Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/11/01-2021/11/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte uden kørekort, Hellerup

En 54-årig mand med ukendt adresse blev mandag eftermiddag klokken 15.57 standset, da han kom kørende ad Strandvejen. Der blev han sigtet for at køre bil, selvom han tidligere var blevet frakendt sit kørekort.

Taske stjålet fra bil, Gentofte

En taske med blandt andet solbriller, makeup og en pung indeholdende diverse betalingskort, blev mandag mellem klokken 16.10 og 16.35 stjålet fra en bil, som holdt på Gentoftegade. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Sigtet for narkokørsel, Gentofte

Mandag eftermiddag klokken 16.50 blev en 38-årig mand fra Søborg sigtet for narkokørsel, efter han var blevet standset i sin varebil på Ørnegårdsvej. Manden blev taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre sagsbehandling.

Ulovlig parkering, Gentofte

Klokken 10.15 indløb der anmeldelse om, at der holdt flere biler ulovligt parkeret på Bank-Mikkelsens Vej, hvor de blokerede en brandvej. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at de fleste biler i mellemtiden var blevet flyttet. Der blev dog skrevet to parkeringsbøder.

Tyveri af pung, Gentofte

En 75-årig kvinde fra Gentofte anmeldte klokken 14.03, at hun mellem klokken 11.55 og 12.10 havde fået stjålet sin pung. Kvinden havde i gerningstidsrummet haft pungen i sin taske, mens hun gik fra apoteket til Netto på Gentoftegade, og da hun der skulle betale ved kassen, opdagede hun, at pungen var væk.

Færdselsuheld, Hellerup

En 68-årig kvindelig bilist fra Hellerup foretog klokken 08.03 en overhaling på Bregnegårdsvej for at komme frem til en venstresvingsbane i krydset ved Maglemosevej. I den forbindelse påkørte kvinden en 50-årig mandlig bilist fra Charlottenlund, og kvindens bil rullede derefter om på taget.

En patrulje kørte til stedet, hvor kvinden blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Med hjælp fra brandvæsnet blev der ryddet op på uheldsstedet, så trafikken igen kunne passere.

Der skete ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men den kvindelige bilist blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Ung dreng overfaldet, Dyssegård

På vegne af en 13-årig dreng fra Bagsværd blev det klokken 08.41 anmeldt, at han aftenen før var blevet overfaldet af en gruppe unge drenge. Den 13-årige havde sammen med nogle venner gået på Ved Renden, da de blev anråbt af en gruppe drenge, de ikke kendte. Herefter løb gruppen efter den 13-årige og hans venner, og den 13-årige blev i den forbindelse indhentet og tildelt et knytnæveslag i ansigtet, en lussing samt tre spark på benet. Herefter var det lykkedes ham at løbe fra stedet.

Gruppen af drenge bestod af minimum otte personer, og de beskrives alle som værende af mellemøstlig udseende og 11-15 år. De var alle på nær én maskerede med bandanaer trukket op over næsen.

Kvinde faldt i mose, Skodsborg

Klokken 10.15 blev det anmeldt, at en kvinde var faldet i Bøllemosen og ikke ved egen kraft kunne komme op igen. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor kvinden, en 87-årig fra Charlottenlund, blev hjulpet op. Hun blev efterfølgende tilset i en ambulance, som også var ankommet til stedet.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 11.40 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld i krydset Sandtoften/Nybrovej, idet en bus kørende på Sandtoften i nordøstlig retning foretog et højresving ind på Nybrovej, og i den forbindelse påkørte bussen en 19-årig kvindelig cyklist fra Kgs. Lyngby, der kørte på cykel på Nybrovej i sydøstlig retning.

Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor personalet fra ambulancen kunne konstatere, at cyklisten var lettere tilskadekommen, og at det kunne være endt meget værre.

Chaufføren blev i forbindelse med færdselsuheldet sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

Tyveri fra kælderrum, Hellerup

Klokken 12.18 blev det anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og mandag morgen var blevet stjålet adskillige kasser vin og champagne fra Bourgogne fra et kælderrum på Jomsborgvej til en værdi af adskillige tusinde kroner. Tyvene var kommet ind i kælderrummet ved at klippe en lås over med en boltsaks.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 14.24 blev det anmeldt, at begge forhjul var blevet stjålet fra en BMW personbil, der imellem klokken 06.00 og 10.40 havde holdt parkeret på Phistersvej. Tyvene havde muligvis benyttet en donkraft til tyveriet.

Hærværk, Gentofte

Klokken 15.55 blev det anmeldt på vegne af en 11-årig dreng, at en fremmed mand havde slået den 11-åriges telefon ud af hånden på ham, da drengen klokken 15.15 gik på Lyngbyvej under broen ved Helsingørmotorvejen, hvorved telefonens skærm gik i stykker.

Den fremmede mand beskrives som: mand, 30-35 år gammel, med sort hår, stort sort fuldskæg, tatovering på den ene arm. Talte dansk med accent.

Musik var slukket, Klampenborg

En borger anmeldte mandag aften klokken 23.30, at der blev spillet høj musik fra nogle biler ved Bellevue. En patrulje kørte til stedet, hvor det blev konstateret, at musikken var slukket.

Kørte uden kørekort, Gentofte

En 35-årig mand fra Charlottenlund blev klokken 02.30 sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde noget kørekort. Manden blev standset på Bernstorffsvej.

Piger antastet af bilist, Gentofte

Tre piger i 9-års alderen blev søndag aften mellem klokken 18.0 og 19.00 antastet af tre mænd i en hvid personbil på Ermelundsvej. Mændene spurgte om pigerne ville have penge eller slik, og om de ville køre med i bilen. Pigerne afslog både penge, slik og at køre med i bilen, hvorefter den kørte fra stedet, I bilen sad tre mænd af anden etnisk herkomst end dansk på mellem 20 og 30 år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev