Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/11/27-2023/12/05.

97-årig udsat for bedrageri, Gentofte

Anmeldelse kl. 12.30 om, at en 97-årig kvinde fra Gentofte havde været udsat for bedrageri. Den 97-årige blev kontaktet telefonisk af en mand, som udgav sig for at være fra banken. Han oplyste, at hendes bolig var i stor risiko for at blive udsat for indbrud, og at hun derfor skulle aflevere sit betalingskort og kontanter til ham. Han ankom kort tid efter på den 97-åriges adresse, hvor den 97-årige udleverede sit betalingskort og kontanter til ham. Efterfølgende blev der hævet et større beløb. Intet signalement af manden.

Fik stjålet sin pung, Gentofte

Anmeldelse kl. 15.27 fra en 36-årig kvinde fra Virum, som havde fået stjålet sin pung i køen i IKEA. Kvinden opdagede det, da hun fik besked om, at der var blevet foretaget hævninger på hendes kort for et større beløb.

Færdselsuheld, Charlottenlund

Anmeldelse kl. 11.03 om færdselsuheld på Ordrupvej. En 20-årig mandlig bilist kørte ind i rundkørslen, da han blev påkørt bagfra af en 20-årig kvindelig bilist fra Herfølge, da han skulle svinge ud af rundkørslen. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Kvinde sigtet for vold, Gentofte

En 38-årig kvinde fra Taastrup blev søndag aften sigtet for vold, efter en anmeldelse om, at hun ca. klokken 20.23 havde slået en anden kvinde i baghovedet og revet hende i håret. Episoden skete i forbindelse med, at den 51-årige ville tage fotodokumentation af nogle ødelagte skabe i skøjtehallen.

Sigtet for narkokørsel, Gentofte

En 36-årig kvinde fra Charlottenlund blev klokken 01.29 natten til tirsdag standset, da hun kom kørende ad Gentoftegade. Her blev hun sigtet for kørsel uden førerret og for narkokørsel, da en narkometertest viste, at hun var påvirket af kokain. Kvinden blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra hende. Den skal nu analyseres for at fastlægge hendes nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Anmeldelse kl. 07.01 om, at forlygteme til en Porsche var blevet stjålet ved Udsigten mellem onsdag den 29.11 kl. 23.00 og torsdag den 30.11 kl. 06.20.

Tyveri fra varebil, Hellerup

Anmeldelse kl. 14.19 om indbrud i varebil sket mellem torsdag den 23.11 kl. 16.00 og fredag den 24.11 kl. 09.00 ved Ellebakken. Der var blevet smadret en siderude i passagersiden, og der var blevet stjålet el-værktøj for et større beløb.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev