Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/06/21-2021/06/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Værktøj stjålet fra container, Charlottend

Mellem lørdag og mandag morgen klokken 06.45 har en ukendt gerningsmand stjålet værktøj fra en container, der stod på Ordrupvej. Tyven har brudt en nøgleboks op og har herefter kunne låse containeren op. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.22.

Tasketyv smed byttet fra sig, Klampenborg

En tasketyv endte med at smide sit bytte fra sig, da han kort før klokken 16 blev afsløret i sit forehavende. Manden stjal en taske fra en vil på Christiansholmsvej, og da han blev opdaget, cyklede han væk fra stedet. Men han endte altså med at smide tasken fra sig, og den blev senere fundet og returneret til sin rette ejer.

Tyveri fra taske, Klampenborg

Klokken 16.00 blev det anmeldt, at der imellem 15.00 og 15.45 var blevet stjålet en studenterhue og en hættetrøje fra en taske, der havde ligget på/nær Bellevue Strand, imens ejeren havde været en tur i vandet.

Blufærdighedskrænkelse ved blotteri, Gentofte

Klokken 17.48 anmeldte en far på vegne af sin 13-årige datter, at hun og en jævnaldrende veninde en halv times tid forinden havde været udsat for synet af en blotter.

Pigerne havde spillet fodbold ved Gentofte-Vangede Idrætsforening, da de havde set en mand med sine underbenklæderne nede om anklerne stå bag et hegn og onanere. Dette havde fået pigerne til at gå fra stedet, hvilket fik manden til at følge efter dem. Manden forlod dog stedet, da pigerne var kommet over til nogle andre mennesker.

Han beskrives som: mand, 40-50 år, ca. 180 cm høj, næsten skaldet, intet skæg, lys i huden, dansk, kraftig af bygning. Iført en mørkeblå T-shirt, grå shorts og sko.

Færdselsuheld, Klampenborg

Klokken 18.15 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Hvidørevej, hvor en bil og en cykel var stødt sammen. Personbilen kørte mod vest ad Hvidørevej og svingede til venstre ad Schimmelmannsvej. Cyklisten kørte derimod mod øst ad Hvidørevej, og i forbindelse med bilens venstresving blev cyklisten påkørt. Politi og ambulance blev sendt til stedet, og mens sidstnævnte undersøgte cyklisten, en 52-årig mand fra København, der ikke umiddelbart var kommet alvorligt til skade, sigtede patruljen føreren af bilen, en 56-årig mand fra Hellerup, for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Tyveri fra taske

Holte: Klokken 07.54 anmeldte en 30-årig mand fra Gentofte, at han natten til søndag imellem klokken 03.20 og 04.00 var faldet i søvn i S-toget fra København mod Hillerød, og at en eller flere ukendte gerningspersoner i den forbindelse havde stjålet hans taske. Efterfølgende havde anmelderen fundet nogle af genstandene fra tasken på Holte Station.

Ridse i lakken

Gentofte: Søndag eftermiddag klokken 16.43 blev det anmeldt, at der mellem fredag klokken 17.00 og lørdag klokken 10.00 var lavet en 70-80 cm lang ridse henover kølerhjelmen på en Renault, som holdt på Stolpehøj.

Mand fulgte efter hundelufter

Gentofte: En 50-årig kvinde havde en ubehagelig oplevelse, da hun søndag aften klokken 20.15 var ude at gå med sin hund i Bernstorffsparken. Her stod en mand, som på et tidspunkt tog en turkis gummihandske på sin højre hånd og herefter begyndte at følge efter kvinden. Da kvinden satte i løb, begyndte manden ligeledes at løbe efter hende. Manden beskrives som dansk af udseende, 45 år, 180-185 cm høj, spinkel af bygning, hvid i huden med brunt, lidt gråsprængt, kort hår og gråsprængt skæg samt briller med stålstel. Han var iført sweatshirt/vindjakke, bukser og medbragte en turkis gummihandske. Hændelsen blev anmeldt klokken 22.19.

Tyveri fra varebil, Gentofte

Klokken 10.46 blev det anmeldt, at der imellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 08.45 havde været indbrud i en varebil, der havde holdt parkeret på Ærenprisvej. Tyvene var kommet ind i køretøjet ved at lave et hul i den venstre sidedør i varebilen, hvorefter de havde stjålet værktøj.

Kørsel uden førerret, Gentofte

Klokken 12.07 blev en 20-årig mandlig bilist fra Mørkøv standset og kontrolleret på Motorring 3. Her viste det sig, at han sad bag rattet, trods hans førerret var administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet for alligevel at køre bil.

Tyveri fra jakkelomme, Hillerød

En 20-årig mand fra Hillerød anmeldte klokken 17.29, at han mellem klokken 16.20 og 17.10 havde fået stjålet sin mobiltelefon. Han havde i gerningstidsrummet befundet sig i toget mellem Hellerup og Hillerød Station, hvor han var faldet i søvn, og da han vågnede, opdagede han, at mobiltelefonen, som han havde haft i sin jakkelomme, var blevet stjålet.

Målrettet færdselsindsats, Gentofte

Torsdag aften var Nordsjællands Politi i forbindelse med en færdselsindsats målrettet hastighed samt spiritus- og narkokørsel til stede i krydset ved Ørnegårdsvej og Lyngbyvej. Det blev til 17 sigtelser, hvoraf 7 af disse førte til klip i kørekortet.

Uro og uorden, Klampenborg

En ansat på Dyrehavsbakken anmeldte klokken 19.57, at fire unge drenge blev tilbageholdt ved en forlystelse grundet dårlig adfærd. En patrulje kørte til stedet, hvor de unge drenge blev truffet, og patruljen fik en adfærdsregulerende samtale med dem. Herefter blev drengene bortvist fra stedet.

Unge mænd slog og sparkede på taxa, Hellerup

En taxachauffør anmeldte klokken 22.13, at han kort forinden på Bregnegårdsvej havde afvist at køre med tre unge mænd grundet deres opførsel, da de i første omgang havde sat sig ind i taxaen. Ifølge anmeldelsen havde de unge mænd taget dette ilde op og var begyndt at slå på taxaen og sparke til bilens sidespejl. Derefter var de tre mænd gået fra stedet i ukendt retning.

De tre mænd beskrives således:
A: mand, 18-20 år, 190-200 cm, muskuløs af bygning, dansk af udseende. Iført studenterhue, skjorte og shorts. Talte dansk.
B: mand, 18-20 år, 170-180 cm, almindelig af bygning, mellemøstlig af udseende. Iført studenterhue, multifarvet skjorte samt shorts. Talte dansk.
C: mand, 18-20 år, 170-180 cm, dansk af udseende, almindelig af bygning. Iført studenterhue, skjorte og shorts. Talte dansk.

Cyklist ramt af bil, Hellerup

En 61-årig mandlig cyklist fra Rungsted Kyst blev onsdag formiddag klokken 11.40 ramt af en højresvingende bil på Strandvejen. Cyklisten måtte en tur på skadestuen, og den 39-årig bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Forlygter stjålet fra personbil

Hellerup: Mellem mandag klokken 20.45 og tirsdag klokken 08.45 blev forlygterne på en Porsche stjålet af en ukendt gerningsperson. Bilen stod i gerningstidsrummet parkeret på Margrethevej.

Fik skruet ned for musikken

Gentofte: Tirsdag aften klokken 18.41 kom en anmeldelse om, at der blev spillet høj musik fra en bolig på Ørnegårdsvej. En patrulje kørte til stedet og sørgede for, at der blev skruet ned for musikken.

Brand i blomsterkumme

Gentofte: Klokken 11.20 opstod der brand i en blomsterkumme på Folkevej. Ilden blev hurtigt slukket og er formentlig opstået som følge af, at et cigaretskod var blevet smidt i blomsterkummen.

Tog billeder af ung kvinde

Kgs. Lyngby: En ukendt mand tog mandag eftermiddag klokken 12.21 nogle billeder af en 16-årig ung kvinde, da hun kom gående ad Klampenborgvej. Manden havde kort forinden passeret den unge kvinde på en knallert, hvorefter han standsede og gik ind i en busk, hvorfra han fotograferede den unge kvinde, da hun gik forbi. Manden beskrives som dansk af udseende, 50-55 år, 175-180 cm høj og kraftig af bygning. Iført en mørk hjelm, muligvis mørkt tøj og kørte på en sort knallert. Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden for at afklare, hvorfor han fotograferede den unge kvinde.

Klagede over musik

Klampenborg: En borger ringede klokken 13.14 til politiet og anmeldte, at der blev spillet høj musik på et grønt område ved Bellevue Strand. Da en patrulje kort tid efter kom til stedet, var der imidlertid ikke noget at høre.

Sigtet for narkokørsel

Hellerup: Mandag aften klokken 21.08 blev en 20-årig mand fra København standset, da han kom kørende ad Hellerupvej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af cannabis. Han blev derfor sigtet for narkokørsel.

Indbrud i villa

Gentofte og Lyngby: En 41-årig mand anmeldte klokken 02.45, at han netop havde overrasket en mand, som havde brudt ind i den 41-åriges hjem på Begoniavej. Manden, som havde opbrudt et vindue med et koben, var derefter flygtet fra stedet. Patruljer kørte til området for at lede efter ham, og der blev med patruljehund gået spor i retning mod Anemonevej, men det var ikke muligt at finde frem til gerningspersonen.

Han beskrives som: mand, 20-50 år, spinkel-almindelig af bygning. Iført mørkt tøj. Talte dansk.

Klokken 03.30 anmeldte en borger, at han havde mistanke om, at en person, som han netop havde set på Gardehøjvej, muligvis havde til hensigt at begå indbrud på stedet. Patruljer kørte til området, og der blev også her med patruljehund gået spor efter personen, som dog ikke var mulig at udfinde.

Klokken 03.22 var et indbrud i en villa på Jægersborgvej blevet anmeldt. Det skulle være sket mellem klokken 03.05 og 03.15, og grundet nærheden mellem gerningsstederne kan Nordsjællands Politi ikke afvise, at der er relation mellem de tre hændelser.

Færdselsuheld

Hellerup: På Lyngbyvej i krydset ved Tuborgvej skete der klokken 06.07 et færdselsuheld. En af parterne blev efterfølgende kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke yderligere oplysninger om parterne eller årsagen til uheldet.

Færdselsuheld, Helsingør

Klokken 10.02 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Sct Anna Gade, idet der havde været et sammenstød imellem en bil og en cykel. En patrulje og en ambulance blev sendt til stedet, og sidstnævnte kørte cyklisten, en 49-årig mand fra Gentofte, til kontrol på skadestuen, mens patruljen sigtede bilisten, en 59-årig mand fra Helsingør, for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev