Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/10/18-2021/10/26.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Valgplakater stjålet, Hellerup

Flere valgplakater er søndag eftermiddag mellem klokken 13.40 og 17.00 blevet stjålet, efter de var blevet sat op langs Øregårds Allé. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 11.07.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 09.18 indløb der anmeldelse om, at to personer gik rundt med cykler på Rygårds Alle og samlede genstande op i på flere matrikler, hvorfor der var mistanke om, at de to personer stjal tingene fra adresserne. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet næremere, men det var ikke muligt at udfinde de to personer i området. De to personer beskrives som mænd iført sort tøj. Den ene bar rød hovedbeklædning og den anden blå hovedbeklædning.

Mand sigtet for husfredskrænkelse, Hellerup

En 49-årig kvinde anmeldte klokken 11.59, at en fremmed mand havde taget ophold i hendes kolonihavehus på Bernstorffsvej. En patrulje kørte til stedet, hvor en 21-årig udenlandsk mand blev truffet, og han blev af patruljen anholdt og sigtet for husfredskrænkelse og hærværk.

Mand med utryghedsskabende adfærd, Gentofte

Klokken 12.26 blev det anmeldt, at en mand kort forinden havde befundet sig på Q8 på Vangedevej, hvor han havde en utryghedsskabende adfærd. Han havde haft beklædningsgenstande på, som skjulte hans ansigt, hvorfor medarbejderen på tankstationen havde bedt ham om ikke at opholde sig maskeret i butikken. Det nægtede manden dog at efterkomme, og da han efterfølgende forlod tankstationen, pegede han truende på en anden kunde i butikken og blokerede for dennes bil. Manden forlod derefter stedet i retning mod Vangede Station. En patrulje kørte til stedet for at lede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham i området. Manden beskrives som: 30-35 år, ca. 185 cm. Iført sort kasket med øreklapper, sorte solbriller, army-farvet halsedisse, blå termojakke og militærbukser.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 08.58 anmeldte en beboer fra Kildedalen, at der om natten klokken 04.22 havde været aktivitet foran hoveddøren. Anmelderen havde set aktiviteten via en app på sin telefon, der var forbundet til et kamera, som sad ved hoveddøren. I appen kunne anmelderen se, at en fremmed mand luskede rundt foran hoveddøren, og via appen og en højtaler i kameraet fik anmelderen fortalt den fremmede mand, at han skulle forlade matriklen, hvilket fik ham samt en anden mand til at løbe fra stedet.

Den ene mand beskrives som: Mand, almindelig af bygning, iført rygsæk, jakke med hætte samt jeans. Der foreligger ikke noget signalement af den anden mand.

En alarm eller en dørklokke med kamera kan være en god måde at forebygge indbrud på.

Hærværk, Hellerup

Klokken 14.54 blev det anmeldt, at der var blevet udøvet hærværk mod en Porsche, der onsdag dag havde holdt parkeret nær Charlottenlund Fort, idet bilen var blevet ridset fire forskellige steder.

Musik på morgenkvisten, Gentofte

En patrulje mødte klokken 04.19 to særdeles morgenfriske unge mænd, som spillede fodbold og hørte musik ved Tjørnegårdsskolen. De to blev bedt om at skrue ned for musikken, så de omkringboende kunne sove lidt længere.

Navigationsanlæg stjålet, Charlottenlund

Fra en VW Passat, som stod på Edithsvej, er der mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 07.30 stjålet et navigationsanlæg. Tyveriet blev anmeldt klokken 11.22 og tyven har knust en siderude for at komme ind i bilen.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 07.42 blev det anmeldt fra Skjoldgårdsvej, at der om natten omkring klokken 02.00 havde lusket en mistænkelig mand rundt på matriklen. Manden havde blandt andet taget i nogle bilhåndtag, men bilerne var dog låst, og manden forlod derfor stedet med uforrettet sag.

Manden beskrives som: mand, østeuropæisk af udseende, 20-30 år gammel, 180 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden. Med et tyndt skæg.

Igen klokken 07.48 indløb der anmeldelse fra Charlottenlund om et mistænkeligt forhold fra natten. Omkring klokken kvart over to havde en beboer på Ermelundsvej set to mænd gå rundt i boligens have med lommelygter.

Klokken 09.28 blev det anmeldt fra Holmegårdsvej, ligeledes i Charlottenlund, at der imellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 08.30 var blevet stjålet indbygget navigationsanlæg fra en parkeret VW personbil.

Grundet sammenfald i tid og område, kan det ikke afvises, at der er sammenhæng imellem de ovenstående hændelser.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 11.47 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 18.35 og tirsdag klokken 11.47 var blevet stjålet indbygget gps-system, entertainmentsystem med mere fra en VW personbil, der havde holdt parkeret på Gisselfeld Allé.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 15.41 blev det anmeldt, at der imellem mandag klokken 20.20 og tirsdag klokken 15.30 var blevet stjålet indbygget gps-system, entertainmentsystem med mere fra en VW personbil, der havde holdt parkeret på Gisselfeld Allé.

Færdselsuheld, Gentofte

I forbindelse med at patruljer fra Københavns Vestegns Politi eftersatte en 20-årig mandlig bilist fra Kolding-området skete der et solofærdselsuheld ved afkørsel 18 på Motorring 3 klokken 00.53, da den 20-årige påkørte et autoværn. Patruljer fra Nordsjællands Politi assisterede i den forbindelse, og den 20-årige mand blev efterfølgende anholdt og sigtet for flere forhold.

Der skete ikke umiddelbart nogen personskade ved uheldet.

For yderligere information angående hændelsen henvises der til Københavns Vestegns Politi.

Indbrud i forretning, Hellerup

Klokken 05.36 indløb der anmeldelse om indbrud i en sportsforretning på Strandvejen. En patrulje kørte til stedet, hvor de kunne konstatere, at ukendte gerningspersoner havde forsøgt at knuse ruder ind til forretningen, men det var ikke lykkedes dem at skaffe sig adgang. Gerningspersonerne var ikke længere på stedet, og det var ikke muligt at udfinde dem i området.

Hærværk, Charlottenlund

Mellem søndag klokken 17.00 og mandag klokken 08.00 blev en personbil, som holdt parkeret på Sophus Bauditz Vej, udsat for hærværk. En ukendt gerningsperson ridsede venstre side af bilen fra forskærm til bagskærm, og ifølge anmeldelsen skulle flere andre biler på stedet være blevet udsat for noget tilsvarende.

Færdselsuheld, Klampenborg

To bilister påkørte klokken 14.41 hinanden i krydset mellem Nordre Havnevej og Kystvejen med stor materiel skade til følge. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor Nordre havnevej en overgang var spærret, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Den ene bilist, en 21-årig mand fra Hellerup, blev efterfølgende sigtet af patruljen for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 04.03 anmeldte et vidne, at en hvid Mercedes Sprinter kassevogn kørte rundt på og nær Gentoftegade, og at køretøjet var fyldt med blandt andet cykler, og at nogle personer hurtigt hoppede ind og ud af kassevognen, hvorfor anmelderen mistænkte, at køretøjet indeholdt tyvekoster. Nordsjællands Politi blev sendt til stedet, hvor det desværre ikke lykkedes at udfinde kassevognen. Stor ros til anmelderen for at reagere på det mistænkelige forhold.

Blufærdighedskrænkelse, Gentofte

Klokken 15.02 anmeldte en 72-årig kvinde fra Gentofte, at hun klokken 14.30 havde set en mand sidde på en bænk nær Brobækmose. Manden havde på engelsk spurgt om en lighter samtidig med, at han blottede sin penis.

Manden beskrives som: Mand, mellemøstlig af udseende, cirka 40 år gammel, 170 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, med sort kort hår. Talte engelsk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev