Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/07/20-2020/07/28.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Pengeskabe stjålet

Klampenborg: To mindre pengeskabe, der indeholdt byttepenge samt en bærbar højtaler er mellem lørdag aften klokken 22.00 og mandag morgen klokken 08.00 blevet stjålet fra Café Operators på Strandvejen. Tyven er kommet ind i cafeen ved at bryde et vindue op og fjerne et gitter.

Cykeltyve på spil

Charlottenlund: To cykeltyve var mandag aften klokken 19.37 på spil ved Q8-tanken på Fredensvej. Her var en 15-årig ung mand inde for at handle mens hans kammerat sad uden for butikken på sin egen cykel og ved siden af den 15-åriges cykel. Her kom en mand hen til kammeraten og spurgte lidt til den 15-åriges cykel, som er en orange el-cykel af mærket Made Bike, hvorefter han pludselig satte sig op på den og kørte fra stedet. Cykeltyven beskrives som A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 16-17 år, 188 cm høj og spinkel af bygning med lyst kort hår og store læber. Han var iført en kasket, der muligvis var sort, samt en hvid bluse og medbragte en taske af mærket Gucci. Manden var i selskab med en anden mand, som efter tyveriet løb hen til en sort bil, hvor en kvinde sad bag rattet og de kørte derefter fra stedet. Denne mand beskrives som B: Dansk af udseende, 16-17 år, 180 cm høj og almindelig af bygning med brunt kort hår.

Kvinde udsat for tricktyveri

Hellerup: En 86-årig kvinde er mellem klokken 12.45 og 13.15 onsdag eftermiddag blevet udsat for tricktyveri af to personer. Den 86-årige havde forinden været i Netto for at handle, og her har de to tricktyve efter al sandsynlighed afluret pinkoden til kvindens dankort. Herefter fulgte de efter kvinden, og ved hendes bolig på Gersonsvej henvendte de sig til hende og lykkedes derigennem med at stjæle hendes pung. Den 86-årige kvinde har efterfølgende konstateret, at der er hævet penge fra hendes konto. De to tricktyve beskrives som A: Mand, mørklødet, sort hår, udenlandsk af udseende, 25-30 år og snakkede gebrokkent engelsk. B: Kvinde, mørklødet, sort hår, udenlandsk af udseende, 25-30 år og snakkede gebrokkent engelsk.

Lavede kassedyk

Hellerup: En ukendt gerningsmand lavede torsdag aften klokken 19.23 et kassedyk i Superbrugsen på Strandvejen og stjal på den måde et kontantbeløb fra forretningen. Manden flygtede fra stedet på cykel i retning mod København. Manden beskrives som 35-40 år, 180 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden med brunt, mellemlangt hår og iført rød t-shirt, mørkeblå trøje, mørke bukser og grå sko. Han medbragte en sort rygsæk med én skulderstrop.

Mistænkelige mænd i villa

Charlottenlund: To mistænkelige mænd blev onsdag morgen klokken 08.48 opdaget af en renovationsarbejder. Mændene blev set i en villa på Viggo Rothes Vej, og da det gik op for dem, at de var blevet opdaget, forlod til de stedet til fods. De beskrives som A: mand, mørklødet, 175 cm høj, iført grå kasket, rød trøje og beige/hudfarvede bukser. B: mand, sydlandsk af udseende, ca. 175 cm høj, iført hvid kasket, hvid jakke og sorte sko.

Stjal kød og vin

Kgs. Lyngby: En 38-årig mand fra Charlottenlund blev onsdag eftermiddag klokken 16.39 sigtet for butikstyveri, efter han havde stjålet kød og vin i Netto på Lyngbygårdsvej.

Stjal højtaler

Hellerup: En ukendt mand stjal onsdag kort før klokken 18.00 en højtaler fra Bang & Olufsen-forretningen på Strandvejen. Han flygtede fra stedet til fods.

Brand i bålhus

Gentofte: Klokken 04.39 kom en anmeldelse om nogle høje brag og bål bag Bakkegårdsskolen på Skolebakken. Her viste det sig, at der var ild i et bålhus. Ilden blev slukket af brandvæsenet.

Anmeldelser til Nordsjællands Politi om indbrud i privat beboelse 22. – 23. juli 2020

 

Indbrud i blomsterforretning

Hellerup: Mellem lørdag klokken 16.00 og mandag morgen klokken 08.30 har der været indbrud i Helle for Blomster på Strandvejen. Tyven har knust en rude i butikkens indgangsdør og har herefter stjålet et kontant pengebeløb.

Jakke stjålet

Hellerup: En 50-årig udenlandsk mand fik mandag ved middagstid stjålet sin jakke fra en bænk på Strandvejen, hvor han havde siddet og spist. Manden glemte jakken, da han gik fra stedet, og da han kom tilbage 10 minutter senere, var jakken, der blandt andet indeholdt en pung med valuta, kørekort og kreditkort væk.

Prøvekørte cykler – og kom ikke tilbage

Holte/Hellerup: Der er formentlig tale om den samme gerningsmand, som mandag klokken 11.15 besøgte Da Vinci Cykler på Kongevejen i Holte og klokken 12.40 Trek Bicycle Store på Strandvejen i Hellerup. I forretningerne bad han om at prøvekøre henholdsvis en mountainbike af mærket Specialized Epec Conp og en cykel af mærket Trek Top Fuel. I den ene butik afleverede manden et udenlandsk kørekort og i den anden lagde han et udenlandsk id-kort, inden han tog cyklerne ud på prøvetur. Men da han nogle timer senere ikke var vendt tilbage, blev han fra begge butikker meldt til politiet for tyveri. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 30 år, 195-200 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden med brunt eller rødligt karseklippet hår. Han talte engelsk og var iført shorts, lys/hvid t-shirt og klip-klappere.

Stjal mønter fra spillemaskine

Klampenborg: Fire drenge på henholdsvis 13, 15 og 15 år fra Gentofte samt 14 år fra Farum blev mandag aften klokken 19.30 taget for tyveri af mønter fra en spillemaskine på Bakken. De to 15-årige blev sigtet for tyveri og for alle fire gælder det, at deres forældre samt de sociale myndigheder er blevet underrettet om sagen. De fire drenge blev endvidere bortvist fra Bakken og må ikke komme derud igen resten af året.

Kørte uden kørekort

Charlottenlund: En 56-årig mand fra Nakskov blev klokken 01.20 natten til tirsdag standset, da han kom kørende i bil ad Jægersborg Allé. Da manden ikke havde noget kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Kvinde frarøvet taske med svømmeudstyr

Klampenborg: To maskerede mænd frarøvede tirsdag morgen klokken 06.42 en taske med diverse svømmeudstyr fra en 45-årig kvinde fra Brønshøj. Røveriet skete på Strandvejen, hvor de to mænd truede kvinden med pistollignende genstande, hvorefter de gik i retning mod Circle K-tanken og videre til Klampenborg Station, hvor de formentlig tog toget i nordlig retning. De to mænd beskrives som A: mand, ca. 170-180 cm høj, slank af bygning, talte dansk, iført sort sweatshirt, sorte bukser/jeans samt en klovne- eller spøgelsesmaske. Han medbragte en sort pistollignende genstand, muligvis en attrap. B: mand, ca. 185 cm, slank af bygning, talte dansk, iført sort sweatshirt, sorte bukser/jeans samt en klovne- eller spøgelsesmaske. Han medbragte en sort pistollignende genstand, muligvis en attrap.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 20. – 21. juli 2020

Rude forsøgt knust ved børnehave, Hellerup

Klokken 23.09 observerede en 27-årig beboer fra området, at to hætteklædte mænd gik og lyste med lygter ind ad vinduerne ved i en børnehave på Margrethevej, mens en bil holdt tændt ude foran på vejen. Det fandt beboeren noget mistænkeligt, hvorfor han ringede til politiet. Patruljer kørte til stedet, hvor de to mænd i mellemtiden var forsvundet. Det kunne dog konstateres, at en rude var forsøgt knust på stedet, om end der ikke var sket nogen indstigning.

De to hætteklædte mænd blev ej heller ved en efterfølgende rundering i området udfundet.

Uro og uorden, Hellerup

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 00.19, skabte en mindre gruppe mænd uro på Ellemosevej, idet de løb rundt på gaden og råbte højt og skændtes. En patrulje kørte dertil, hvor de traf fire unge mænd svarende til beskrivelsen fra anmeldelsen. Det kunne ikke konstateres, at der skulle være foregået noget kriminelt, men efter at patruljen havde registreret mændenes generalia, blev de bedt om at ikke at skabe mere uro samt forlade stedet.

Indbrud i supermarked, Dyssegård

Klokken 03.36 blev det anmeldt, at der var indbrud i Lidl på Vangedevej. Patruljer kørte til stedet, hvor de konstaterede, at hoveddøren var blev trykket ind ved spark eller lignende, og at røgkanonen var gået. Gerningsmændene var dog ikke længere på stedet, og de var ej heller at finde i området. Der var fra stedet ikke umiddelbart stjålet noget, men gerningsmændene havde formentlig forsøgt at stjæle cigaretter.

 

Indbrud anmeldt i privat beboelse i Nordsjællands politikreds den 17.-20. juli 2020

Tilmeld dig vores nyhedsbrev