Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 12.06.2023-20.06.2023

v

Bortvist fra bus, Hellerup

En 65-årig mand fra Hellerup blev klokken 18.28 bortvist fra en bus, hvor han ikke ville vise billet og efterfølgende nægtede at forlade bussen.

Færdselsuheld, Charlottenlund

Anmeldelse kl. 15.32 om en 80-årig mandlig cyklist, der var blevet kørt ned kl. 11.40 af en bilist i rundkørslen ved Femvejen i Charlottenlund. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Gentofte

En 49-årig mand fra Charlottenlund skulle svinge til venstre på Jægersborgvej og derved krydse cykelstien, hvor han kørte ud foran en 51-årig kvindelig cyklist fra Charlottenlund. Kvinden blev bragt til tjek på nærmeste hospital.

Færdselsuheld, Gentofte

To lastbiler med påhængsvogne, begge kørende nord ad Lagergårdsvej, påkørte kl. 8.50 hinanden i forbindelse med venstresving på Lagergårdsvej i Gentofte. Patrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Indbrud hos restaurant, Charlottenlund

Mellem lørdag kl. 22.00 og søndag kl. 12.00 har der været indbrud hos restaurant Izumi på Jægersborg Allé, hvor der er blevet stjålet kontanter.

Kørte uden kørekort, Hellerup

En 51-årig kvinde fra Nærum blev kl. 9.45 sigtet for at køre bil uden førerret på Callisensvej i Hellerup.

Panttyv på spil, Charlottenlund

En panttyv var søndag formiddag på spil på Hans Bruuns Vej. Her havde han omkring klokken 09.00 været inde i en have, hvor han havde stjålet tre store poser med pantflasker. Da han var på vej ud af haven, blev han opdaget af stedets beboer, som satte efter ham og konfronterede ham med hans tyveri. Panttyven slap den ene pose, hvorefter han forsvandt fra stedet. Han beskrives om asiatisk af udseende, 50-60 år, 160 cm, almindelig af bygning, sort hår og iført brunlig jakke og brune bukser. En patrulje kørte til stedet og kørte herefter rundt i området i forsøg på at finde panttyven. Det lykkedes dog ikke.

Påkørte rundkørsel, Charlottenlund

En 51-årig mand fra Gl. Holte kørte kl. 04.52 ad Ordrupvej, hvor han påkørte en anden trafikant i Femvejen Rundkørsel. Ifølge manden havde han været kortvarig uopmærksom. Ingen melding om personskade.

Indbrudsoversigt uge 24

Sigtet for hash, Helsingør

En 23-årig mand fra Helsingør blev kl. 21.12 sigtet for besiddelse af hash på Kongensgade i Helsingør.

Forsøg på bedrageri, Charlottenlund.

En 81-årig kvinde fra Charlottenlund blev kl. 21.30 ringet op af person, der udgav sig for at være barnebarn. Denne sagde, at han skulle bruge 40.000 kroner til en bil, hvilket ikke kunne vente, hvorfor han var på vej til adressen. Personen havde ringet fra ukendt nummer, og ville ringe igen, når de var ved at være ved adressen. Patrulje til stedet, men intet “barnebarn” dukkede op.

Sigtet for salg af narkotika, Gentofte

En 46-årig fra Solrød Strand blev klokken 20.25 anholdt og sigtet for salg af narkotika. Manden blev truffet ved Mariebjerg Kirkegård, hvor han var i besiddelse af et større kontantbeløb samt flere mobiltelefoner.

Spyttede efter og blottede sig for kvinde, Dyssegård

En 33-årig mand spyttede søndag kl. 20.35 efter en 31-årig kvinde fra København på Dyssegårdsvej i Dyssegård. Denne blev ramt på fødderne. Herefter trak han bukserne ned og begyndte at tisse. En patrulje rykkede ud til stedet, hvor den 33-årige blev anholdt for blufærdighedskrænkelse.

v

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev