Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/07/19-2021/07/27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tv stjålet

Gentofte: I løbet af weekenden er der stjålet et tv fra institutionen Mosebuen. Tyvene har brudt en bagdør op for at komme ind i institutionen. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.09.

Indbrud i bistro

Gentofte: I weekenden har der været ubudne gæster på Bistro 28. Et vindue er blevet brudt om og ukendte gerningsmænd har stjålet kontanter og spiritus fra stedet. Indbruddet blev anmeldt mandag klokken 11.53.

Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse

Hellerup: En 26-årig mand med ukendt adresse blev mandag eftermiddag klokken 17.19 anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse. Manden havde kort tid forinden forulempet flere unge kvinder ved at tage dem på numsen og havde tillige prøvet at kysse den ene. Den 26-årige blev taget med til politigården, hvor det efter en gennemgang af sagen blev vurderet, at der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør.

Indbrud i café

Gentofte: Mellem lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 08.29 brød ubudne gæster ind i Ronaldos Café på Adolphsvej. Her blev der stjålet kontanter, champagne, mobiltelefoner, computer og tablets. Tyvene er kommet ind ved at bryde døren til cafeen op.

Tøj og motorolie stjålet

Gentofte: Noget tøj og fire dunke med motorolie er mellem fredag eftermiddag og søndag formiddag klokken 09.15 blevet stjålet fra en bil, der stod Ved Ungdomsboligerne. Tyveriet blev anmeldt klokken 10.09.

Tricktyveri, Hellerup

En 22-årig mand fra Hillerød anmeldte klokken 09.34, at han klokken 05.30 var blevet udsat for tricktyveri. Han var på gerningstidspunktet kommet gående fra Hellerup Station mod Philip Højmanns Alle med et net indeholdende hans computer i hånden, da to udenlandske mænd i en udenlandsk indregistreret Toyota Corolla tog kontakt til ham for at spørge om vej. Føreren af bilen steg ud og viste den unge mand sin telefon, og kort efter skyndte føreren sig tilbage til bilen. Samtidig opdagede den 22-årige, at hans net med computer, som han havde stillet på jorden under samtalen, var væk. Da han prøvede at gøre mændene opmærksomme på dette, kørte de fra stedet i ukendt retning.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse intet signalement af de to mænd.

Hærværk, Hellerup

Klokken 10.04 blev det anmeldt, at der mellem onsdag klokken 20.00 og torsdag klokken 08.00 var blevet udøvet hærværk på en bil, mens den stod parkeret på Rebekkavej. Hærværket bestod i at taget på højre forreste side af bilen havde fået en dyb bule samt en mindre bule midt på.

Forsøg på bedrageri, Hellerup

Der indløb klokken 13.08 anmeldelse om, at en mand kort forinden på Shell på Kildegårdsvej havde forsøgt at returnere en liter motorolie, som manden dog ikke havde betalt for. Det lykkedes ham ikke at returnere varen, hvorefter han kørte fra stedet i retning mod København i en bil med stjålne nummerplader. Københavns politikreds blev derfor anmodet om at lede efter føreren og bilen.

En patrulje fra Nordsjællands Politi blev klokken 14.45 opmærksom på bilen på Motorring 3 ud for afkørslen ved Nybrovej og bragte den derfor til standsning. Her blev føreren af bilen, en 38-årig mand fra Kgs. Lyngby, anholdt og sigtet for blandt andet forsøg på bedrageri og tyveri af nummerplader.

Færdselsuheld, Gentofte

I et kryds på Jægersborg Alle skete der klokken 13.36 et færdselsuheld, da en 56-årig mandlig cyklist fra Gentofte blev påkørt af en 29-årig mandlig bilist fra Gentofte Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade.

Bilisten blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt samt for at køre bil, selvom o han var frakendt førerretten.

Anmeldelse om ræs, Klampenborg

Klokken 00.57 blev det anmeldt, at en personbil havde kørt med meget høj hastighed på Slotsalleen. En patrulje kørte til området for at lede efter bilen, og kort efter fik de kontakt til to personer i en bil svarende til beskrivelsen fra anmeldelsen. De to personer, en 24-årig mand fra Søborg og en 25-årig fra Gentofte, nægtede dog ethvert kendskab til højhastighedskørslen, og da det ikke var muligt endeligt at fastslå, hvor høj hastigheden havde været på tidspunktet, blev de ikke sigtet for forholdet. Patruljen fik dog en adfærdsregulerende samtale med dem, ligesom deres generalia blev registreret.

Tricktyveri, Hellerup

Klokken 13.20 anmeldte en medarbejder fra en butik på Sofievej, at hun klokken 09.20 havde fået stjålet sin mobiltelefon af en fremmed mand. Manden var kommet ind i butikken, hvor han på et fremmed sprog havde spurgt om et stykke papir samtidig med, at han havde vist anmelderen et stykke papir med noget formentlig italiensk tekst på.

Anmelderen gav manden et stykke papir, hvorefter han forlod butikken, og knap et kvarter senere opdagede hun, at hendes mobiltelefon var væk.

Anmelder beskrev manden som: mand, sidst i 40’erne, almindelig af udseende, sydeuropæisk, sorte skægstubbe, cirka 170 cm høj, medbragte et stykke papir med noget skrevet på italiensk, talte formentlig italiensk

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 16.30 blev det anmeldt, at venstre bagerste rude i løbet af dagen var blevet knust i en bil, der havde holdt parkeret på Strandvejen, hvorefter der var blevet stjålet en taske med indhold fra bilens kabine.

Ur stjålet, Charlottenlund

En 59-årig mand fra Gentofte anmeldte klokken 11.55, at han omkring klokken 07.00 havde været ude at svømme ved Skovshoved Havn. Da han var på vej ind til badebroen, opdagede den 59-årige svømmer en person, som stod og rodede i hans taske. Han råbte derfor den fremmede person an, som skyndte sig at forlade stedet. Efterfølgende kunne den 59-årige konstatere, at hans ur var blevet stjålet.

Indbrud i virksomhed, Klampenborg

Det blev klokken 13.50 anmeldt, at der omkring klokken 23 søndag aften havde været indbrud i en virksomhed på Strandvejen. Gerningspersonen tiltvang sig formentlig adgang via en dør og stjal fra stedet et fjernsyn.

Uoverensstemmelse mellem mand og kvinde førte til anholdelse, Charlottenlund

Klokken 07.00 blev det anmeldt, at der var opstået klammeri mellem et par i 50’erne på en båd i Skovshoved Havn. Patruljer kørte til stedet, hvor den mandlige part blev anholdt, og han blev derefter overdraget til sundhedsvæsnet.

Kørsel uden førerret, Klampenborg

Klokken 18.20 blev en 23-årig mandlig bilist fra Hørsholm standset og kontrolleret på Strandvejen. Her viste det sig, at manden ikke havde førerret, og han blev derfor sigtet for at køre bil alligevel.

Mistænkeligt forhold, Dyssegård

Klokken 19.43 anmeldte en mand boende på Sønderengen, at han fulgte efter en tyv, der havde stjålet pantflasker fra mandens indkørsel. Flere patruljer blev sendt til stedet, men det lykkedes desværre ikke at udfinde pant-tyven.

Spirituskørsel, narkokørsel samt kørsel uden førerret, Charlottenlund

Klokken 00.30 blev en 26-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på en p-plads på Strandvejen. Her fik både alkometer og narkometer til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for både spiritus- og narkokørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Derudover besad manden ikke retten til at føre bil, hvorfor han også blev sigtet for kørsel uden førerret.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev