Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/11/22-2021/11/30.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra personbil, Klampenborg

Mellem klokken 05.00 og 07.30 blev ruden i en Volkswagen personbil smadret, mens den holdt parkeret på Dalsgaardsvej. Fra bilen blev der stjålet radio og navigation.

Forsøg på tyveri fra personbiler, Charlottenlund

Det blev klokken 08.38 anmeldt, at en ukendt gerningsperson havde forsøgt at begå tyveri fra en Volkswagen personbil, som holdt parkeret på Skovgårdsvej. Mellem søndag klokken 17.15 og mandag klokken 06.30 knuste gerningspersonen en rude i bilen, men umiddelbart blev der ikke stjålet nogen genstande fra køretøjet.

Også klokken 09.41 blev det anmeldt, at der havde været forsøg på tyveri fra Volkswagen personbil, som holdt parkeret på Frølichsvej. Det var sket mellem søndag klokken 17.00 og mandag klokken 08.00. også her var en rude blevet knust for at skaffe adgang til bilen.

Nordsjællands Politi har en formodning om, at der kan være tale om samme gerningsperson til de to forhold grundet sammenfaldet i modus, gerningstidsrum og nærheden mellem de to gerningssteder.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

En 27-årig mandlig bilist fra Hvidovre blev klokken 10.47 standset af en patrulje på Klampenborgvej ved Helsingørmotorvejen. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 27-åriges eventuelle narkopåvirkning.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 14.59 blev det anmeldt, at en bil ført af en 60-årig kvinde fra Birkerød netop havde påkørt en 19-årig mandlig fodgænger fra København, da hun skulle svinge ud på Nybrovej fra en rundkørsel ved Lagergårdsvej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor kvinden blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Der skete umiddelbart ikke nogen større personskade.

Ridser i lakken, Hellerup

Klokken 16.10 blev det anmeldt, at en Skoda Fabia, som havde stået op Lille Strandvej, i sagene mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 06.15 var blevet udsat for hærværk og havde fået ridser langs hele den ene side.

Uro og uorden, Vangede

Klokken 12.26 anmeldte et vidne, at der var tumult imellem to personer på Vangede Bibliotek. Nordsjællands Politi blev sendt til stedet, hvor den ene af de to personer involveret i tumulten stadig var på stedet. Politiet fik talt med den involverede part samt nogle vidner, og det blev på den baggrund vurderet, at der ikke var nogen sag for politiet.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 14.16 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Motorring 3 nordgående ved afkørsel 17 Jægersborgvej. Her var der kø ved afkørslen, men dette overså en 22-årig mandlig bilist fra Køge, som ikke nåede at bremse ned, inden han påkørte en personbil, der holdt i kø til at benytte afkørslen. Den påkørte personbil blev skubbet op i endnu en personbil foran, der også holdt stille, og det endte således med, at tre biler var involveret i færdselsuheldet. Der skete umiddelbart ingen større personskade ved færdselsuheldet.

Det fremgår på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke i politiets EDB-systemer, om der blev foretaget sigtelse af den 22-årige bilist.

Rat stjålet, Charlottenlund

Fra en BMW, som holdt på Bernstorfflund Allé, er der mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07.50 stjålet et rat. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 08.26.

Overvågningskamera stjålet, Gentofte

En ukendt mand stjal torsdag morgen mellem klokken 05.00 og 06.00 overvågningskameraet fra en carport på Solbakkevej. Kameraet nåede dog at filme manden, der beskrives som 25-35 år, lys i huden, almindelig af bygning, iført sort kasket med hvide malingkatter og halstørklæde med firkantet mønster. Tyveriet blev anmeldt torsdag eftermiddag klokken 14.59.

Mand stjal lampe fra villa, Charlottenlund

En borger anmeldte klokken 23.43, at han netop havde set en mand komme ud fra haven ind til en villa på Vasehøjvej med en stor genstand i armene. Manden løb hen til en nyere mørk Volkswagen Golf og kørte fra stedet. En patrulje kørte til området og kiggede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham. Det kunne efterfølgende konstateres, at manden havde stjålet en lampe fra muren på villaen.

Manden beskrives som: 25-30 år, dansk af udseende, iført mørk hættetrøje.

Drone skulle ned fra træ, Gentofte

Nordsjællands Politi assisterede mellem klokken 12.38 og 13.02 brandvæsnet med afspærring af Lyngbyvej i sydgående retning lige efter Brogårdsvej. Brandvæsnet var på stedet med drejestige for at få en drone ned fra et træ.

Kørsel uden førerret, Græsted

Klokken 17.20 blev en 42-årig mandlig bilist fra Charlottenlund standset og kontrolleret på Frederiksværksvej. Her viste de sig, at mandens førerret var administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet for at sidde bag rattet alligevel.

Computer stjålet fra taske, Dyssegård

Mandag formiddag klokken 11.07 blev det anmeldt, at en 44-årig mand fra Dyssegård havde fået stjålet sin computer. Tyveriet var sket søndag mellem klokken 15.15 og 15.20, hvor manden havde stået ved et busstoppested på Dyssegårdsvej med computeren i sin taske.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 19.17 blev det anmeldt, at der imellem klokken 18.45 og klokken 19.15 var blevet stjålet en taske med indhold fra en personbil, der havde holdt parkeret ved Gentofte Megacenter. Igen klokken 19.43 indløb der en lignende anmeldelse fra samme sted. Her var der imellem klokken 12.45 og klokken 15.00 blevet stjålet en MacBook fra en parkeret bil.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 15.30 blev det anmeldt, at der imellem klokken 12.30 og klokken 15.30 var blevet knust en siderude i en personbil holdende ved Høeghsmindevej, hvorefter en håndtaske med indhold var blevet stjålet fra bilens kabine.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev