Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/03/15-2021/03/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Muligt forsøg på bedrageri, Gentofte

Klokken 18.12 anmeldte en 62-årig kvinde fra Gentofte, at hun netop var blevet ringet op af en dansktalende mand, der fortalte, at han ringede fra NETS’ vagtcentral, og at de kunne se, at der netop var blevet hævet 9.000 kroner fra kvindens konto. Kvinden oplyste manden i den anden ende af røret, at hun ikke ønskede at tale med ham, hvorefter han kvitterede med ukvemsord og et afbrudt opkald.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 19.26 blev det anmeldt, at der imellem klokken 14.00 og 16.30 var blevet stjålet en taske indeholdende blandt andet en computer fra en bil, der havde holdt parkeret på Hartmannsvej. Tyven var kommet ind i bilen ved at knuse trekantsruden i højre side.

Indbrud i skole, Charlottenlund

Mellem fredag klokken 16.00 og søndag klokken 14.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til FOF Nordsjælland på Ordrupvej ved at opbryde et vindue ind til et kontor på stedet.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er eventuelle stjålne genstande endnu ikke opgjort.

Sigtet for overtrædelse af lovgivning om euforiserende stoffer, Hellerup

På parkeringspladsen ved Mindelunden på Tuborgvej traf en patrulje klokken 20.15 en 41-årig mand fra Frederiksberg, som blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

I besiddelse af hash, Klampenborg

En patrulje henvendte sig klokken 20.50 til fire unge mennesker i et køretøj, som holdt parkeret på parkeringspladsen ved Dyrehavsbakken. Der lugtede kraftigt af hash fra bilen, og den ene passager, en 21-årig mand uden kendt adresse, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Ung mand sigtet for vold, Nærum

Klokken 23.48 indløb der anmeldelse om, at en mindre gruppe maskerede unge havde jagtet to 18-årige mænd med en kniv på Langebjerg, hvorefter der var blevet udøvet vold mod den ene af de to 18-årige, som havde fået overfladiske skader. Gerningspersonerne var efterfølgende forsvundet fra stedet i bil.

Flere patruljer kørte til området, hvor en personbil på baggrund af vidneforklaringer blev standset. I bilen befandt der sig fem personer, hvoraf den ene, en 18-årig mand fra Gentofte, formodedes at være gerningspersonen. Han blev derfor anholdt og sigtet for vold.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev