Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/05/03-2021/05/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Sigtet for tyveri og bortvist, Charlottenlund

En 29-årig mand fra Frederiksberg blev mandag eftermiddag lidt efter klokken 13 taget for butikstyveri i Fakta på Ordrupvej, hvor han havde stjålet nogle pålægssalater. Manden blev sigtet for tyveriet og tillige bortvist fra butikken.

Faldt i søvn i tog og fik stjålet telefon

Kgs. Lyngby/Hillerød: En 19-årig mand fra Lynge anmeldte klokken 11.46, at han søndag klokken 03.26 var steget på et tog ved Hellerup Station, som kørte i retning mod Hillerød. Da toget havde passeret Lyngby Station var han faldet i søvn, og da han vågnede ved togets ankomst til Hillerød Station, opdagede han, at en ukendt gerningsperson havde stjålet hans mobiltelefon.

Sigtet for at overhale indenom

Kgs. Lyngby: En patrulje standsede klokken 15.47 en 40-årig mandlig bilist fra Hvidovre på Helsingørmotorvejen ved Gentofte Han var kort forinden blevet observeret foretage en overhaling højre om en anden bilist på motorvejen, og det blev han derfor sigtet for.
Overhaling højre om medfører en bøde på 2000 kroner samt et klip i kørekortet.

Hashrygere var forduftet

Hellerup: Søndag aften klokken 18.21 kontaktede en borger politiet for at anmelde, at der på Sankt Peders Vej sad en flok unge mænd, som røg hash og provokerede de forbipasserende. En patrulje kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere, men da var flokken forduftet.

Indbrud hos optiker

Charlottenlund: To personer brød klokken 04.29 ind i en optikerforretning på Jægersborg Alle. Efter indbruddet kørte de væk i en bil, som blev ført af en tredje person. Alle var iført mørkt tøj, den ene gerningsmand havde hvide sko på. Bilen var en grå BMW sedan med soltag.

Forlygter og instrumentbræt stjålet, Charlottenlund

Fra en BMW, der holdt på Mosehøjvej, er der mellem onsdag klokken 22.15 og torsdag klokken 08.15 stjålet forlygter, instrumentbræt og navigationsanlæg. Der er endvidere stjålet en kuffert med diverse personlige ejendele fra bilen.

Dreng stjal sodavand, Charlottenlund

En 11-årig dreng stjal torsdag eftermiddag klokken 14.52 en sodavand fra Meny på Jægersborg Allé. Da drengen er for ung til at blive sigtet for tyveriet, tog patruljen i stedet en opdragende samtale med ham, ligesom drengens forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Butikstyveri, Dyssegård

En medarbejder i Rema1000 anmeldte klokken 16.19, at de tilbageholdt en mand, som havde stjålet et oliventræ fra forretningens udendørs udstilling. Da manden ikke ville oplyse sin identitet, kørte en patrujlje til stedet. Her konstaterede de, at der var tale om en 48-årig mand fra København, og han blev derpå sigtet for butikstyveri.

Tyveri fra personbiler, Charlottenlund

Mellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 07.30 foretog en ukendt gerningsperson indstigning i en Porsche, som holdt parkeret på Slotsvej. Fra bilen blev der stålet airbag, midterkonsol og multimedieanlæg.

Også fra en BMW, som holdt parkeret på samme vej blev der stjålet en airbag. Derudover blev der også stjålet rat, radio og gear fra bilen. Den ukendte gerningsperson skaffede sig adgang til bilen ved at opbryde en af bilens døre.

Grundet sammenfald i gerningssted og -tidspunkt har Nordsjællands Politi en formodning om, at der er tale om den samme gerningsperson til begge hændelser.

Tyveri fra personbiler, Hellerup

Mellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 07.45 blev der fra en BMW, som holdt parkeret på Baunegårdsvej, stjålet navigationssystem, airbags og radio. Gerningspersonen skaffede sig adgang til bilen ved at knuse ruden i venstre bagdør.

Der havde også været foretaget indstigning på samme vis i en anden BMW, som holdt parkeret på samme vej mellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 15.00. Herfra blev der stjålet en infoskærm.

Da der er sammenfald mellem gerningssted og -tidspunkt formodes det, at der er relation mellem de to hændelser.

Færdselsuheld, Gentofte

På tilkørslen til Motorring 3 i sydgående retning ved Nybrovej mistede en 63-årig mandlig bilist fra Hellerup klokken 10.21 herredømmet over sin bil, formentlig grundet vådt føre, hvorpå den snurrede rundt flere gane og ramte en 23-årig kvindelig bilist fra Hellerup.
Grundet bilernes placering blev højre spor på Motorring 3 i en periode afspærret, indtil der var ryddet op efter uheldet.
Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Æter fra genbrugsstation bortsprængt, Gentofte

Klokken 11.26 blev det anmeldt, at der var blevet indleveret en mindre mængde gammel æter på genbrugsstationen på Ørnegårdsvej. Hærens ammunitionsrydningstjeneste blev derfor kontaktet med henblik på håndtering af æteren. De kørte til genbrugsstationen, hvor de fik overdraget æteren, som efterfølgende blev bortsprængt.

Bortvist fra station

Klampenborg: Tirsdag aften klokken 22.08 blev politiet bedt om at komme til Klampenborg Station, hvor en 40-årig beruset mand fra Helsinge, som ikke havde nogen gyldig billet, blev aggressiv, da togpersonalet bad ham om at forlade toget. En patrulje kom til stedet og bortviste manden.

Katalysatorer stjålet

Charlottenlund/Helsingør: En bil, som holdt på Ordrupvej, har natten mellem lørdag og søndag fået stjålet sin katalysator. Tyveriet blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 12.11. Også en bil i Helsingør har fået stjålet sin katalysator. Denne bil holdt på Søndre Strandvej, og tyveriet skete mellem søndag klokken 15.00 og mandag klokken 14.00.

Sigtet for narkokørsel

Hellerup: Mandag eftermiddag klokken 15.50 blev en 19-årig mand fra Dyssegård standset, da han kom kørende ad Lyngbyvej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af cannabis, og han blev derfor sigtet for narkokørsel.

Narkokørsel, Hellerup

En 17-årig mandlig bilist fra København blev klokken 21.40 stadset af en patrulje på Svanemøllevej. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derudover også sigtet for kørsel uden førerret, da han grundet sin alder endnu ikke havde erhvervet sig denne.

Den 27-årige mand blev efterfølgende kørt til hospitalet for udtagning en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventulle narkopåvirkning.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev