Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/06/07-2021/06/15.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra personbil

Charlottenlund: Klokken 09.11 blev det anmeldt, at der i løbet af natten til torsdag var blevet stjålet tøj, solbriller samt indhold fra en pung, der havde ligget i en bil, der havde holdt parkeret på Bernstorfflund Allé.

Klokken 10.34 blev det desuden anmeldt, at to personer omkring klokken 03.00 havde indfundet sig ved en bil parkeret på Slotsvej, og at de to havde taget i bilens døre for at mærke, om den var låst, og da den var dette, var de gået videre.

Den ene af de to personer beskrives som: Mand, 20-40 år, 170 cm høj, spinkel af bygning. Havde noget rødt og hvidt i hånden. Iført sort jakke med hvid kant samt nogle blå bukser med firkanter, der muligvis var arbejdsbukser.

Mand udgav sig over telefon for at være fra politiet

Hellerup, Gilleleje og Holte: En 71-årig kvinde fra Hellerup anmeldte klokken 11.57, at hun et kvarters tid tidligere var blevet ringet op af en mand, som udgav sig for at være fra politiet. Han påstod, at han var i besiddelse af kvindens pas og flere andre genstande, og at han havde brug for hendes hjælp til at opklare, hvordan tingene var blevet stjålet. Kvinden fattede mistanke til manden og bad derfor om at tale med hans chef, og herefter lagde han på.

Også en 73-årig kvinde fra Gilleleje blev onsdag kontaktet af en mand, som udgav sig for at være fra politiet. Det skete klokken 12.50, hvor manden oplyste, at han havde en trist nyhed til kvinden, hvilket gjorde kvinden tavs. Herefter forklarede manden, at der var mange indbrud i kvarteret. Da kvinden undrede sig over den måde, manden havde indledt samtalen på, spurgte hun ind til hans navn og telefonnummer, og i den forbindelse afbrød manden opkaldet.

En 88-årig kvinde fra Gilleleje fik også et opkald fra en mand, som udgav sig for at være fra politiet. Klokken 13.10 ringede han til kvinden og spurgte ind til, hvor mange penge hun havde stående i banken, og hvor mange smykker hun ejede. Da kvinden fattede mistanke til manden, spurgte hun ind til oplysninger om ham, hvorefter han lagde røret på.

En 63-årig mand fra Hellerup anmeldte klokken 13.33, at han kort forinden var blevet ringet op af en mand, som udgav sig for at være fra PET. Manden oplyste, at der var mange indbrud i området, og han derfor havde brug for at kende til den 63-åriges værdier og indholdet på hans bankkonti. Det ville den 63-årige mand dog ikke oplyse, hvorfor han lagde på og i stedet anmeldte forholdet.

En 62-årig kvinde fra Holte blev klokken 14.00 også ringet op af en mand, som udgav sig for at være fra politiet. Han spurgte ind til hendes værdier i banken og derhjemme, men da kvinden bad om oplysninger på manden, lagde han på.

Nordsjællands Politi gør opmærksom på, at der den seneste tid har været flere tilfælde af, at personer udgiver sig for at være ansat i politiet med henblik på at franarre borgerne deres personlige oplysninger. Nordsjællands Politi opfordrer derfor borgerne til ikke at udlevere sådanne oplysninger til fremmede personer. Såfremt man er i tvivl om, hvorvidt er reelt er tale om en ansat ved politiet, kan man bede om vedkommendes navn og sige at man ringer tilbage. Her er det vigtigt, at man kun ringer 114 og beder om at blive viderestillet til den pågældende person. Man skal således ikke ringe retur på det telefonnummer, der ringes fra eller bliver oplyst af vedkommende.

Tyveri af taske

Charlottenlund: På vegne af en 13-årig pige fra Charlottenlund blev det klokken 15.42 anmeldt, at pigen mellem klokken 14.30 og 15.00 havde fået stjålet sin taske, mens hun befandt sig på nordmolen ved Skovshoved Hvn. Pigen havde stillet sin taske på en bænk og havde hele tiden været i nærheden af bænken, men da hun ville tage sin taske igen, var den væk. Tasken indeholdt blandt andet mobiltelefon, hovedtelefoner, smykker, nøgler og en pung med diverse kort og kontanter.

