Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/07/26-2021/08/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Værktøj stjålet

Dyssegård: Mandag formiddag klokken 09.04 blev det anmeldt, at der i løbet af weekenden er blevet stjålet værktøj fra en værktøjskasse, som stod på en byggeplads på Søborg Hovedgade. Det er uvist, hvordan tyven fik adgang til byggepladsen.

Cyklist på afveje

Gentofte og Kgs. Lyngby: Klokken 22.12 og 22.13 indløb der to enslydende anmeldelser om, at en cyklist kørte i nødsporet på Motorring 3 og Helsingørmotorvejen. Cyklisten befandt sig i bilisternes sydgående del af først Motorring 3 og sidenhen Helsingørmotorvejen, men cyklede selv nordpå. En patrulje blev sendt til strækningen for at få sat en stopper for den dumdristige kørsel, men cyklisten blev ikke truffet.

Bil udsat for hærværk

Gentofte: En Renault Kadjar har mellem lørdag aften klokken 20.00 og søndag morgen klokken 09.00 været udsat for hærværk, Bilens bagrude er blevet knust af en ukendt gerningsmand.

Skulle have lidt hjælp til at betaling

Gentofte: En 46-årig kvinde fra Gentofte ville i første omgang ikke betale for den taxatur, som hun havde kørt natten til mandag klokken 03.21. Det fik chaufføren til at kontakte politiet, og da en patrulje ankom til Jægervangen, endte kvinden da også med at betale taxachaufføren, hvad hun skyldte.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 30. juli – 02. august 2021

Tricktyv på spil

Hellerup: Onsdag eftermiddag klokken 12.40 var en tricktyv på spil i Klinik for fodterapi på Strandparksvej. Her kom en mand ind i klinikken med et stykke papir og ville have forklaret noget. Han blev imidlertid bedt om at forlade forretningen, hvor det efterfølgende blev opdaget, at en mobiltelefon var blevet stjålet. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 35-40 år, 160-165 cm høj, almindelig af bygning med brunt kort krøllet hår. Han talte et fremmed sprog og var iklædt hvid T-shirt, blå skjorte og jeans.

Ukrudtsbrænder antændte træplader

Gentofte: En 20-årig mand fra Brøndby Strand og en 21-årig mand fra Frederiksværk blev onsdag eftermiddag sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven. De to havde ved 15-tiden brugt en ukrudtsbrænder tæt på en bygning i Smakkedalen, og dermed antændt nogle træplader og isolation på bygningens facade. Ilden blev hurtigt slukket.

Mand sigtet for vold

Gentofte: En 30-årig mand fra Gentofte blev onsdag eftermiddag sigtet for old efter han skubbede en 76-årig mand, så han faldt på Vangede Bygade. Her var den 76-årige ved at krydse vejen, og da den 30-årige kørte tæt forbi ham, slog den 76-årige ud efter sidespejlet på den 30-åriges bil. Det fik ifølge anmeldelsen den 30-årige til at bremse op og stige ud af bilen, hvorefter han skubbede den 76-årige i brystet med begge hænder, så den 76-årige faldt og slog sin hofte. Den 76-årige blev også sigtet i sagen. Han er sigtet for hærværk, idet sidespejlet på den 30-åriges bil blev ødelagt, da den 76-årige slog ud efter og ramte det.

Hashpåvirket bilist uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 32-årig mand fra Valby blev onsdag aften klokken 19.24 standset på Jægersborgvej, hvor han kom kørende. Her viste det sig, at han var påvirket af hash og tidligere havde fået sin førerret administrativt inddraget. Han blev derfor sigtet for forholdene.

Lagde dæmper på fest

Helsinge/Charlottenlund: En patrulje måtte klokken 00.44 natten til mandag køre til Byholmvej, for at lægge en dæmper på en fest således, at de omkringboende kunne få deres nattesøvn. Også I Hellerup måtte nogle festdeltagere have vejledning til ikke at forstyrre de omkringboende. Her blev en fest på Skovshovedvej lukket af en patrulje, som kom til adressen klokken 03.56.

Tv stjålet

Gentofte: I løbet af weekenden er der stjålet et tv fra institutionen Mosebuen. Tyvene har brudt en bagdør op for at komme ind i institutionen. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.09.

Indbrud i bistro

Gentofte: I weekenden har der været ubudne gæster på Bistro 28. Et vindue er blevet brudt om og ukendte gerningsmænd har stjålet kontanter og spiritus fra stedet. Indbruddet blev anmeldt mandag klokken 11.53.

Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse

Hellerup: En 26-årig mand med ukendt adresse blev mandag eftermiddag klokken 17.19 anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse. Manden havde kort tid forinden forulempet flere unge kvinder ved at tage dem på numsen og havde tillige prøvet at kysse den ene. Den 26-årige blev taget med til politigården, hvor det efter en gennemgang af sagen blev vurderet, at der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør.

Indbrud i café

Gentofte: Mellem lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 08.29 brød ubudne gæster ind i Ronaldos Café på Adolphsvej. Her blev der stjålet kontanter, champagne, mobiltelefoner, computer og tablets. Tyvene er kommet ind ved at bryde døren til cafeen op.

Tøj og motorolie stjålet

Gentofte: Noget tøj og fire dunke med motorolie er mellem fredag eftermiddag og søndag formiddag klokken 09.15 blevet stjålet fra en bil, der stod Ved Ungdomsboligerne. Tyveriet blev anmeldt klokken 10.09.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev