skabte søndag eftermiddag omkring klokken 16.30 uro ved Paul Petersensvej. Her var de to, som begge er fra Hillerød, kommet i håndgemæng og en borger på stedet ringede derfor til politiet. En patrulje kom til stedet og fik mæglet mellem parterne, som også blev belært om, hvordan man opfører sig i det offentlige rum.

Forsøgte at bryde ind i P-kælder

Hellerup: To mænd forsøgte søndag aften klokken 23.40 at bryde ind i en P-kælder ved Tuborg Havnepark. Et vidne opdagede de to mænd og kontaktede politiet, som sendte en patrulje ud for at finde mændene, der imidlertid fra forsvundet fra området. De to mænd beskrives som A: 180 cm høj, iført rød dunjakke af mærket Northface, dansktalende, B: 180 cm høj, udenlandsk af udseende muligt mellem østlig eller østeuropæisk, 25-30 år, fuldskæg, iført grå dunjakke, sort hættetrøje. De både ankom og kørte fra stedet i en sort VW Polo.

Taxachauffør bidt i hånden

Gentofte: En 63-årig mandlig taxachauffør blev klokken 00.35 natten til fredag bidt i hånden af en kunde, som ikke ville betale for turen. Uenigheden om betalingen opstod i krydset Gentoftegade/Dahlensstræde, hvor den 30-årige mandlige passager fra Charlottenlund ikke ville betale for køreturen og gik fra stedet. Da taxachaufføren forsøgte at stoppe ham, tog han chaufførens mobiltelefon og kastede den i jorden, hvorefter han bed chaufføren i hånden. Den 30-årige blev sigtet for vold og hærværk.

Glemte gryde i ovn

Gentofte: En 49-årig kvinde blev onsdag eftermiddag klokken 12.35 sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, da hun havde sat en gryde på i ovnen og herefter forlod sin lejlighed i Gentoftegade. Maden i gryden begyndte nemlig at udvikle så meget røg, at brandvæsenet blev tilkaldt. De kunne heldigvis konstatere, at der ikke var nogen ild og heller ikke nogen tilskadekomne.

Bamser stjålet fra bil

Gentofte: Fra en Volkswagen, der holdt parkeret ved Gentofte Børnehave i Sødalen, er der mellem klokken 14.45 og 14.55 onsdag eftermiddag stjålet bamser. Et vidne har set en mand åbne bilens førerdør. Han beskrives som østeuropæisk af udseende, 50-60 år, 190 cm høj og spinkel af bygning, brun i huden med brunt, kort hår, skægstubbe og usoigneret. Han talte fremmedsprog og var iført en grå hættetrøje, armygrøn jakke og sort rygsæk. Han kørte på en sort cykel.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 34-årig kvindelig fodgænger fra Helsingør blev klokken 16.35 påkørt af en 45-årig kvindelig bilist fra Lyngby ved Hvidegårdsparken i krydset ved Klampenborgvej. Fodgængeren blev efterfølgende kørt på hospitalet for behandling af sine skader, og bilisten blev sigtet for overtrædelse af sin vigepligt.

Hærværk, Hellerup

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 19.40, at der kort forinden var blevet kastet en sten mod ruden ind til Fortys Pizza på Hellerupvej, mens der befandt sig kunder i forretningen. Gerningspersonerne forsvandt efterfølgende fra stedet en nyere Skoda Fabia.

Narkokørsel, Charlottenlund

Klokken 00.55 blev en 17-årig mandlig bilist fra København standset på Fortunvej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af kokain, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Den 17-årige manglede ligeledes en ledsager under kørsel grundet sin alder, og i bilen blev der fundet en mindre mængde kokain. Det modtog han derfor også sigtelser for.

Den 17-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder vedrørende hans formodede påvirkning af euforiserende stoffer.

Indbrud, Hellerup

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 03.01 var en 26-årig kvinde klokken 02.45 vågnet ved, at en mand stod i hendes soveværelse på Søbøtkers Alle. Hun tændte straks lyset og spurgte manden, hvem han var, hvilket forskrækkede manden, og han flygtede derfra. Da en patrulje kom til stedet, kunne de konstatere, at manden var kommet ind i huset gennem en ulåst kælderdør, men at han ikke længere befandt sig i området.

Manden beskrives som: ca. 190 cm, 50-60 år. Iført lang sort jakke med store lommer, sorte bukser, sorte handsker og sorte støvler. Medbragte en lommelygte.

Sten kastet gennem rude

Dyssegård: Ukendte gerningsmænd kastede klokken 00.15 en sten gennem ruden til et hotel på Søborg Hovedgade, hvorefter de løb fra stedet.

Blev frarøvet mobiltelefoner

Hellerup: To 20-årige mænd fra Hellerup blev klokken 00.55 natten til tirsdag frarøvet deres mobiltelefoner og punge, da de kom gående ad Hellerupgårdsvej. Her blev de passet op af fire mænd, hvoraf den ene truede dem med en kniv. To af gerningsmændene tildelte de to 20-årige flere knytnæveslag i ansigtet og truede dem til at udlevere deres mobiltelefoner og punge. Gerningsmændene beskrives som A: Mand, 17-20 år, 185-190 cm, almindelig af bygning, brun i huden, dansktalende med accent, iført sort tøj, halsedisse og hætte. B: Mand, 17-20 år, 170-175 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, iført sort tøj, halsedisse og hætte. Han var tillige bevæbnet med en kniv. C: Mand, 17-20 år, iført sort tøj, halsedisse og hætte, D: Mand, 17-20 år, iført sort tøj, halsedisse og hætte.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 24. – 25. februar 2020

Tilmeld dig vores nyhedsbrev