Blev slået på skulderen

Charlottenlund: Onsdag eftermiddag klokken 17.46 anmeldte en 30-årig kvinde fra Charlottenlund, at hun godt en halv time tidligere var blevet slået med knytnæve på skulderen af en mand, som løb forbi hende på Strandvejen ved Knus Rasmussens Plads. Manden råbte umiddelbart inden til kvinden, at hun var en idiot og skulle flytte sig. Manden beskrives som 45-50 år, 180 cm høj og muskuløs af bygning, hvid i huden, kronraget eller skaldet. Han var iført blå shorts og en blå trøje, hvorpå der stod “Nordea” og løb i retning mod Bellevue.

Gadeuorden

Klampenborg: En 14-årig ung kvinde fra Nærum skabte med sin opførsel noget gadeuorden på Strandvejen omkring klokken 19.00. En patrulje blev sendt til stedet, og da den kom frem kunne det konstateres, at den unge kvinde var faldet til ro.

Biler stødte sammen

Vedbæk: To biler med henholdsvis en og to passagerer, stødte onsdag aften klokken 23.11 sammen på Vedbæk Strandvej. Her kom en 24-årig kvinde fra Charlottenlund kørende i sydgående retning, da hun mistede herredømmet over bilen og kørte frontalt ind i en modkørende bil, der blev ført af en 52-årig mand fra Valby. Den 24-årige kvinde og en 19-årig kvindelig passager blev kørt til behandling på hospitalet, mens de øvrige blev kørt til tjek. Strækningen blev åbnet for trafik igen klokken 03.07 natten til torsdag.

To unge mænd sigtet for vold

Klampenborg: To unge mænd på 20 og 22 fra Hellerup og Charlottenlund blev natten til torsdag anholdt og sigtet for vold. De to kom i en diskussion med en ung mand og en ung kvinde ved I læ burgerbar på Dyrehavsbakken. Mændene hældte øl ud over de unge kvinder, og den ene mand slog herefter den 21-årige mand flere gange i ansigtet med knytnæve, ligesom han slog den 25-årige kvinde flere gange med knytnæve i ansigtet og rev hende så hårdt i håret, at flere totter røg af.

Bemærk, at ovenstående note er rettet den 11. juni 2021, da der var en fejl i oplysningerne om den ene forurettede.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 09.-10. juni 2021

 

Mand blottede sig

Charlottenlund: En mand blottede sig mandag formiddag klokken 0959 for en 46-årig kvinde, der havde været ude at bade ved Skovshoved Havn. På p-pladsen blev hun kontaktet af en mand, som blottede sig for hende. Kvinden har beskrevet manden over for politiet og også oplyst registreringsnummeret på den bil, som han kørte i.

Anmeldelse om brand, Dyssegård

Klokken 08.53 indløb der anmeldelse om brand på Sønderengen, og politi og brandvæsen kørte derfor til stedet. Her kunne det konstateres, at der var tale om en mindre brand i nogle udendørs havemøbler, og beboeren på stedet havde selv haft succes med at slukke branden.

Formentlig var en refleksion fra noget glas på havemøblerne årsag til, at branden opstod.

Anmeldelse om hensynsløs kørsel og ulovlig parkering, Charlottenlund

Klokken 12.01 indløb der anmeldelse om, at flere biler fortog hensynsløs kørsel samt parkerede ulovligt på Kystvejen. En patrulje kørte til stedet, men det var ved patruljens ankomst ikke muligt at konstatere den hensynsløse kørsel. Der blev dog skrevet tre p-afgifter grundet ulovlig parkering.
Også tidligere på dagen omkring klokken 10 havde en patrulje været forbi på stedet, hvor der blev skrevet fire p-afgifter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev