Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/11/08-2021/11/16.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyverier fra flere biler, Nordsjælland

Flere steder i Nordsjælland har der i det seneste døgn været tyve på spil og stjålet rat, navigationsudstyr, instrumentpaneler og radioer fra biler.

Således er der blandt andet kommet anmeldelse om, at der klokken 07.15 mandag har været tyveri af et rat fra en bil, som holdt på Ritavej i Espergærde, og mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.45 er der fra en BMW på Mørdrupvej stjålet rat og instrumentpanel.

I Rungsted Kyst er der klokken 06.55 mandag morgen stjålet et instrumentpanel fra en BMW på Kildevej. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.04, og tyven har knust en rude i bilen for at skaffe sig adgang. Også en BMW, der stod på Engvej, har mellem klokken 01.22 og 04.00 natten til mandag været udsat for tyveri. Her har tyven brudt bildøren op og herefter stjålet rattet samt midterkonsol med navigation og radio.

I Gentofte har der på Ellegårdsvænge været tyveri af navigationsanlæg, radiokonsol samt toppen af en gearstang fra en BMW. Tyveriet er slet mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.30, hvor tyven har brudt låsen til bilen op.

Sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, Hellerup

En 27-årig mand fra Frederiksberg blev klokken 00.35 natten til mandag standset ved krydset Tranegårdsvej/Gersonsvej, hvor en narkometertest viste, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev sigtet for narkokørsel og for at køre bil, selvom han var frakendt sit kørekort. Han blev taget med på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Overraskede tyve, Gentofte

En beboer på Byledet overraskede klokken 03.54 natten til mandag to personer, som var i færd med at stjæle lygter fra en BMW, som holdt på vejen. Der er ikke noget nærmere signalement af de to personer, som flygtede fra stedet. En patrulje kørte rundt i området, men fandt ikke personerne.

Rat stjålet fra bil, Hellerup

Klokken 05.59 natten til mandag er der stjålet et rat fra en Mercedes, som holdt på Ellemosevej. Det er uvist, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Fik inddraget kørekortet, Klampenborg

En 55-årig mand fra Klampenborg fik torsdag eftermiddag klokken 14.24 administrativt inddraget sin førerret efter han på Dyrehavevej var kørt frontakt ind i en jævnaldrende kvinde fra Søborg. Den 55-årige var påvirket af alkohol og blev derfor sigtet for spirituskørsel og fik også inddraget sin førerret. Det forhindrede ham dog ikke i at køre bil igen senere på sagen. Han blev nemlig standset klokken 15.49, igen på Dyrehavevej, og sigtet for kørsel uden førerret.

Mistænkeligt forhold var rengøringshold, Gentofte

Klokken 16.58 blev det anmeldt, at to mænd var ved at bryde et vindue op for at skaffe sig adgang til et autoværksted på Mesterlodden. Politiet blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var tale om to rengøringsmedarbejdere, der havde fået udleveret en forkert nøgle til autoværkstedet, hvorfor de på anden måde forsøgte at komme ind på autoværkstedet, så de kunne passe deres arbejde.

Kørsel i påvirket tilstand, Gentofte

Klokken 18.29 blev en 30-årig mandlig bilist fra Charlottenlund standset og kontrolleret på Mariebjergvej. Han fik narkometeret til at slå ud for cannabis, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Kørsel i påvirket tilstand og kørsel uden førerret, Hellerup

Klokken 02.05 blev en 36-årig mandlig varevognsfører fra Brønshøj standset og kontrolleret på Lyngbyvejen. Her fik han narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor han blev sigtet for dette og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Ligeledes blev manden sigtet for at sidde bag rattet, trods han ikke havde førerret. Det var tredje gang inden for tre år, at manden blev taget for at sidde bag rattet uden gyldig førerret, og køretøjet blev derfor beslaglagt med henblik på konfiskation.

Rat og instrumentbræt stjålet, Hellerup

Fra en BMW, som holdt på Teglværksbakken er der mellem søndag eftermiddag og tirsdag eftermiddag stjålet rat, instrumentbræt samt solbriller. Tyven har fjernet låsen fra bilens ene dør for at skaffe sig adgang. Der er også stjålet rat og indbygget multimedieskærm fra en BMW, som holdt på Hagens Alle. Dette tyveri er sket mellem tirsdag aften og onsdag morgen, og tyven har brugt samme fremgangsmåde som ved tyveriet på Teglværksbakken. Begge tyverier blev anmeldt onsdag formiddag.

Mistænkelig mand tog cykler, Gentofte

En borger kontaktede onsdag aften klokken 19.10 politiet og anmeldte, at han klokken 08.00 onsdag morgen havde set en mand tage flere cykler ved Vangede Station og lægge dem ind i varerummet på en hvid bil. Den mistænkelige mand beskrives som 25 år, 180 cm, almindelig af bygning, mellemøstlig af udseende, brun i huden med kort sort hår og iført storte bukser samt sort jakke med rød skrift bagpå.

Kørte uden kørekort, Charlottenlund

Onsdag aften klokken 22.30 blev en 21-årig mand fra København standset, da han kom kørende ved Skovshoved Havn. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 11.18 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld ved Kanalvej/Klampenborgvej. En traktor med påhængsvogn kørte i sydgående retning ad Kanalvej, og bag denne kørte en personbil. Ved et fodgængerfelt cirka 100 meter syd for krydset Kanalvej/Klampenborgvej bremsede traktoren op for en person, der skulle krydse fodgængerfeltet, og dette opdagede den bagvedkørende personbil for sent, hvorfor personbilen påkørte påhængsvognen, hvilket medførte mindre materielle skader på personbilen.

Politi, brandvæsen og en ambulance blev sendt til stedet, hvor der kortvarigt var lukket for trafikken, indtil personbilen og påhængsvognen var blevet nødflyttet. Der var umiddelbart ikke sket nogen personskade, og der var umiddelbart heller ikke behov for at foretage sigtelser.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Mellem tirsdag klokken 22.30 og onsdag klokken 06.30 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en BMW personbil, som holdt parkeret på Grants Alle. Derefter blev bilens midterkonsol og rat stjålet.

Kørte uden kørekort, Hellerup

En 54-årig mand med ukendt adresse blev mandag eftermiddag klokken 15.57 standset, da han kom kørende ad Strandvejen. Der blev han sigtet for at køre bil, selvom han tidligere var blevet frakendt sit kørekort.

Taske stjålet fra bil, Gentofte

En taske med blandt andet solbriller, makeup og en pung indeholdende diverse betalingskort, blev mandag mellem klokken 16.10 og 16.35 stjålet fra en bil, som holdt på Gentoftegade. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Sigtet for narkokørsel, Gentofte

Mandag eftermiddag klokken 16.50 blev en 38-årig mand fra Søborg sigtet for narkokørsel, efter han var blevet standset i sin varebil på Ørnegårdsvej. Manden blev taget med på hospitalet, hvor han fik udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre sagsbehandling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev