Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/03/22-2021/03/30.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud i kirke, Klampenborg

Klokken 08.09 blev det anmeldt fra Taarbæk Kirke, at der imellem fredag klokken 15.00 og mandag klokken 07.00 havde været indbrud i kirkens skur, hvorfra der var blevet stjålet el-værktøj for adskillige tusinde kroner.

Kørsel i frakendelsestiden, Gentofte

Klokken 20.20 blev en 31-årig mandlig varebilsfører fra Ballerup standset og kontrolleret foran genbrugspladsen ved Ørnegårdsvej. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre bil og stadig befandt sig i frakendelsestiden, hvorfor han blev sigtet for alligevel at sidde bag rattet.

Allerede klokken 20.52 blev manden sigtet for den samme forseelse, da han nu førte varebilen på Motorring 3.

Ordensbekendtgørelsen, Gentofte

Klokken 02.21 blev det anmeldt, at der var fest på Udsigten, og at der var uro på stedet. Politiet blev sendt til stedet, hvor seks unge mænd blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt 29.-30. marts 2021

Indbrud i daginstitution, Dyssegård

Klokken 07.15 blev det anmeldt, at der havde været indbrud i daginstitutionen Himmelskibet imellem onsdag klokken 21.00 og torsdag klokken 07.00. Det var på tidspunktet for anmeldelsen ikke opgjort eventuelle koster.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 14.20 blev det anmeldt, at der imellem torsdag nat klokken 02.00 og torsdag klokken 07.00 var blevet stjålet fire hjul med alufælge fra en BMW, der havde holdt parkeret på Østerkildevej.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 15.12 skete der et færdselsuheld, da en lastbil ført af en udenlandsk chauffør påkørte en personbil ført af en 35-årig kvindelig bilist fra Køge i forbindelse med lastbilens vognbaneskift.

Dette medførte en sigtelse og en straksbøde til den udenlandske chauffør, mens trafikken i en periode måtte køre langsommere, da en vognbane var lukket.

Der skete umiddelbart ingen personskade og kun mindre materiel skade.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Gentofte

Klokken 15.42 anmeldte en mand, at han netop havde rettet henvendelse til to mænd, fordi de kørte rundt i området omkring Sløjfen på en knallert, der larmede mere, end hvad manden mente var hensigtsmæssigt for områdets beboere. Dette fik de to personer på knallerten til at blive aggressive, ligesom den ene fremviste en kniv. Efterfølgende kom flere unge mennesker til stedet.

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor flere undløb, men to af dem, to 16-årige mænd fra lokalområdet, blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, ligesom politiet nu skal vurdere, om den ene kan og skal sigtes yderligere for at have fremvist en kniv.

Færdselsuheld, Hellerup

En 24-årig mandlig bilist fra Nykøbing Falster-området kørte klokken 18.40 nord ad Strandvejen. I krydset ved Tuborgvej kørte han frem for rødt lys, hvorved han påkørte en 39-årig kvindelig bilist fra Virum, som kørte frem for grønt ad Tuborgvej i vestlig retning.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Den 24-årige mandlige bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Muligt forsøg på bedrageri, Gentofte

Klokken 18.12 anmeldte en 62-årig kvinde fra Gentofte, at hun netop var blevet ringet op af en dansktalende mand, der fortalte, at han ringede fra NETS’ vagtcentral, og at de kunne se, at der netop var blevet hævet 9.000 kroner fra kvindens konto. Kvinden oplyste manden i den anden ende af røret, at hun ikke ønskede at tale med ham, hvorefter han kvitterede med ukvemsord og et afbrudt opkald.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 19.26 blev det anmeldt, at der imellem klokken 14.00 og 16.30 var blevet stjålet en taske indeholdende blandt andet en computer fra en bil, der havde holdt parkeret på Hartmannsvej. Tyven var kommet ind i bilen ved at knuse trekantsruden i højre side.

Indbrud i skole, Charlottenlund

Mellem fredag klokken 16.00 og søndag klokken 14.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til FOF Nordsjælland på Ordrupvej ved at opbryde et vindue ind til et kontor på stedet.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er eventuelle stjålne genstande endnu ikke opgjort.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev