Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/10/04-2021/10/12.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forsøg på indbrud i restaurant, Dyssegård

Mellem søndag klokken 22.00 og mandag klokken 08.00 forsøgte en ukendt gerningsperson af begå indbrud i en restaurant på Vangedevej. Et dørhåndtag var forsøgt opbrudt, og flere ruder var forsøgt knust. Det var dog ikke umiddelbart lykkedes gerningspersonen at tiltvinge sig adgang til stedet.

Færdselsuheld, Gentofte

En 52-årig kvindelig bilist fra Købehavn kørte klokken 09.40 ad Ørnegårdsvej i vestlig retning, hvor hun foretog et højresving ind foran en 32-årig mandlig bilist fra Vallensbæk, som kørte i nordlig retning ad Lyngbyvejen. I den forbindelse skete der sammenstød mellem de to biler, men der skete ikke umiddelbart nogen personskade. En patrulje kørte til stedet og måtte kortvarigt afspærre Lyngbyvej, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Den 52-årige kvinde blev af patruljen efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt på stedet.

Tyveri af kortholder, Hellerup

En 65-årig kvinde fra Hellerup anmeldte klokken 13.34, at hun omkring en halv time tidligere havde fået stjålet sin kortholder, mens hun befandt sig inde på Hellerup Is & Cafe. Kvinden havde haft kortholderen liggende i en taske, og da hun skulle bruge sin kortholder, var den væk.

Butikstyveri, Charlottenlund

Personalet i Meny på Jægersborg Alle anmeldte klokken 15.47, at de tilbageholdt en butikstyv, som havde stjålet varer fra flere butikker i området. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf en 34-årig mand fra Charlottenlund. Han blev sigtet for at have stjålet varer fra tre butikker samt for et tilfælde af vold, idet han i forbindelse med tyveri i Matas havde vredet fingeren om på en ansat for at slippe væk fra butikken.

Tyveri fra personbil, Gentofte, Charlottenlund og Klampenborg

Klokken 08.44 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 08.15 var blevet brudt ind i en BMW personbil holdende på Smakkekrogen i Gentofte, hvorefter bilens rat var blevet stjålet.

Også klokken 09.15 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet udstyr fra en parkeret BMW personbil. Denne gang var der blevet stjålet navigationsanlæg fra en bil, der havde holdt parkeret på Grønnevænge i Charlottenlund imellem søndag klokken 00.30 og søndag klokken 06.30.

Klokken 11.11 blev det igen anmeldt, at der var blevet stjålet udstyr fra en parkeret BMW personbil. Denne gang var der blevet stjålet navigationsanlæg fra en BMW, der havde holdt parkeret på Løvsangervej i Gentofte imellem lørdag klokken 18.30 og søndag klokken 08.15.

Klokken 18.19 blev det ligeledes anmeldt fra Klampenborg, at der imellem lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 17.50 var blevet stjålet rat fra en BMW personbil, der havde holdt parkeret på Emiliekildevej.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 12.28 blev det anmeldt, at der var blevet smadret en rude i en personbil, der havde holdt parkeret ved Bernstorff Slot fra klokken 12.00 til 12.25, hvorefter der var blevet stjålet en jakke samt en taske med indhold.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 20.32 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet rat, navigationsanlæg, airconditionsystem samt et sæt golfkøller fra en bil, som holdt parkeret på Høeghs Alle. Tyveriet var sket mellem lørdag klokken 19.00 og søndag klokken 11.10, og indstigning i bilen var sket via rudeknusning.

Kælderrude smadret, Gentofte

Klokken 05.11 anmeldte en beboer på Ellegårdsvej, at en kælderrude i en bolig på vejen netop var blevet smadret. En patrulje kørte til stedet, for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde nogen i området, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

Navigation og airbag stjålet, Nordsjælland

Der har i det forgangne døgn været flere tyverier af airbags, og navigationsanlæg fra biler. Et navigationsanlæg og en airbag er mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07.50 blevet stjålet fra en BMW, som holdt på Fuglevadsvej. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

I Virum er hele instrumentbrættet med navigationsanlæg og airbag mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.10 stjålet fra en VW, som holdt på Skovtoftebakken.

Fra en BMW, som holdt på H A Clausens Vej i Gentofte blevet stjålet et rat, instrumentbræt, midterkonsol med gearstang samt airbag. Tyveriet er sket mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 08.30.

El-værktøj stjålet, Gentofte

Klokken 01.02 natten til torsdag blev der stjålet el-værktøj fra en varebil, som holdt på Mesterlodden. Tyveriet blev anmeldt torsdag eftermiddag klokken 13.08, og tyven har brudt låsen på bilens bagdør op for at skaffe sig adgang.

Tyveri fra restaurant, Klampenborg

Klokken 18.25 blev det anmeldt, at der tidligere på dagen var blevet stjålet en computer fra restauranten Pil og Co nær Dyrehavsbakken. Omkring klokken 15 var to personer kommet ind i restauranten under påskud af at skulle låne et toilet. Da personerne var forsvundet igen, opdagede personalet, at en af restaurantens computere var blevet stjålet.

De to mænd beskrives begge som udenlandske af udseende. De var kørende i en hvid varebil.

Pakke stjålet fra taske, Hellerup

En 61-årig kvinde fra Hellerup anmeldte klokken 18.30, at hun mellem klokken 17.45 og 18.15 havde fået stjålet en pakke fra sin taske, mens hun handlede i Meny på Strandvejen. Kvinden havde kort forinden afhentet pakken på posthuset og puttet den i sin taske, og da hun skulle betale for sine varer i Meny, opdagede hun, at pakken var blevet stjålet.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 08.30 blev det anmeldt fra Bøgevej, at der imellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 07.00 var blevet stjålet forlygter samt navigationsudstyr fra en parkeret Porsche Cayenne.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 10.59 blev det anmeldt fra Ellinorsvej, at der imellem tirsdag klokken 18.30 og onsdag klokken 10.00 var blevet stjålet rattet fra en parkeret personbil af mærket BMW.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 12.09 blev det anmeldt fra Almevej, at der natten til onsdag var blevet stjålet rattet fra en parkeret personbil af mærket BMW.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hellerup

Klokken 15.59 blev en 19-årig mand fra Hellerup visisteret på Hellerupvej. Han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 16.04 blev det anmeldt fra Bernstorfflund Allé, at der imellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 08.00 var blevet stjålet rattet fra en parkeret personbil af mærket BMW. Tyvene var kommet ind i bilen ved at knuse bagruden.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 16.04 blev det anmeldt fra Ellinorsvej, at der imellem tirsdag klokken 20.00 og onsdag klokken 16.00 var blevet stjålet navigationsudstyr og instrumentpanel fra en personbil af mærket BMW. Tyvene var kommet ind i bilen ved at knuse trekantsruderne i begge sider af bilen.

I besiddelse af hash, Hellerup

En patrulje traf klokken 01.09 en 24-årig mand fra København ved et køretøj, som holdt parkeret ved Tuborg Sundpark. Ved visitation blev manden fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Spirituskørsel, Hellerup

I forbindelse med et rutinestop blev en 33-årig mandlig udenlandsk bilist standset på Philip Heymans Alle. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev efterfølgende kørt til blodprøveudtagning med henblik på præcist at fastslå hans eventuelle promillegrad.

 

Færdselsuheld, Hellerup

Klokken 14.30 skete der en højresvingsulykke i krydset ved Heslegårdsvej og Bernstorffsvej, da en 33-årig kvindelig cyklist fra København blev påkørt af en 60-årig kvindelig bilist fra Frederiksberg. Der skete ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse parterne, og den ene part blev derefter kørt til hospitalet for yderligere undersøgelser.

Rat og navigation stjålet, Frederikssund

Et rat, navigation samt frontpanel er mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.45 blevet stjålet fra en BMW, som holdt på Vangedevej. Tyven har knust en rude fro at skaffe sig adgang til bilen.

Kørte uden kørekort, Charlottenlund

Mandag formiddag klokken 09.25 blev en 18-årig mand fra Randers standset på Femvejen. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde noget kørekort.

Hærværk og graffiti, Dyssegård

Mellem lørdag aften og mandag morgen er der begået hærværk mod et cykelskur samt nogle cykler ved Munkegårdsskolen. Der er malet graffiti på cykelskuret og to cykler er blevet smidt ned i en lysskakt.

Mand udsat for vold, Gentofte

Der indløb klokken 17.50 anmeldelse om, at en 44-årig mand fra København var blevet udsat for vold på Brogårdsvej nær krydset ved Lyngbyvej. Manden var blevet uvenner med nogle personer, som han traf på stedet, og dette medførte, at en af personerne tildelte ham et knytnæveslag og en skalle i ansigtet. Herefter kørte gerningspersonen og de andre fra stedet i bil.

På baggrund af vidneforklaringer har Nordsjællands Politi en formodning om, hvem gerningspersonen kan være.

Tyveri fra personbiler, flere steder

En ukendt gerningsperson knuste mellem lørdag klokken 22.00 og søndag klokken 09.00 ruden i en BMW personbil, som holdt parkeret på Strandvejen i Espergærde. Fra bilen blev der stjålet rat, midterkonsol med navigationsudstyr samt instrumentbræt.

Mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 09.00 blev en rude i en BMW personbil, som holdt parkeret på Strandvænget i Rungsted Kyst, knust. Fra bilen blev der stjålet forlygter, instrumentpanel og gearstang.

Mellem søndag klokken 00.30 og 09.30 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en BMW personbil, som holdt parkeret på Svinget i Espergærde. Indstigningen var sket ved rudeknusning, og fra bilen blev der stjålet navigationsudstyr og et rat.

Også fra en Volkswagen personbil, som holdt parkeret på samme vej, blev der i samme tidsrum stjålet et anlæg. Indstigningen var her formentlig sket ved teknisk forcering. Via overvågning ses to gerningspersoner, og de beskrives som:

A: mand, almindelig af bygning, lys i huden. Iført halsedisse, mørk cardigan med lynlås foran samt blå bukser.

B: mand, kraftig af bygning, lys i huden og med kort hår. Iført mørk jakke og olivengrønne bukser.

En ukendt gerningsperson knuste mellem lørdag klokken 21.00 og søndag klokken 10.00 bagruden i en Porche personbil, mens den holdt parkeret på Jernbane Alle i Espergærde. Fra bilen blev der stjålet airbag, anlæg og forlygter.

Også en BMW personbil, som holdt parkeret på Jernbane Alle i samme tidsrum, havde fået knust bagruden. Fra køretøjet blev midterkonsol og anlæg stjålet.

Klokken 11.23 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet midterkonsol, højtaler og gps fra en BMW personbil, som holdt parkeret på Linde Alle i Humlebæk. Via overvågning ses det, at tyveriet skete klokken 03.29, da en ukendt gerningsperson her tiltvang sig adgang til bilen. Gerningspersonen beskrives som: ca. 180 cm og spinkel af bygning. Iført sort hue.

Mellem lørdag klokken 13.00 og søndag klokken 17.20 blev ruden i en BMW personbil, som holdt parkeret på Hagens Alle i Hellerup, knust med en ukendt genstand. Fra bilen blev der stjålet rat, navigationsudstyr og midterkonsol.

En ukendt gerningsperson tiltvang sig mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 06.30 adgang til en BMW personbil, som holdt parkeret på Frederiksværkvej i Helsinge. Fra bilen blev der blandt andet stjålet instrumentbræt, navigationsudstyr og rat.

Grundet sammenfald i blandt andet gerningstidspunker, stjålne genstande og modus har Nordsjællands Politi en formodning om, at der kan være tale om samme gerningspersoner til tyverierne fra personbilerne.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev