Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/03/01-2021/03/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 08.50 skete der et færdselsuheld på Lyngby Omfartsvej i nordgående retning, da en varebil ført af en 19-årig udenlandsk mandlig bilist påkørte et autoværn, hvorefter varebilen blev kastet tilbage på Lyngby Omfartsvej, hvor den ramte en personbil.

Der skete betydelig materiel skade på begge køretøjer, men der skete umiddelbart ingen større personskade.

Den 19-årige blev efterfølgende sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Begge vognbaner var spærret i et stykke tid, men klokken 09.31 blev der åbnet igen.

Indbrud i redskabsskur, Gentofte

Klokken 09.22 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 22.00 og mandag klokken 09.00 havde været indbrud i et redskabsskur på Sandtoften tilhørende Gentofte Kommune. Herfra var der blevet stjålet en gasgrill, en fejemaskine, en løvsuger, en buskrydder og en græsslåmaskine.

Kørsel i frakendelsestiden, Charlottenlund

Klokken 11.50 blev en 66-årig mandlig bilist fra Klampenborg standset og kontrolleret på Hegelsvej. Her viste det sig, at han var blevet frakendt retten til at køre bil, og at han stadig var i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for alligevel at sidde bag rattet.

Kørsel i påvirket tilstand, Gentofte

På Nybrovej standsede en patrulje klokken 17.00 en 20-årig mandlig bilist fra Bagsværd. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer.

Den 20-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet for at udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Tyveri fra varebil, Gentofte

Det blev klokken 13.41 anmeldt, at der fra en varebil, som holdt parkeret på Ellegårdsvænge mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 06.30, var blevet stjålet elektrisk værktøj. Den ukendte gerningsperson tiltvang sig adgang til varebilen ved at underbore låsen på bilens skydedør.

Mistænkeligt forhold, mellem Hellerup og Holte

Klokken 18.50 anmeldte en 41-årig kvinde, at hun klokken 18.16 havde stået på S-togets linje E på Hellerup Station i retning mod Hillerød. Da toget standsede på Lyngby Station, kom der en mand ind i toget og stillede sig skråt over for kvinden, der var den eneste i den pågældende kupé foruden manden. Manden begyndte at lyne sine bukser op, hvorfor kvinden forlod kupéen. Manden fulgte dog efter hende, og da anmelderen konfronterede manden og spurgte, hvorfor han fulgte efter, svarede han: “Dit blik drager mig”. Herefter forlod anmelder toget, da det standsede på Sorgenfri Station.

Manden beskrives som: Mand, dansk af udseende, 35-40 år, 200 cm høj, muskuløs af bygning, hvid i huden, kronraget/skaldet, havde meget lyseblå øjne.

Kørsel uden førerret, Hellerup

En 29-årig mandlig bilist fra Hellerup blev klokken 08.20 standset af en patrulje på Onsgårdsvej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde erhvervet sig et sådant. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Tyveri fra cykel, Kgs. Lyngby

En 27-årig kvinde fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 09.59, at hun ca. 20 minutter tidligere havde holdt for rødt i krydset ved Klampenborgvej og Lyngbygårdsvej, da en mand kom løbende bagfra og stjal hendes taske fra cykelkurven. Herefter løb i retning mod Lyngby og forsvandt ind mellem nogle buske ved en sti. Manden beskrives som: 20-40 år, ca. 180 cm, brunt kort hår. Iført mørkeblå jakke med hætte og sorte Adidas-bukser med hvide striber.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev