Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/10/25-2021/11/02.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Hellerup

En 68-årig kvindelig bilist fra Hellerup foretog klokken 08.03 en overhaling på Bregnegårdsvej for at komme frem til en venstresvingsbane i krydset ved Maglemosevej. I den forbindelse påkørte kvinden en 50-årig mandlig bilist fra Charlottenlund, og kvindens bil rullede derefter om på taget.

En patrulje kørte til stedet, hvor kvinden blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Med hjælp fra brandvæsnet blev der ryddet op på uheldsstedet, så trafikken igen kunne passere.

Der skete ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men den kvindelige bilist blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Ung dreng overfaldet, Dyssegård

På vegne af en 13-årig dreng fra Bagsværd blev det klokken 08.41 anmeldt, at han aftenen før var blevet overfaldet af en gruppe unge drenge. Den 13-årige havde sammen med nogle venner gået på Ved Renden, da de blev anråbt af en gruppe drenge, de ikke kendte. Herefter løb gruppen efter den 13-årige og hans venner, og den 13-årige blev i den forbindelse indhentet og tildelt et knytnæveslag i ansigtet, en lussing samt tre spark på benet. Herefter var det lykkedes ham at løbe fra stedet.

Gruppen af drenge bestod af minimum otte personer, og de beskrives alle som værende af mellemøstlig udseende og 11-15 år. De var alle på nær én maskerede med bandanaer trukket op over næsen.

Kvinde faldt i mose, Skodsborg

Klokken 10.15 blev det anmeldt, at en kvinde var faldet i Bøllemosen og ikke ved egen kraft kunne komme op igen. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor kvinden, en 87-årig fra Charlottenlund, blev hjulpet op. Hun blev efterfølgende tilset i en ambulance, som også var ankommet til stedet.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 11.40 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld i krydset Sandtoften/Nybrovej, idet en bus kørende på Sandtoften i nordøstlig retning foretog et højresving ind på Nybrovej, og i den forbindelse påkørte bussen en 19-årig kvindelig cyklist fra Kgs. Lyngby, der kørte på cykel på Nybrovej i sydøstlig retning.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor personalet fra ambulancen kunne konstatere, at cyklisten var lettere tilskadekommen, og at det kunne være endt meget værre.

Chaufføren blev i forbindelse med færdselsuheldet sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Tyveri fra kælderrum, Hellerup

Klokken 12.18 blev det anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen var blevet stjålet adskillige kasser vin og champagne fra Bourgogne fra et kælderrum på Jomsborgvej til en værdi af adskillige tusinde kroner. Tyvene var kommet ind i kælderrummet ved at klippe en lås over med en boltsaks.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 14.24 blev det anmeldt, at begge forhjul var blevet stjålet fra en BMW personbil, der imellem klokken 06.00 og 10.40 havde holdt parkeret på Phistersvej. Tyvene havde muligvis benyttet en donkraft til tyveriet.

Hærværk, Gentofte

Klokken 15.55 blev det anmeldt på vegne af en 11-årig dreng, at en fremmed mand havde slået den 11-åriges telefon ud af hånden på ham, da drengen klokken 15.15 gik på Lyngbyvej under broen ved Helsingørmotorvejen, hvorved telefonens skærm gik i stykker.

Den fremmede mand beskrives som: mand, 30-35 år gammel, med sort hår, stort sort fuldskæg, tatovering på den ene arm. Talte dansk med accent.

Musik var slukket, Klampenborg

En borger anmeldte mandag aften klokken 23.30, at der blev spillet høj musik fra nogle biler ved Bellevue. En patrulje kørte til stedet, hvor det blev konstateret, at musikken var slukket.

Kørte uden kørekort, Gentofte

En 35-årig mand fra Charlottenlund blev klokken 02.30 sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde noget kørekort. Manden blev standset på Bernstorffsvej.

Piger antastet af bilist, Gentofte

Tre piger i 9-års alderen blev søndag aften mellem klokken 18.0 og 19.00 antastet af tre mænd i en hvid personbil på Ermelundsvej. Mændene spurgte om pigerne ville have penge eller slik, og om de ville køre med i bilen. Pigerne afslog både penge, slik og at køre med i bilen, hvorefter den kørte fra stedet, I bilen sad tre mænd af anden etnisk herkomst end dansk på mellem 20 og 30 år.

Stjal af kassen, Hellerup

En mand stjal torsdag eftermiddag klokken 15.20 et større beløb fra kassen hos CityCare på Strandvejen, mens personalet var optaget af at behandle en kunde. Manden beskrives som 40-45 år, 170-175 cm høj, østeuropæisk af udseende, hvid i huden med kort sort hår, kraftig af bygning og iført mørkt tøj og sort læderjakke.

Målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan, Gentofte

Som led i en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan var Nordsjællands Politi torsdag aften til stede i Gentofte, blandt andet ved skaterparken på Ørnegårdsvej. Flere personer blev i den forbindelse truffet, men der var ingen anledning til at sigte nogen for noget.

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Mellem klokken 15.15 0g 15.30 knuste en ukendt gerningsperson ruden i en bil, som holdt parkeret på Skovgårdsvej. Fra bilen blev der stjålet en taske indeholdende nøgler og pung med kort og kontanter i. Også fra en bil, som havde stået parkeret på Ordruphøjvej var der blevet stjålet en taske indeholde pung og computer. Indstigning i bilen var her ligeledes sket ved rudeknusning. Grundet sammenfald i modus samt gerningstidsrum og -sted formodes det, at der kan være tale om samme gerningsperson til de to forhold.

Cyklister uden lys og på afveje, Hellerup

I forbindelse med en landsdækkende indsats for bedre trafiksikkerhed med særlig fokus på cyklister, blev tre cyklister sigtet for at køre uden lys og to for at køre på fortovet ved Gersonsvej og Hellerupvej. Kontrollen foregik mellem klokken 21.00 og 21.45.

Valgplakater stjålet, Hellerup

Flere valgplakater er søndag eftermiddag mellem klokken 13.40 og 17.00 blevet stjålet, efter de var blevet sat op langs Øregårds Allé. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 11.07.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 09.18 indløb der anmeldelse om, at to personer gik rundt med cykler på Rygårds Alle og samlede genstande op i på flere matrikler, hvorfor der var mistanke om, at de to personer stjal tingene fra adresserne. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet næremere, men det var ikke muligt at udfinde de to personer i området. De to personer beskrives som mænd iført sort tøj. Den ene bar rød hovedbeklædning og den anden blå hovedbeklædning.

Mand sigtet for husfredskrænkelse, Hellerup

En 49-årig kvinde anmeldte klokken 11.59, at en fremmed mand havde taget ophold i hendes kolonihavehus på Bernstorffsvej. En patrulje kørte til stedet, hvor en 21-årig udenlandsk mand blev truffet, og han blev af patruljen anholdt og sigtet for husfredskrænkelse og hærværk.

Mand med utryghedsskabende adfærd, Gentofte

Klokken 12.26 blev det anmeldt, at en mand kort forinden havde befundet sig på Q8 på Vangedevej, hvor han havde en utryghedsskabende adfærd. Han havde haft beklædningsgenstande på, som skjulte hans ansigt, hvorfor medarbejderen på tankstationen havde bedt ham om ikke at opholde sig maskeret i butikken. Det nægtede manden dog at efterkomme, og da han efterfølgende forlod tankstationen, pegede han truende på en anden kunde i butikken og blokerede for dennes bil. Manden forlod derefter stedet i retning mod Vangede Station. En patrulje kørte til stedet for at lede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham i området. Manden beskrives som: 30-35 år, ca. 185 cm. Iført sort kasket med øreklapper, sorte solbriller, army-farvet halsedisse, blå termojakke og militærbukser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev