Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/09/20-2021/09/28.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Taske stjålet fra bil, Gentofte

Mellem klokken 15.40 og 15.55 er der stjålet en taske med en bærbar pc fra en bil, som holdt ved Gentofte Skole på Kildeskovsvej. Tyven har knust en siderude for at komme ind i bilen.

Ridser i lakken, Gentofte

En bil, der holdt på Jægersborg Allé har mellem tirsdag aften og onsdag morgen fået flere ridser i lakken. Hærværket blev anmeldt torsdag formiddag klokken 10.02.

Tyveri fra taske, Hellerup

Klokken 11.49 anmeldte en 28-årig kvinde, at hun havde fået stjålet sin telefon fra sin taske, imens hun havde befundet sig på Hellerup Station. Kvinden havde talt i telefon via trådløse høretelefoner, og da kvinden skulle tage sit Rejsekort op af tasken, bemærkede hun, at den stod åben, og kort efter blev Bluetooth-forbindelsen imellem de trådløse høretelefoner og telefonen afbrudt.

Tyveri fra taske, Hellerup

Klokken 16.32 anmeldte en 75-årig kvinde, at hun imellem klokken 15.15 og 15.40 havde fået stjålet sin mobiltelefon fra sin rygsæk, formentlig da hun havde gået på Hellerupvej nær krydset Gersonsvej/Ryvangs Allé.

Væltede træer, flere steder i politikredsen

Nordsjællands Politi modtog i løbet af eftermiddagen og aftenen flere henvendelser om væltede træer grundet vejrliget, som var eller kunne være til gene for trafikafviklingen. Såfremt de væltede træer ikke havde medført skader, blev henvendelserne kanaliseret videre til brandvæsnet, kommuner samt andre relevante myndigheder og samarbejdspartnere, som ville håndtere de væltede træer.

Anmeldelserne fordelte sig således:
Klokken 16.19: Træ væltet over Søborggårdsvej nær Ålekistevej i Gilleleje.
Klokken 16.45: Træ væltet over Rågelejevej ved Nordgårsvej i Vejby.
Klokken 17.00: Træ væltet over Lilledal/Rønnealle i Allerød. Træet hang fast i et andet træ og lå derfor ikke på vejbanen, men kunne komme til det.
Klokken 17.19: Træ væltet over Nordre Strandvej på stykket mellem Hornbæk og Ålsgårde.
Klokken 17:27: Træ væltet over Klampenborgvej ved Fortunen i Kgs. Lyngby.
Klokken 17:28: Træ væltet over Orebjerg Alle i Jægerspris.
Klokken 17:28: Træ væltet ind i nødsporet på Helsingørmotorvejen i sydgående retning mellem afkørsel 9 og 10.
Klokken 18:27: Lygtepæl væltet ind over Nordmandsvej i Skibby – lygtepælen hang stadig i luftledningerne, men intet andet.
Klokken 19.00: Træ væltet over Esrum Søvej i Tikøb et par 100 meter efter krydset med Guldsmedevej i retning mod søen.
Klokken 19.03: Træ væltet over Helsingørvej i Hillerød cirka 200 meter fra Hillerødvej.
Klokken 19.18: Træ væltet over Bendstrupvej nær Boserupvej i Helsinge.
Klokken 19.20: Træ væltet over Isterødvejen i nordgående retning syd for Gadevang i Hillerød.
Klokken 20.03: Træ væltet over Rønnebær Alle i krydset ved Smakkevej i Snekkersten.
Klokken 20.10: Træ væltet over Skovnæsvej ud for golfklubben i Jægerspris.
Klokken 20.12: Træ væltet over Skævingevej imellem St. Lyngby og Skævinge.
Klokken 20.17: Træ væltet over Helsingørsvej i Fredensborg.
Klokken 20.23: Træ væltet over Rønnebær Alle nær Borupsgårdsskolen i Helsingør.
Klokken 20.23: Træ væltet over Risbyvej ud for Ledøje i Smørum.
Klokken 20.27: Træ væltet over Strandvejen mellem Humlebæk og Nivå.
Klokken 20.55: Træ væltet over Præstemosevej ved Grønholt i Fredensborg.
Klokken 21.09: Træ væltet over Hesselrødvej i Kokkedal.
Klokken 21.18: Træ væltet ned i elledning, som nu hang ud over Sønderby Bro i Skibby.
Klokken 22.31: Træ væltet ned i 1. vognbane på Helsingørmotorvejen i sydgående retning ved Nivå.

Sigtet for besiddelse af stoffer, Gentofte

Nær Aurehøj Gymnasium blev en 18-årig mand fra Hellerup truffet af en patrulje klokken 21.25. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde skunk, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

En 25-årig mand anmeldte klokken 03.41, at han kort forinden havde hørt lyde fra et vindue i sin bolig på Vangedevej. Den 25-årige råbte derfor op, og en mand kunne efterfølgende ses løbe fra stedet gennem baghaven. En patrulje kørte til stedet for at lede efter den ukendte mand, men det var ikke muligt at udfinde ham i området. Der blev dog fundet to cykler nær boligen, og de viste sig ved opslag i politiets registre at være meldt stjålet. Det kan ikke afvises, at den ukendte mand har efterladt dem på stedet.

Havde skunk på sig

Gentofte: En 17-årig ung mand forsøgte klokken 20.45 at stikke af fra en patrulje, som traf ham på Skolevej. Det lykkedes dog ikke, og han blev herefter sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde skunk.

Tyveri fra varebil, Hellerup

Klokken 09.08 blev det anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Bøgevej.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 09.30 blev det anmeldt, at der imellem onsdag morgen og søndag aften var blevet stjålet en klapvogn fra en personbils bagagerum, efter venstre fordør var blevet brudt op. Bilen havde holdt parkeret på Jægersborg Allé. Foruden den stjålne klapvogn var bilens tændingslås også blevet ødelagt.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 14.45 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 18.00 og mandag klokken 09.00 var blevet stjålet lidt kontanter samt et kørekort fra en personbil, der havde holdt parkeret på Enighedsvej.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 20.20 blev det anmeldt, at en ung kvindelig beboer hørte lyde fra stueetagen i en bolig på Strandvejen. Beboeren gik derfor nedenunder og konstaterede, at nogen havde været i huset, da en nøgle var fjernet fra et bord. Beboeren gik derefter kort ovenpå, og da hun kom ned igen, var nøglen tilbage på bordet, og hun kunne se en ukendt mand i indkørslen med en cykel. Da beboeren råbte ham an og spurgte, hvad han lavede på stedet, kunne han ikke forklare sin tilstedeværelse og forsvandt derfra. En patrulje kørte mod stedet for at undersøge forholdet nærmere og lede efter den ukendte mand. Han var dog ikke mulig at udfinde i området. Han beskrives som: 170-180 cm, mørk i huden og med kort karseklippet hår. Iført sort jakkesæt med stramme bukser, sorte støvler og solbriller. Medbragte en sort cykel med stålcykelkurv monteret foran på cyklen, hvori der lå to attache-lignende tasker.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev