Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der bl.a. omhandler Gentofte i tidsrummet 24.04.2023-02.05.2023

 

Færdselsuheld, Charlottenlund

En 29-årig mand fra Søborg kørte ad Ordrupvej mod øst ind i krydset Ordrupvej/Homegårdsvej, da en 61-årig mand fra Holte, som kørte foran den 29-årige, påbegyndte venstresving ad Holmegårdsvej, hvorfor den 29-årige ikke nåede at bremse, og der skete en påkørsel. Ingen melding om personskade.

 

Førte køretøj i påvirket tilstand, Gentofte

Torsdag kl. 10.47 blev en 28-årig mand fra København taget for at føre et køretøj på Helsingørmotorvejen i påvirket tilstand. Manden blev anholdt og kørt til lægen for at udtaget en blodprøve så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges.

 

Hærværk mod bil, Gentofte

En bil, som stod på Vangede Bygade, er mellem lørdag formiddag og søndag klokken 10.45 blevet udsat for hærværk, idet en eller flere ukendte gerningspersoner har sparket på bilen, så den har fået flere buler.

 

Kørte uden kørekort, Gentofte

En 17-årig ung mand fra Søborg blev søndag klokken 13.18 standset, da han kom kørende i krydset Adolphsvej/Gentoftegade. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret og for at køre uden sikkerhedssele.

 

Mand vakte mistanke, Charlottenlund

En mand vakte klokken 13.15 torsdag eftermiddag mistanke, da han blev set i en ejendom, hvorfra der var udløst en alarm. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at manden havde et helt legalt ærinde.

 

Mindre harmonikasammenstød, Gentofte

En 55-årig mand fra Vig kørte mod nord ad Helsingørmotorvejen i 1. vognbane med omkring 50 kmlt, og overså en 30-årig mand fra København, som holdt stille grundet tæt trafik, hvorved der skete sammenstød parterne imellem. Den 30-årige blev efterfølgende kørt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

 

Stjal kylling og øl, Hellerup

En 60-årig mand fra Gentofte er blevet sigtet for butikstyveri efter at han søndag kl. 21.05 stjal to pakker kylling og to øl fra Netto på Lyngbyvej i Hellerup.

 

Taget for butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 14-årig pige fra Gentofte blev tirsdag klokken 11.45 taget for butikstyveri i Normal i Lyngby Storcenter. På grund af pigens alder blev hendes værge og de sociale myndigheder orienteret om forholdet.

 

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev