Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/06/28-2021/07/06.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Batteri stjålet fra el-cykel, Charlottenlund

Mellem klokken 07.00 og 13.49 stjal en ukendt gerningsperson batteriet fra en el-cykel, som i gerningstidsrummet stod parkeret på Lindegårdsvej.

Kunne ikke redegøre for varerum fuld af kaffekapsler, Gentofte

En patrulje standsede klokken 14.30 en udenlandsk varebil på Gentoftegade. Her fik de en snak med føreren, en 21-årig udenlandsk mand, og da patruljen studsede over hans forklaring på, hvorfor han befandt sig i området, bad de ham om at åbne ind til varerummet, så de kunne undersøge varebilens indhold.

Bilens varerum viste sig at være fyldt med kasser, som indeholdt et mistænkeligt stort antal kaffekapsler, og den 21-årige kunne ej heller redegøre for besiddelsen deraf. Patruljen undersøgte derfor forholdet nærmere, og da noget kunne tyde på, at kapslerne var tilegnet via databedrageri, blev den 21-årige anholdt og sigtet for dette. Han blev derefter taget med på politistationen, og han skal nu fremstilles i grundlovsfør ved Retten i Lyngby tirsdag klokken 13.00.

Hærværk, Kgs. Lyngby

Klokken 05.09 blev det anmeldt, at skærmen på en hæveautomat på Jernbanepladsen var blevet smadret med en bushammer.

Politiet blev sendt til stedet, hvor en 21-årig mand fra Gentofte blev antruffet og sigtet for forholdet. Umiddelbart havde maskinen slugt mandens hævekort, hvilket havde irritereret den 21-årige nok til, at han valgte at smadre skærmen med en bushammer.

Den 21-årige blev derfor ikke sigtet for at have forsøgt at berige sig selv med sin handling, men derimod sigtet for hærværk.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 5.-6. juli 2021

Tyveri fra lomme, mellem Hellerup og Hillerød

Klokken 09.12 anmeldte en 25-årig mand fra Frederiksværk, at han imellem lørdag klokken 23.59 og søndag klokken 00.20 havde fået stjålet sin mobiltelefon samt diverse kort fra sin lomme, imens han havde kørt med S-toget fra Hellerup Station til Hillerød Station, hvor han på turen var faldet i søvn.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 17.34 skete der et færdselsuheld på Jægersborgvej-tilkørslen til Helsingørmotorvejens retning mod København. To biler holdt tilbage for deres ubetingede vigepligt, som der er ved denne tilkørsel, da den bagerste af de to biler blev påkørt bagfra af en tredje personbil ført af en 20-årig mandlig bilist fra København. Dette fik skubbet den påkørte personbil op i den forreste bil.

Der skete ingen personskade ved færdselsuheldet, og de materielle skader var umiddelbart heller ikke alvorlige.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 03.51 blev det anmeldt, at to unge mænd opførte sig mistænkeligt på Ordrupvej, og at de formentlig kortvarigt havde været inde i en bolig, der ikke var deres. Derudover skulle de have gået og taget i parkerede bilers dørhåndtag, men alle på stedet var dog låste.

Politiet blev sendt til stedet, hvor to 20-årige mænd fra Hellerup blev truffet og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Forsøg på indbrud, Virum

Klokken 05.21 anmeldte en kvinde, at hun netop havde overrasket to personer i hendes carport på Bredesvinget, som løb fra stedet, og hun mistænkte, at det var mulige indbrudstyve.

Politiet blev sendt til området, hvor to personer, en henholdsvis 19-årig mand fra Gentofte og en 17-årig mand fra Charlottenlund blev udfundet. På deres personer blev der blandt andet fundet lommelygter og andet værktøj, som indbrudstyve ynder at benytte, og de blev derfor sigtet for forsøg på indbrud og taget med på politistationen til afhøringer.

Hærværk mod bil, Charlottenlund

En VW Passat, som holdt på Høstvej, er mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 08.00 blevet udsat for hærværket. Bilens vinduesvisker er revet af. Flere baksensorer er knust, ligesom der er lavet en bule i bilen og en del af forruden er ødelagt. Hærværket blev anmeldt klokken 13.14.

Sidespejl knust, Gentofte

Mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 08.00 er en Kia Cee’d, som holdt på Høeghsmindevej blevet udsat for hærværk. Bilen har fået sparket venstre sidespejl af.

Entreprenørmaskine stjålet og fundet igen, Charlottenlund og Nivå
Klokken 07.30 blev det anmeldt, at en entreprenørmaskine, som havde stået på en byggeplads på Ordrupvej, var blevet stjålet mellem klokken 01.12 og 06.30. Efterfølgende indløb der oplysninger om, at maskinen på baggrund af gps-data var fundet igen i en skov i Nivå.

Indbrud i dyreklinik, Hillerød

Mellem mandag klokken 23.55 og tirsdag klokken 08.00 var der indbrud i en dyreklinik på Frydenborgvej. En ukendt gerningsperson skaffede sig adgang til klinikken ved at opbryde et vindue, og fra stedet blev der stjålet et penge- og medicinskab.

Hærværk, Charlottenlund

Kokken 09.57 blev det anmeldt, at der mellem mandag klokken 15.00 og tirsdag klokken 07.15 var blevet udøvet hærværk på tre entreprenørmaskiner, som stod på en parkeringsplads på Bernstorffsvej. Her havde en ukendt gerningsperson knækket sidespejle og blink af maskinerne. Ifølge anmeldelsen skulle der også være begået hærværk mod flere biler, som holdt parkeret på stedet. De skulle blandt andet have fået knækket vinduesviskerne af.

Vold, Charlottenlund

Klokken 17.13 blev det anmeldt, at tre unge mænd havde været gæster til en studenterfest på Christiansvej, hvor de omkring klokken 01.30 natten til tirsdag var gået ud på vejen for at trække noget luft.

Her havde de mødt fire fremmede unge mænd, der havde tilbudt dem at købe euforiserende stoffer, hvilket de tre havde afslået, hvorefter de tre bad de fire om at forlade stedet. Dette havde tirret de fire så meget, at den ene af dem, B, trak en kniv, mens en anden, A, trak en peberspray, som to af de tre festdeltagere blev sprøjtet i ansigtet med, inden grupperne gik hver til sit.

De fire beskrives som:
A: Mand, dansk af udseende, cirka 15 år gammel, 170-175 cm høj, kraftig af bygning, med brunt mellemlangt hår med krøller. Talte dansk. Iført hvid overdel.

B: Mand, mellemøstlig af udseende, cirka 15 år gammel, 180 cm høj, spinkel af bygning, med sort kort hår. Talte dansk med accent. Iført sort tøj.

C: Mand, mellemøstlig af udseende, cirka 15 år gammel, 180 cm høj, spinkel af bygning, med sort kort hår.

D: Mand, mellemøstlig af udseende, cirka 15 år gammel, 180 cm høj, spinkel af bygning, med sort kort hår.

Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, Klampenborg

Klokken 20.59 blev det anmeldt, at en fremmed mand havde chikaneret fire piger på Bellevue Strand, og at han stadig skulle befinde sig på stranden.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 30-årig mand fra København blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og bortvist fra stedet.

Værktøj stjålet fra container, Charlottend

Mellem lørdag og mandag morgen klokken 06.45 har en ukendt gerningsmand stjålet værktøj fra en container, der stod på Ordrupvej. Tyven har brudt en nøgleboks op og har herefter kunne låse containeren op. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.22.

Tasketyv smed byttet fra sig, Klampenborg

En tasketyv endte med at smide sit bytte fra sig, da han kort før klokken 16 blev afsløret i sit forehavende. Manden stjal en taske fra en vil på Christiansholmsvej, og da han blev opdaget, cyklede han væk fra stedet. Men han endte altså med at smide tasken fra sig, og den blev senere fundet og returneret til sin rette ejer.

Tyveri fra taske, Klampenborg

Klokken 16.00 blev det anmeldt, at der imellem 15.00 og 15.45 var blevet stjålet en studenterhue og en hættetrøje fra en taske, der havde ligget på/nær Bellevue Strand, imens ejeren havde været en tur i vandet.

Blufærdighedskrænkelse ved blotteri, Gentofte

Klokken 17.48 anmeldte en far på vegne af sin 13-årige datter, at hun og en jævnaldrende veninde en halv times tid forinden havde været udsat for synet af en blotter.

Pigerne havde spillet fodbold ved Gentofte-Vangede Idrætsforening, da de havde set en mand med sine underbenklæderne nede om anklerne stå bag et hegn og onanere. Dette havde fået pigerne til at gå fra stedet, hvilket fik manden til at følge efter dem. Manden forlod dog stedet, da pigerne var kommet over til nogle andre mennesker.

Han beskrives som: mand, 40-50 år, ca. 180 cm høj, næsten skaldet, intet skæg, lys i huden, dansk, kraftig af bygning. Iført en mørkeblå T-shirt, grå shorts og sko.

Færdselsuheld, Klampenborg

Klokken 18.15 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Hvidørevej, hvor en bil og en cykel var stødt sammen. Personbilen kørte mod vest ad Hvidørevej og svingede til venstre ad Schimmelmannsvej. Cyklisten kørte derimod mod øst ad Hvidørevej, og i forbindelse med bilens venstresving blev cyklisten påkørt. Politi og ambulance blev sendt til stedet, og mens sidstnævnte undersøgte cyklisten, en 52-årig mand fra København, der ikke umiddelbart var kommet alvorligt til skade, sigtede patruljen føreren af bilen, en 56-årig mand fra Hellerup, for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Tyveri fra taske

Holte: Klokken 07.54 anmeldte en 30-årig mand fra Gentofte, at han natten til søndag imellem klokken 03.20 og 04.00 var faldet i søvn i S-toget fra København mod Hillerød, og at en eller flere ukendte gerningspersoner i den forbindelse havde stjålet hans taske. Efterfølgende havde anmelderen fundet nogle af genstandene fra tasken på Holte Station.

Ridse i lakken

Gentofte: Søndag eftermiddag klokken 16.43 blev det anmeldt, at der mellem fredag klokken 17.00 og lørdag klokken 10.00 var lavet en 70-80 cm lang ridse henover kølerhjelmen på en Renault, som holdt på Stolpehøj.

Mand fulgte efter hundelufter

Gentofte: En 50-årig kvinde havde en ubehagelig oplevelse, da hun søndag aften klokken 20.15 var ude at gå med sin hund i Bernstorffsparken. Her stod en mand, som på et tidspunkt tog en turkis gummihandske på sin højre hånd og herefter begyndte at følge efter kvinden. Da kvinden satte i løb, begyndte manden ligeledes at løbe efter hende. Manden beskrives som dansk af udseende, 45 år, 180-185 cm høj, spinkel af bygning, hvid i huden med brunt, lidt gråsprængt, kort hår og gråsprængt skæg samt briller med stålstel. Han var iført sweatshirt/vindjakke, bukser og medbragte en turkis gummihandske. Hændelsen blev anmeldt klokken 22.19.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev