Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 19.05.2023-30.05.2023

 

Bil ramte cyklist, Klampenborg

En 23-årig mandlig bilist fra Nykøbing Falster ramte onsdag kl. 20.02 en 51-årig cyklist fra Ribe da han drejede ind på Bellevuekrogen fra Strandvejen. Cyklisten blev af afhentet af en ambulance for at blive behandlet for mindre skader. Den 23-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Biler stødte sammen, Hellerup

To biler stødte klokken 14.38 sammen i krydset Tuborgvej/Rygårds Allé. Uheldet skete i forbindelse med, at en 55-årig mand fra Hellerup svingede til venstre i krydset. En passager i den modkørende bil blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

Fik stjålet sin taske, Klampenborg

En 33-årig kvinde fra Brønshøj anmeldte kl. 9.17, at hun havde fået stjålet sin taske søndag den 21.5 mellem kl. 15.30 og 15.35 på Bakken. Hun havde siddet ved en spillemaskine på Bakken, hvor hun havde sin taske stående ved siden af sig. Den 33-årige kvinde mærkede én, der gik hurtigt forbi hende, og da hun kort tid efter drejede sig, var tasken væk.

Fiskeudstyr stjålet, Klampenborg

Nogle fiskestænger er mandag klokken 10.35 blevet stjålet fra en båd, som lå i Taarbæk Havn. Tyveriet blev anmeldt onsdag klokken 13.37.

Færdselsuheld, Gentofte

Kl. 7.18 blev en 63-årig kvinde fra Gentofte sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, da hun kørte ud fra indkørsel på Smakkegårdsvej i Gentofte, hvor der var ubetinget vigepligt. Den 63-årige påkører en 46-årig kvinde fra Gentofte, der kommer kørende ad Smakkegårdsvej i sydøstgående retning. Den 46-årige kvinde bliver ramt på højre side af sit køretøj, og mister herredømmet over bilen, hvorefter hun påkører en bil, der holdt parkeret på Smakkegårdsvej. Ingen melding om personskade.

Harmonika-sammenstød, Gentofte

Tre biler stødte klokken 14.43 sammen på Helsingørmotorvejen i forbindelse med et vognbaneskift. Der skete ingen personskade, men uheldsstedet måtte afspærres i en kortere periode mens bilerne blev fjernet fra kørebanen.

Indbrud i lejlighed, Gentofte

En 83-årig kvinde bosiddende på Gentoftegade anmeldte torsdag til politiet, at hun onsdag mellem kl. 15.30-16 havde fået besøg af en person, som udgav sig for at være fra hjemmeplejen. Personen var blevet lukket ind i boligen, men lod hoveddøren stående åben. Anmelderen opdagede efterfølgende, at der manglede 3.500 kr. i kontanter fra en taske. Anmelderen beskrev kvinden som ca. 30-35 år gammel, udenlandsk af udseende, mørkt langt hår. Hun var iført en lys trendcoat.

Musik til ulempe, Charlottenlund

En patrulje kørte klokken 00.55 til Traverbanevej, efter en anmeldelse om, at der var musik og anden støj til ulempe. De feststemte mennesker på stedet blev vejledt om at skrue ned for musikken og i øvrigt dæmpe sig.

Spirituskørsel, Charlottenlund

Mandag kl. 21.27 blev en 63-årig mandlig knallertkører fra København sigtet og anholdt for spirituskørsel på Vilvordevej, da han testede positiv på en alkometertest. Knallerten blev beslaglagt og manden blev kørt til lægen for at få udtaget en blodprøve, så den præcise promille kan fastlægges.

Taget for butikstyveri, Gentofte

Tirsdag aften klokken 18.40 blev en 46-årig udenlandsk mand taget for tyveri i Superbrugsen på Vangede Bygade, hvor han havde stjålet nogle opbevaringsbokse samt en pose kaffe. Manden blev sigtet for tyveriet.

Tyveri fra personbil, Dyssegård

Mellem tirsdag klokken 23 og onsdag klokken 07.45 er det navigationsanlæg blevet stjålet fra et bil, som stod på Røntoftevej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev