Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 12.05.2023-23.05.2023

c

Fik stjålet sin mobiltelefon, Klampenborg

En 20-årig mand fra Snekkersten fik mellem klokken 03 og 04 stjålet sin mobiltelefon, da han var faldet i søvn på kystbanetogets strækning mellem Nørreport og Klampenborg. Manden havde haft mobiltelefonen i sin hånd, men da han faldt i søvn så en tyv sit snit til at stjæle den. Tyveriet blev anmeldt søndag formiddag klokken 10.39.

Fik stjålet sin taske, Klampenborg

En 33-årig kvinde fra Brønshøj anmeldte kl. 9.17, at hun havde fået stjålet sin taske søndag den 21.5 mellem kl. 15.30 og 15.35 på Bakken. Hun havde siddet ved en spillemaskine på Bakken, hvor hun havde sin taske stående ved siden af sig. Den 33-årige kvinde mærkede én, der gik hurtigt forbi hende, og da hun kort tid efter drejede sig, var tasken væk.

Færdselsuheld, Charlottenlund

Anmeldelse kl. 16.46 af et færdselsuheld, hvor en 26-årig kvindelig cyklist fra København var blev påkørt på Strandvejen i Charlottenlund af en 67-årig bilist, der ikke overholdte sin vigepligt. Cyklisten bragt til kontrol på nærmeste hotel, og bilisten sigtet for ikke at overholde ubetinget vigepligt.

Færdselsuheld, Gentofte

En 46-årig mand fra Gentofte cyklede på en racercykel Kildeskovsvej i Gentofte, imens han havde en børnecykel i højre hånd. Den 46-årige cyklede med cirka 10 km/t, da børnecyklen rammer ind i hans forhjul, hvorved han ryger forover racercyklen, og lander på underarmene og hænderne. Efterfølgende bragt til kontrol på nærmeste hospital.

Færdselsuheld, Gentofte

Kl. 7.18 blev en 63-årig kvinde fra Gentofte sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, da hun kørte ud fra indkørsel på Smakkegårdsvej i Gentofte, hvor der var ubetinget vigepligt. Den 63-årige påkører en 46-årig kvinde fra Gentofte, der kommer kørende ad Smakkegårdsvej i sydøstgående retning. Den 46-årige kvinde bliver ramt på højre side af sit køretøj, og mister herredømmet over bilen, hvorefter hun påkører en bil, der holdt parkeret på Smakkegårdsvej. Ingen melding om personskade.

Indbrud i lejlighed, Gentofte

En 83-årig kvinde bosiddende på Gentoftegade anmeldte torsdag til politiet, at hun onsdag mellem kl. 15.30-16 havde fået besøg af en person, som udgav sig for at være fra hjemmeplejen. Personen var blevet lukket ind i boligen, men lod hoveddøren stående åben. Anmelderen opdagede efterfølgende, at der manglede 3.500 kr. i kontanter fra en taske. Anmelderen beskrev kvinden som ca. 30-35 år gammel, udenlandsk af udseende, mørkt langt hår. Hun var iført en lys trendcoat.

Patrulje rykkede ud til indbrudsforsøg, Gentofte

Tirsdag morgen kl. 02.37 rykkede en patrulje ud til en anmeldelse om, at to personer i mørkt tøj var i gang med at bryde ind i en ejendom på Ellegårdsvej. En patrulje kørte rundt i området, men kunne ikke finde de to gerningsmænd.

Skabte uro og uorden, Gentofte

En mand skabte omkring klokken 17 uro og uorden på Ørnegårdsvej, hvor han kastede med forskellige ting. En patrulje blev sendt til stedet, men manden var ikke at se, hverken på Ørnegårdsvej eller i det omkringliggende område.

f

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev