Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/11/17-2023/11/28.

Bygningsbrand, Hellerup

Anmeldelse kl. 09.49 om brand i en etageejendom på Strandparksvej, hvor der kom røg fra en lejlighed. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. Brand fik slukket branden, som var meget lille og standset røgudvikling. To mænd fra København på hhv. 43 år og 48 år blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven, da branden formentlig var opstået i forbindelse med brug af en vinkelsliber.

FUH. ringe mat. skade u/P-skade, Lyngby-Taarbæk

Klokken 14.13 torsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Klampenborgvej. Part 1 førte bus i vestgående retning ad Klampenborgvej, hvor hun i krydset med Helsingørmotorvejens afkørsel 16, sydgående, kørte frem for rødt, hvor hun påkørte part 2, som førte almindelig personbil frem i krydset og skulle svinge mod øst ad Klampenborgvej.

Fik stjålet sin pung, Gentofte

Anmeldelse kl. 15.27 fra en 36-årig kvinde fra Virum, som havde fået stjålet sin pung i køen i IKEA. Kvinden opdagede det, da hun fik besked om, at der var blevet foretaget hævninger på hendes kort for et større beløb.

Færdselsuheld, Charlottenlund

Anmeldelse kl. 11.03 om færdselsuheld på Ordrupvej. En 20-årig mandlig bilist kørte ind i rundkørslen, da han blev påkørt bagfra af en 20-årig kvindelig bilist fra Herfølge, da han skulle svinge ud af rundkørslen. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Charlottenlund

En 65-årig mandlig bilist fra Charlottenlund blev kl. 17.41 sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Den 65-årige holdt ved udkørslen fra en parkeringsplads, men overser ved igangsætning en 32-årig kvindelig fodgænger fra Frederiksberg, som han påkører ved lav hastighed. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Farum

En 27-årig mandlig bilist fra Brøndby Strand og en 41-årig mand fra Hellerup kørte kl. 18.48 begge ad Hillerødmotorvejen, begge i 1. vognbane, da den 27-årige bilist påkørte den 41-årige bilist bagfra, hvorved der skete kollision. Beredskabspatrulje, ambulance, Brand og skiltevogn fremme. Lukket for trafik i sydgående retning, som derefter blev afviklet stille og roligt i anden vognbane. Ene bil er totalskadet. Den 41-årige mand blev kørt til tjek på nærmeste hospital. Den 27-årige blev efterfølgende sigtet for at være påvirket af euforiserende stoffer og for at være frakendt førerretten.

Kørte overfor rødt, Charlottenlund

En 37-årig mand blev kl. 08.15 sigtet for at køre frem mod rødt i krydset Kildegårdsvej/Bernstorffsvej, hvorved der skete sammenstød med en 25-årig kvindelig bilist fra København, der kørte i nordlig retning ad Bernstorffsvej/Kildegårdsvej. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Mistænkeligt forhold var helt legalt, Dyssegård

En borger kontaktede klokken 16.06 politiet og oplyste, at der stod to mænd med et jagtgevær på Vangedevej. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var tale om et legalt forhold, da jagtgeværet i forbindelse med et salg blev overdraget til den nye ejer.

Motordr. køretøj, euf. stoffer uden recept, Gentofte

Klokken 00.08 blev en 33-årig mand anholdt på Annettevej, sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand. Ved narkometertest af sigtede blev påvist THC og kokain.

Tyveri fra varebil, Hellerup

Anmeldelse kl. 14.19 om indbrud i varebil sket mellem torsdag den 23.11 kl. 16.00 og fredag den 24.11 kl. 09.00 ved Ellebakken. Der var blevet smadret en siderude i passagersiden, og der var blevet stjålet el-værktøj for et større beløb.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev