Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/09/06-2021/09/14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Stjal læskedrik, Hellerup

Mandag eftermiddag klokken 16.40 stjal en 47-årig udenlandsk mand med ukendt adresse en læskedrik i Meny på Strandvejen. Den 47-årige blev sigtet for tyveriet.

Tyveri af knallert, Stenløse

På vegne af en 15-årig ung mand fra Charlottenlund blev det klokken 19.39 anmeldt, at han kort forinden havde fået stjålet sin knallert af en ukendt ung mand på Frederikssundsvej. Den 15-årige havde været på stedet for at sælge sin knallert til den unge mand på baggrund af forudgående korrespondance på en online salgsplatform. Den unge mand skulle efter aftale prøvekøre knallerten, men kom aldrig retur med den. Efterfølgende slettede den ukendte mand sin profil på salgsplatformen.

Den ukendte mand beskrives som: udenlandsk af udseende, ca. 16 år, ca. 185 cm, almindelig af bygning, mørk i huden og med kort sort hår. Iført sort jakke, grå hættetrøje og cowboybukser. Talte dansk.

Pantsæk stjålet, Hellerup

En 57-årig mandlig borger anmeldte klokken 10.40, at han via overvågning kunne se, at en ukendt mand klokken 09.20 var gået ind på den 57-åriges ejendom på Cottagevej, og fra stedet stjal den ukendte mand en pantsæk med tomme flasker i.

Den ukendte mand beskrives som: asiatisk af udseende, ca. 50 år, ca. 170 cm, spinkel af bygning, lys i huden og med kort sort hår. Iført sorte bukser, grå cardigan og hvid T-shirt.

Råbte og skubbede til medpassagerer, Gentofte

Klokken 00.09 natten til fredag råbte og skubbede en 31-årig kvinde fra Nærum så meget af sine medpassagerer i toget, at politiet blev kontaktet. En patrulje kørte til Lyngby Station, hvor kvinden blev sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Sigtet for spirituskørsel, Klampenborg

En 19-årig mand fra Charlottenlund blev klokken 01.07 standset, da han kom kørende ad Bloksbjerget. Her viste det sig, at han havde en promille, som var højere end den tilladte. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Vold

Gilleleje: Klokken 13.43 anmeldte en 54-årig mand fra Gentofte, at han havde været udsat for vold foran en adresse på Stæremosen, idet han ifølge anmeldelsen var blevet tildelt to knytnæveslag i ansigtet. Den 54-årige forklarede, at han havde været i forhaven på adressen for at tage billeder af en båd, der skulle sælges, da to mænd dukkede op og skældte ham ud for at befinde sig på stedet, hvorefter den 54-årige blev tildelt to knytnæveslag, inden de to mænd kørte fra stedet i en hvid kassevogn. De to fremmede mænd beskrives som A: Mand, cirka 50-65 år gammel, dansk af udseende, 185-195 cm høj, mørkt hår, muskuløs af bygning, med fuldskæg, iført blåt arbejdstøj/blå kedeldragt. B: Mand, cirka 60 år gammel, dansk af udseende, almindelig af bygning, cirka 185 cm høj, halvskaldet, iført blåt arbejdstøj.

Cyklist kørte ind i bil

Farum: En 27-årig mandlig cyklist fra Hellerup måtte onsdag eftermiddag en tur til tjek på skadestuen efter han var kørt ind i en bil, der holdt på Frederiksborgvej. Uheldet skete klokken 17.09.

Røg fra bremser

Gentofte: Onsdag aften klokken 19.10 kom en anmeldelse om brand i en bil, der holdt på Ved Stadion. Det vidste sig imidlertid, at der ikke var tale om brand, men derimod røg fra bremserne, der var blevet overophedede, formentlig fordi bilen havde kørt mens håndbremsen var aktiveret.

Pc stjålet fra bil

Gentofte: Mellem klokken 16.00 og 16.30 onsdag eftermiddag blev der stjålet en bærbar pc fra en bil, som holdt på Nybrovej.

Tyveri fra personbil, Dyssegård

Mellem mandag klokken 23.00 og tirsdag klokken 08.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig på ukendt vis adgang til en personbil, som holdt parkeret på Fruervej. Fra bilen blev der stjålet en pung indeholdende diverse betalingskort.

Narkokørsel, Gentofte

En patrulje standsede klokken 09.40 en 34-årig mandlig bilist fra Valby på Ørnegårdsvej. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derefter kørt til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

En 21-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby blev klokken 22.30 standset af en patrulje på Klampenborgvej i krydset ved Kornagervej. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, da han formentlig havde ført bilen under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev derefter kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 7.-8. september 2021

Drikkepenge stjålet

Klampenborg: Mellem søndag aften og klokken 03.22 natten til mandag er der stjålet drikke- og byttepenge fra Almas Terrasse på Dyrehavsbakken. Tyven har brudt en dør op for at komme ind i cafeen. Tyveriet blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 12.47.

Taske stjålet, Charlottenlund

En 29-årig kvinde fra København anmeldte klokken 11.28, at hun klokken 10.30 havde fået stjålet sin taske, mens hun var på loppemarked ved Charlottenlund Station. Nogle kvinder havde henvendt sig til kvinden og spurgt ind til en vare, som var til salg ved en nærliggende stadeplads. Det var dog ikke kvindens stadeplads, og hun afviste derfor at kende til varen, hvorpå kvinderne forlod stedet. Den 29-årige kvinde opdagede efterfølgende, at hendes taske, som hun havde haft i en pose på armen, var væk.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om kvindernes signalement, men ifølge forurettede bar de tørklæder og talte dansk med accent.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev