Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/09/13-2021/09/21.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra varebil, Hellerup

Klokken 09.08 blev det anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Bøgevej.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 09.30 blev det anmeldt, at der imellem onsdag morgen og søndag aften var blevet stjålet en klapvogn fra en personbils bagagerum, efter venstre fordør var blevet brudt op. Bilen havde holdt parkeret på Jægersborg Allé. Foruden den stjålne klapvogn var bilens tændingslås også blevet ødelagt.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 14.45 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 18.00 og mandag klokken 09.00 var blevet stjålet lidt kontanter samt et kørekort fra en personbil, der havde holdt parkeret på Enighedsvej.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 20.20 blev det anmeldt, at en ung kvindelig beboer hørte lyde fra stueetagen i en bolig på Strandvejen. Beboeren gik derfor nedenunder og konstaterede, at nogen havde været i huset, da en nøgle var fjernet fra et bord. Beboeren gik derefter kort ovenpå, og da hun kom ned igen, var nøglen tilbage på bordet, og hun kunne se en ukendt mand i indkørslen med en cykel. Da beboeren råbte ham an og spurgte, hvad han lavede på stedet, kunne han ikke forklare sin tilstedeværelse og forsvandt derfra. En patrulje kørte mod stedet for at undersøge forholdet nærmere og lede efter den ukendte mand. Han var dog ikke mulig at udfinde i området. Han beskrives som: 170-180 cm, mørk i huden og med kort karseklippet hår. Iført sort jakkesæt med stramme bukser, sorte støvler og solbriller. Medbragte en sort cykel med stålcykelkurv monteret foran på cyklen, hvori der lå to attache-lignende tasker.

GPS stjålet fra bil

Gentofte: Fra en peugeot, der stod på Gentoftegade, er der mellem klokken 21.05 og 21.13 onsdag aften stjålet en gps samt en taske med svømmeudstyr. Tyven har knust bilens bagrude for at skaffe sig adgang.

Sigtet for spirituskørsel og kørsel uden kørekort

Gentofte: Onsdag aften klokken 21.58 blev en 31-årig mand fra Bagsværd standset, da han kom kørende ad Fuglegårdsvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret og for spirituskørsel. Manden blev herefter taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Hældte drink i hovedet på bartender

Hellerup: En 48-årig kvinde blev klokken 00.56 sigtet fro overtrædelse af restaurationsloven efter hun havde hældt en drink i hovedet på en 27-årig mand, der arbejdede som bartender på Skt. Peder. Kvinden var angiveligt beruset og ville ikke forlade stedet ved lukketid.

Glemte at holde til højre

Gentofte: Fire bilister glemte, at man skal holde til højre, da de natten til torsdag kørte ad Helsingørmotorvejen. De blev derfor standset og sigtet for forseelsen i forbindelse med en færdselsindsats om Sikre Veje. Læs mere information om indsatsen her.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 15.-16. september 2021.

Tøj ved havn vakte bekymring

Skovshoved: Noget tøj efterladt ved havnen vakte tirsdag middag bekymring hos en borger, som kort forinden havde set en svømmer i havet, men som nu ikke kunne se vedkommende længere. Både politi, brandvæsen og søredningstjeneste blev sendt til stedet, hvor svømmeren godt 20 minutter senere dukkede op på land i god behold.

Målrettet færdselsindsats

Kgs. Lyngby: I forbindelse med en målrettet færdselsindsats med fokus på hastighed var Nordsjællands Politi ved midnatstid til stede på Helsingørmotorvejen ved Klampenborgvej. Her blev en 12 personer sigtet for at køre for stærkt, hvoraf seks af disse forhold førte til klip i kørekortet, og en førte til en betinget frakendelse af kørekortet.

Derudover blev to personer sigtet at køre bil, selv om de havde fået frakendt deres førerret, og en bilist blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, da et alkometer viste, at vedkommende formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. Bilisten blev efterfølgende kørt til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den eventuelle spirituspåvirkning.

Yderligere blev et sæt nummerplader inddraget grundet manglende forsikring. Den højeste hastighed, der blev målt på stedet, var 156 km/t.

Stjal læskedrik, Hellerup

Mandag eftermiddag klokken 16.40 stjal en 47-årig udenlandsk mand med ukendt adresse en læskedrik i Meny på Strandvejen. Den 47-årige blev sigtet for tyveriet.

Tyveri af knallert, Stenløse

På vegne af en 15-årig ung mand fra Charlottenlund blev det klokken 19.39 anmeldt, at han kort forinden havde fået stjålet sin knallert af en ukendt ung mand på Frederikssundsvej. Den 15-årige havde været på stedet for at sælge sin knallert til den unge mand på baggrund af forudgående korrespondance på en online salgsplatform. Den unge mand skulle efter aftale prøvekøre knallerten, men kom aldrig retur med den. Efterfølgende slettede den ukendte mand sin profil på salgsplatformen.

Den ukendte mand beskrives som: udenlandsk af udseende, ca. 16 år, ca. 185 cm, almindelig af bygning, mørk i huden og med kort sort hår. Iført sort jakke, grå hættetrøje og cowboybukser. Talte dansk.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev