Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/08/16-2021/08/24.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Stjal chokolade

Hellerup: Torsdag formiddag klokken 11.50 blev en 14-årig ung mand fra København taget for at stjæle en pose M&Ms i Normal på Strandvejen. På grund af hans unge alder blev hans forældre og de sociale myndigheder orienteret om sagen.

Fandt skunk

Gentofte: En lille pose skunk blev torsdag eftermiddag klokken 17.10 fundet på udearealet ved Baunegården på Springbanen. Skunken blev bragt til politistaitonen og registreret som hittestof.

Maskeret mand i have

Hellerup: En maskeret mand i en have blev klokken 03.37 natten til fredag set af en beboer på Hambros Allé, som straks kontaktede politiet. En hundepatrulje kørte til stedet, men den maskerede mand var ikke at finde i området omkring adressen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 19.-20. august 2021

Bremser blev overophedede

Gentofte: Bremserne på en lastbil blev onsdag eftermiddag så overophedede, at politi og brandvæsen klokken 15.08 blev tilkaldt til Motorring 3. Der skete ingen personskade.

Pas stjålet fra bil

Gentofte: Et pas og en oplader til en mobiltelefon er mellem mandag aften og tirsdag formiddag klokken 10.00 blevet stjålet fra en Peugeot, som holdt på Fuglegårdsvej. Tyven har knust en siderude for at komme ind i bilen.

Mand sigtet for butikstyveri

Kgs. Lyngby: En 20-årig mand fra Charlottenlund blev tirsdag eftermiddag klokken 17.36 taget for butikstyveri i henholdsvis Netto og SuperBrugsen på Lyngbygårdsvej. Manden blev sigtet for forholdene.

Kom i håndgemæng

Klampenborg: Ni personer kom søndag eftermiddag klokken 16.36 i håndgemæng med hinanden på Bakken. En patrulje kom til stedet og fik talt parterne til ro og sikrede deres generalia.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev