Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/05/01-2020/05/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørsel uden førerret, Kongens Lyngby

Klokken 19.43 blev en 28-årig mandlig bilist fra Gentofte standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han ikke havde erhvervet sig et kørekort, og han blev derfor sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Klokken 19.53 gentog ovenstående sig igen på Helsingørmotorvejen nær Klampenborgvej. Denne gang var det dog en 19-årig mandlig bilist fra Ringsted, men resten af forløbet var det samme, nemlig at han ikke havde et kørekort, hvorfor han blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 11.53 blev det anmeldt, at en mand stod og råbte af personerne i området nær Ordrup Skole og den nærliggende park, og at manden fremstod truende i sin adfærd.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det dog ikke lykkedes at udfinde manden.

Anmelder beskrev manden som: mand, ca. 175 cm, ca. 50 år, dansk af udseende, gråt skæg. Iført mørkeblå hættetrøje med hætten oppe og blå jeans.

Besiddelse af hash, Charlottenlund

På parkeringspladsen ved Skovshoved Havn traf en patrulje klokken 02.05 tre personer i en parkeret bil. To af dem, begge 19-årige mænd og fra Bagsværd, blev fundet i besiddelse af mindre mængder hash, og de blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Tricktyve ville spritte hjem af

Hellerup: To kvindelige tricktyve var mandag eftermiddag klokken 14.50 på spil i en lejlighed på Lille Strandvej. Her fortalte de beboeren, en 82-årig mand, at de kom fra kommunen og skulle spritte hans hjem af. Da kvinderne var inde i lejligheden, sagde de, at de også skulle spraye eventuelle kontanter, som manden havde. Han fortalte dem derfor, hvor hans penge var, hvorefter de stjal dem og forsvandt fra stedet. De to tricktyve beskrives som A: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 50-55 år, 170-180 cm, kraftig af bygning, dansktalende. Hun havde tørklæde på hovedet, hvid maske for munden og en hvid kittel på. Hun medbragte en desinficerende sprayflaske. B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 50-55 år, 170-180 cm høj, dansktalende. Hun var iført tørklæde på hovedet, hvid maske for munden og hvid kittel.

Kørte uden kørekort

Hellerup: En 19-årig mandlig motorcyklist fra København blev lokken 00.39 natten til tirsdag standset, da han kom kørende ad Strandvejen. Her viste det sig, at han ikke havde noget motorcykelkørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Færdselsuheld, Gentofte

På Lyngbygårdsvej skete der klokken 19.50 et færdselsuheld, da en 20-årig mandlig bilist fra Rødovre og en 47-årig kvindelig bilist fra København påkørte hinanden ved et vognbaneskift. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev alligevel sendt til stedet for at tjekke parterne.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev