Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/03/09-2020/03/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud i restaurant, Klampenborg

Klokken 19.25 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 19.20 havde været indbrud i Studenterkilden. Der var umiddelbart ikke blevet stjålet noget, men der var blev et begået en del hærværk på stedet.

Musik til ulempe, Gentofte

Klokken 02.49 var en patrulje ude på Busses Skole, hvor en flok unge mennesker befandt sig på skolens område. Her hørte de meget høj musik, drak alkohol og kravlede rundt på taget.

De unge mennesker slukkede musikken, ryddede pænt op efter dem selv og forlod derefter stedet.

Taget for butikstyveri

Charlottenlund: To 17-årige unge mænd fra Charlottenlund blev torsdag aften klokken 18.08 taget for butikstyveri i Fakta på Ordrupvej, hvor de havde stjålet slik og drikkevarer.

Flere tilfælde af tricktyveri

Nordsjælland: Flere steder i Nordsjælland har der været tilfælde af tricktyverier, hvor tyvene overtaler borgere til at give dem adgang til deres boliger ved at fortælle, at de kommer fra sundhedsvæsenet eller hjemmeplejen på grund af coronavirus eller, at de skal vise, hvordan håndsprit virker.

Et af tricktyverierne fandt sted i Farum onsdag eftermiddag klokken 14.15, hvor en kvinde under dække af at ville forklare om brug af håndsprit skaffede sig adgang til en lejlighed på Ryttergårdsvej. Da kvinden var gået igen, opdagede den 86-årige kvindelige beboer, at der var stjålet et kontantbeløb samt et bankkort. Kvinden beskrives som 30-35 år, 162 cm høj, almindelig af bygning med langt, sort hår, iført mørkt tøj og dansktalende med accent.

I Charlottenlund på Ordrupvej udgav en kvinde klokken 16.05 sig for at komme fra et hospital for at vise, hvordan man spritter sit hjem korrekt af. Kvinden gik med beboeren, en 80-årig kvinde, ud i køkkenet, mens to mænd gik ind i lejligheden og stjal et pengeskab. De tre tricktyve beskrives som A: Kvinde, udenlandsk af udseende, 160-165 cm høj og almindelig af bygning med brunt hår. Dansktalende og iført frakke. B og C: Mænd, udenlandske af udseende.

Også på Jensløvs Tværvej i Charlottenlund blev en beboer udsat for tricktyveri, hvor en kvinde også fortalte, at hun kom for at vise, hvordan man spritter sin bolig af. Den 81-årige mand lukkede hende ved 16-tiden ind i sin bolig og hørte efterfølgende lyde fra stuen, hvorefter kvinden skyndte sig ud af boligen igen. Her blev formentlig ikke stjålet noget. Kvinden beskrives som ca. 170 cm høj, dansktalende og med brune øjne.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man som udgangspunkt ikke lukker fremmede ind i sin bolig. Venter man besøg af hjemmeplejen men er i tvivl om den person, der står udenfor reelt er fra hjemmeplejen, kan man bede om at se legitimation med navn og ansættelsessted.

Butikstyveri, Charlottenlund

I Fakta på Ordrupvej blev to drenge klokken 12.10 tilbageholdt, idet de i forening havde stjålet chokolade og sodavand fra butikken. En patrulje blev grundet drengenes alder sendt til stedet, hvor de sigtede den ene, en 15-årig fra Holte, for butikstyveri, mens den anden, en 14-årig fra Dyssegård, ikke blev sigtet, da han var under den kriminelle lavalder. På grund af drengenes alder blev deres forældre samt de sociale myndigheder kontakter om forholdet.

Taske stjålet fra bil

Gentofte: Fra en bil, som stod parkeret på Søndersøvej, er der mandag eftermiddag mellem klokken 16.20 og 16.30 stjålet en sort taske indeholdende en pung med diverse betalingskort. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Solbriller og kreditkort stjålet

Hellerup: Fra en vil, der holdt parkeret på Lille Strandvej, er der mellem klokken 01.00 søndag nat og klokken 06.30 søndag morgen stjålet et par solbriller samt et kreditkort.

Ville muligvis stjæle brændeovn

Gentofte: To mænd og en kvinde mænd forsøgte muligvis at stjæle en brændeovn søndag eftermiddag. De blev opdaget af husets beboer klokken 16.13, hvor de var i færd med at skille brændeovnen ad, mens den stod i en indkørsel på Adolphsvej, hvor en fragtmand senere skulle hente den. Da beboeren konfronterede dem, stak de af. To af de tre personer beskrives som A: kvinde, 40-45 år, almindelig af bygning, 160-165 cm høj. B: mand, ca. 50 år, 180 cm høj, kraftig af bygning, mørkt hår, talte gebrokkent dansk.

Tricktyve på spil

Gentofte: To tricktyve var søndag eftermiddag klokken 16.00 på spil hos en 47-årig mand. De to ringede på hos den 47-årige og blev under dække af at være fra bagmandspolitiet lukket ind i hans lejlighed på Nybrovej, hvor de bad om at få udleveret den 47-åriges kortoplysninger. Desuden stjal mændene et kontantbeløb fra den 47-åriges pung, som lå i stuen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev