Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/03/29-2023/04/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Besiddelse af hash, Gentofte

En 19-årig mand fra København blev kl. 23.13 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash på Kildeskovsvej i Gentofte

Blev truet med en legetøjspistol, Gentofte

Politiet rykkede torsdag kl. 23.13 talstærkt ud til Kildeskovvej, da en person anmeldte, at han var blevet truet med en pistol mens han sad i sin bil. Den ukendte gerningsmand var flygtet fra stedet før politiet kom frem. En politihund fandt senere en del af pistolen i en busk, og det viste sig, at der var tale om en legetøjspistol.

Forlygter stjålet, Hellerup

Mellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 06.45 er der stjålet rat og forlygter fra en Porsche, som stod i Sundvænget. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Forlygter stjålet, Klampenborg

Mellem onsdag klokken 20.00 og torsdag klokken 08.15 er der stjålet et sæt forlygter fra en Audi, som var parkeret på Anchersvej.

Færdselsuheld, Gentofte

I forbindelse med et vognbaneskifte på Helsingørmotorvejen ved Gentofte skete der kl. 18.27 et færdselsuheld mellem en lastbil og en personbil. Den 29-årige udenlandske lastbilchauffør er sigtet for forholdet. Da han lagde sig ud i 1. vognbane påkørte han en 22-årig kvinde fra Helsinge som kom kørende i sin personbil. Den 22-årige kvinde fik skader på sin bil, men ingen meldinger om personskader i forbindelse med påkørslen.

Hashsælger stoppet, Hellerup

En 17-årig mand fra Hellerup blev torsdag kl. 20.53 stoppet på CVE Knuths Vej i Hellerup. Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at den unge mand var i besiddelse af en større mængde hash, der var opdelt i flere klumper og salgsposer. Manden blev sigtet og anholdt for salg af euforiserende stoffer.

Røg og gnister, Charlottenlund

Onsdag klokken 09.11 kom en anmeldelse om brand i en bygning på Ordrupvej. Politi og brandvæsen kørte til ejendommen, hvor det viste sig, at der var opstået gnister og røg i en samlemuffe mellem to ledninger.

Stjal store mængder alkohol, Charlottenlund

En ukendt gerningsmand har tirsdag omkring kl. 09.30 stjålet mellem 20 og 40 flasker gin og whisky fra Meny på Jægersborg Alle.

Stjålet trailer med mingraver, Gentofte

Mellem fredag kl. 11.30 og mandag kl. 06.15 er en trailer med en minigraver blevet stjålet fra Ørnegårdspladsen i Gentofte

Tilmeld dig vores nyhedsbrev