Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/11/15-2021/11/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Computer stjålet fra taske, Dyssegård

Mandag formiddag klokken 11.07 blev det anmeldt, at en 44-årig mand fra Dyssegård havde fået stjålet sin computer. Tyveriet var sket søndag mellem klokken 15.15 og 15.20, hvor manden havde stået ved et busstoppested på Dyssegårdsvej med computeren i sin taske.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 19.17 blev det anmeldt, at der imellem klokken 18.45 og klokken 19.15 var blevet stjålet en taske med indhold fra en personbil, der havde holdt parkeret ved Gentofte Megacenter. Igen klokken 19.43 indløb der en lignende anmeldelse fra samme sted. Her var der imellem klokken 12.45 og klokken 15.00 blevet stjålet en MacBook fra en parkeret bil.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 15.30 blev det anmeldt, at der imellem klokken 12.30 og klokken 15.30 var blevet knust en siderude i en personbil holdende ved Høeghsmindevej, hvorefter en håndtaske med indhold var blevet stjålet fra bilens kabine.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 03.09 anmeldte en beboer på Ermelundsvej, at hun via sin boligs alarmsystems kameraer kunne se en mand luske rundt i haven, og hun mistænkte, at det var en mulig indbrudstyv.

Flere patruljer blev sendt til området, men det lykkedes ikke at udfinde manden.

Ros til anmelderen for at reagere på det mistænkelige forhold.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 08.46 skete der et færdselsuheld på Sognevej ved Nybrovej, idet en personbil ført af en 25-årig mand fra København skulle dreje til højre ind på en tankstation. I den forbindelse overså føreren en mand på et elløbehjul på cykelstien, der derfor blev påkørt. En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilisten blev sigtet efter færdselslovens bestemmelser, mens manden på elløbehjulet blev kørt til kontrol på skadestuen af den tilkaldte ambulance. Der var dog umiddelbart ikke sket større personskade.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 11.02 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 20.00 og onsdag klokken 10.30 var blevet stjålet rat, midterkonsol og højtalere fra en BMW personbil, der havde holdt på Skovmosevej.

Færdselsuheld, Hørsholm

På Helsingørmotorvejen skete der klokken 07.43 et harmonikasammenstød i sydgående retning, da fire bilister stødte sammen i forbindelse med kødannelse. Der var tale om en 29-årig kvindelig bilist fra Nivå, en 57-årig mandlig bilist fra Espergærde, en 35-årig kvindelig bilist fra Hørsholm samt en 20-årig mandlig bilist fra Dyssegård.

Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men to af parterne blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Grundet bilernes placering var trafikken i en periode påvirket, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Mellem mandag klokken 18.15 og tirsdag klokken 08.00 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en BMW personbil, som holdt parkeret på Bomporten. Indstigningen skete ved opbrydning af en dørlås. Fra bilen blev der stjålet instrumentpanel, rat, navigation samt panel til betjening af navigationsanlægget.

I forbindelse med tyveriet fra personbilen var der også udøvet hærværk mod en lygtepæl nærved. Lygtepælens panel var blevet opbrudt, og ledningerne blev klippet over, formentlig for at sikre mørke på gerningsstedet.

Færdselsuheld, Dyssegård

En 14-årig dreng cyklede klokken 08.01 på Dalstrøget, da han blev påkørt af en 72-årig kvindelig bilist fra Dyssegård. En ambulance blev tilkaldt til stedet for at tilse den 14-årige cyklist.

Grundet olielæk blev der afspærret på stedet i en periode, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Kørsel i påvirket tilstand, Hellerup

Klokken 21.40 blev en 22-årig mandlig bilist fra Hellerup standset og kontrolleret på Lyngbyvej i krydset ved Bomporten. Han fik narkometeret til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Dyssegård

Klokken 22.56 blev en 19-årig mand fra København truffet på Mungegårdsskolen og visiteret. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 01.29 blev det anmeldt, at to personer luskede rundt i området omkring Ermelundsvej, go anmelderen mistænkte, at det kunne være mulige indbrudstyve. Politiet blev sendt til området, men der blev ikke truffet nogle personer af interesse for anmeldelsen.

Brand, Dyssegård

Klokken 03.17 blev det anmeldt, at det brændte i en kælder i en etageejendom på Vangedevej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte hurtigt fik branden under kontrol. Branden var umiddelbart opstået i et batteri på en elcykel.

Tyverier fra flere biler, Nordsjælland

Flere steder i Nordsjælland har der i det seneste døgn været tyve på spil og stjålet rat, navigationsudstyr, instrumentpaneler og radioer fra biler.

Således er der blandt andet kommet anmeldelse om, at der klokken 07.15 mandag har været tyveri af et rat fra en bil, som holdt på Ritavej i Espergærde, og mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.45 er der fra en BMW på Mørdrupvej stjålet rat og instrumentpanel.

I Rungsted Kyst er der klokken 06.55 mandag morgen stjålet et instrumentpanel fra en BMW på Kildevej. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.04, og tyven har knust en rude i bilen for at skaffe sig adgang. Også en BMW, der stod på Engvej, har mellem klokken 01.22 og 04.00 natten til mandag været udsat for tyveri. Her har tyven brudt bildøren op og herefter stjålet rattet samt midterkonsol med navigation og radio.

I Gentofte har der på Ellegårdsvænge været tyveri af navigationsanlæg, radiokonsol samt toppen af en gearstang fra en BMW. Tyveriet er slet mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.30, hvor tyven har brudt låsen til bilen op.

Sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, Hellerup

En 27-årig mand fra Frederiksberg blev klokken 00.35 natten til mandag standset ved krydset Tranegårdsvej/Gersonsvej, hvor en narkometertest viste, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev sigtet for narkokørsel og for at køre bil, selvom han var frakendt sit kørekort. Han blev taget med på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Overraskede tyve, Gentofte

En beboer på Byledet overraskede klokken 03.54 natten til mandag to personer, som var i færd med at stjæle lygter fra en BMW, som holdt på vejen. Der er ikke noget nærmere signalement af de to personer, som flygtede fra stedet. En patrulje kørte rundt i området, men fandt ikke personerne.

Rat stjålet fra bil, Hellerup

Klokken 05.59 natten til mandag er der stjålet et rat fra en Mercedes, som holdt på Ellemosevej. Det er uvist, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev