Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/05/11-2020/05/19.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri, Dyssegård

Klokken 22.14 blev en 14-årig dreng fr Søborg tilbageholdt i Lidl på Vangedevej, da han havde stjålet varer fra butikken. Grundet drengens alder kørte en patrulje til stedet, hvor de fik en alvorlig snak med drengen samt kontaktede hans forældre og de sociale myndigheder.

To mænd med mistænkelig adfærd, Gentofte

To beboere på Ellebækvej oplevede omkring klokken 03.45, at to mænd tog i håndtagene ind til deres boliger, og de anmeldte derfor det mistænkelige forhold til politiet. Patruljer kørte til stedet, hvor to personer svarende til beskrivelsen fra anmeldelserne blev truffet.

En ransagning af de to mænds bil vise, at de var i besiddelse af genstande fra et supermarked, de ikke kunne gøre rede for, og som derfor formodedes var stjålne. De to mænd, en 22-årig fra Søborg og en 23-årig fra Herlev, blev derfor sigtet for tyveri. Derudover blev den 23-årige også sigtet for overtrædelse af knivloven, idet han ved mødet med politiet smed en kniv fra sig.

Forsøg på tricktyveri, Gentofte

Klokken 14.43 blev det anmeldt, at en kvinde klokken 14.30 pludselig befandt sig i en 67-årig kvindes lejlighed på Ellegårdsvej. Her forklarede den fremmede kvinde, at hun netop var flyttet ind ovenpå, og at der nu løb vand ned til den 67-årige på badeværelset. Beboeren gik ud for at undersøge dette, men der løb ikke noget vand ned, og da hun meddelte kvinden dette, så hun, at der var dukket endnu en kvinde dukket op i lejligheden. Den 67-årige mistænkte derfor, at der var tale om forsøg på tricktyveri, og hun bad de to kvinder om at forsvinde, hvilket de efterkom. Da den kvindelige efterfølgende henvendte sig i lejligheden ovenpå, kunne hendes overbo afvise, at han var ved at flytte.

Der blev ved hændelsen ikke umiddelbart stjålet noget.

Begge kvinder beskrives som: ikke etnisk dansk af udseende, 30-40 år, 170-175 cm, almindelig af bygning, brun i huden med sort hår. Iført mørkt tøj og blåt/hvidt mundbind. Talte dansk med accent.
En mand, som muligvis kan sættes i forbindelse med de to kvinder, blev set køre rundt i området i en mørkeblå Ford Fiesta.

Lastbil sad fast under bro, Gentofte

Klokken 08.39 kilede en lastbil sig fast under en under togbro på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved Jægersborgvej. Det kunne heldigvis konstateres, at der ikke var sket nogen personskade ved uheldet, ligesom togbroen umiddelbart kun havde lidt overfladisk skade, men i en periode kunne togene ikke passere broen, ligesom der var fuldstændig lukket for biltrafikken, imens lastbilen blev frigjort. Klokken 09.54 kunne togene køre igen, og klokken 10.08 var der også fuldstændig åbent igen for biltrafikken.

Brand, Charlottenlund

Klokken 10.13 blev det anmeldt, at der var udbrudt brand i en bebyggelse på Strandvejen. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor det hurtigt kunne konstateres, at alle personer var ude af huset. På grund af brandens størrelse arbejdede brandvæsnet med slukningen frem til omkring klokken 18.00.

Der skal nu foretages tekniske undersøgelser med henblik på at fastslå brandårsagen.

Færdselsuheld, Kongens Lyngby

Klokken 12.25 kørte en 67-årig mandlig bilist fra Herlev ud for ubetinget vigepligt på Klampenborgvej i krydset ved Hjortekærvej. Det medførte, at han påkørte to cyklister, som kørte på cykelstien. En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Der skete umiddelbart ikke nogen større personskade.

Brand i container, Charlottenlund

Klokken 02.07 indløb der anmeldelse om brand i en container på Ordrupvej. En patrulje kørte til stedet, hvor de konstaterede, at der ikke umiddelbart var fare for spredning af ilden, idet containeren stod i det fri på en parkeringsplads. Branden formodes at stamme fra en gløderne fra en cigaret, som sandsynligvis har fået antændt noget byggemateriale i containeren.

Kørsel uden førerret, Kongens Lyngby

Klokken 19.43 blev en 28-årig mandlig bilist fra Gentofte standset og kontrolleret på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han ikke havde erhvervet sig et kørekort, og han blev derfor sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Klokken 19.53 gentog ovenstående sig igen på Helsingørmotorvejen nær Klampenborgvej. Denne gang var det dog en 19-årig mandlig bilist fra Ringsted, men resten af forløbet var det samme, nemlig at han ikke havde et kørekort, hvorfor han blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev