Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/05/29-2020/06/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Taske stjålet fra bil

Gentofte: To mænd stjal mandag aften omkring klokken 18.45 en taske fra bagagerummet i en bil, der holdt på Maglemosevej. Bilens ejer var i færd med at læsse bilen og bagagerummet stod derfor åbnet. Det benyttede de to tyve sig af, mens bilens ejer var inde i huset. De to tyve kørte fra stedet i en sort Ford Focus.

Mand overfaldet

Charlottenlund: Politiet blev mandag aften klokken 21.34 kaldt ud til en lejlighed på Ordrup Strandvej, hvor en 47-årig mand var blevet overfaldet. Den 47-årige har været i livsfare som følge af overfaldet og er indlagt på hospitalet. Den 47-årige og overfaldsmanden kender hinanden, og politiet har en stærk formodning om, hvem gerningsmanden er. Da sagen er under efterforskning, har Nordsjællands Politi indtil videre ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen.

Tumult, Hellerup

Omkring klokken 16.35 indløb der flere anmeldelser om uro på Lille Strandvej, idet flere personer var oppe at toppes. En patrulje kørte til stedet, hvor alle parterne dog ikke længere var på stedet. Der var umiddelbart opstået en uoverensstemmelse mellem to unge mænd og et par i en bil, da mændene havde henvendt sig til parret for at gøre dem opmærksomme på, at man udefra kunne se, at de havde gang i fysisk kontakt af meget intim karakter, og at det nok var en god ide at stoppe med det. Parret var øjensynlig ikke helt tilfredse med at blive forstyrret i deres akt, og der opstod derfor noget tumult mellem parterne, inden parret kørte fra stedet i bil.

Patruljen runderede efterfølgende efter parret i bilen, men det var dog ikke var mulig at udfinde dem i området.

Blev overfaldet på boldbane

Gentofte: En 13-årig dreng blev mandag eftermiddag omkring klokken 16 overfaldet af nogle andre drenge under et spil fodbold. Den 13-årige havde under fodboldkampen givet et skulderskub til en af de andre drenge, som blev vred og spurgte, om de skulle slås. Herefter blev den 13-årige sparket og slået med knytnæveslag. På baggrund af oplysninger i sagen, har politiet en formodning om, hvem gerningsmanden er.

Tyveri fra bil

Charlottenlund: Fra en Mercedes, som hold ved Børnehaven Lunden på Ordsrup Jagtvej, er der torsdag eftermiddag klokken 14.40 stjålet en taske med diverse betalingskort. Tyven har knust en siderude for at komme ind i bilen.

Søloven, Klampenborg

Klokken 15.50 blev en 73-årig mand fra Skodsborg sigtet for at føre en speedbåd for tæt på kysten ud for Dyrehaven, idet speedbåden befandt sig cirka 130 meter fra kysten, selvom den tilladte afstand er minimum 300 meter fra kysten. Manden blæste desuden alkometeret op over det tilladte, hvorfor der blev taget en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Formodede indbrudstyve anholdt, Klampenborg

Klokken 23.35 blev det anmeldt, at to personer befandt sig på taget af et hus på Taarbæk Strandvej, og at de to havde huer på og lygter med. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor de to mænd på henholdsvis 42 og 47 år fra København blev anholdt og sigtet for forsøg på indbrud.

Kørsel uden førerret, Gentofte

Klokken 09.45 blev en 66-årig kvindelig bilist fra Albertslund standset og kontrolleret på Lagergårdsvej. Her viste det sig, at hun ikke havde retten til at føre bil, og hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Kørsel i frakendelsestiden, Helsingør

Klokken 13.47 blev en 26-årig mandlig bilist fra Gentofte kontrolleret på p-pladsen foran JYSK ved Prøvestenscenteret. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet i en bil, selvom han var blevet frakendt førerretten og stadig var i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for forholdet.

Brand, Charlottenlund og Gentofte

Klokken 14.52 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en forladt bygning på Kavalergården. Fem eller seks personer var set på stedet kort forinden, og der var mistanke til, at disse havde brudt ind i bygningen. Patruljer kørte til stedet, hvor de skaffede sig adgang til bygningen og fik stoppet branden, inden den udviklede sig.
Nordsjællands Politi arbejder ud fra en teori om, at branden er startet ved antændelse af nogle bildæk på stedet, og at der formentlig er tale om brandstiftelse.
Klokken 03.55 blev det anmeldt, at der var brand i noget flamingo på paller foran et murværk på Smakkegårdsvej. Patruljer kørte til stedet, hvor de hurtigt fik slukket branden.
Det formodes, at branden var påsat, idet en person i grå hættetrøje blev set forlade stedet kort før, at branden opstod.

Igen klokken 05.32 indløb der anmeldelse om, at der var brand i en avisholder på Charlottenlund Stationsplads. På stedet blev nogle unge drenge set forud for branden. En patrulje kørte til stedet, hvor branden blev slukket.

Også denne brand formodes at være blevet påsat, og Nordsjællands Politi kan ikke afvise, at de tre hændelser er relateret til hinanden.

Værktøj stjålet fra varebil, Gentofte

Klokken 18.35 indløb der anmeldelse om, at der mellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 07.00 var sket tyveri fra en varebil, som holdt parkeret på Toftekærsvej. Trekantsruden i førerdøren var blevet knust, og fra bilen blev der stjålet en del el-værktøj.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev