Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2023/12/04-2023/12/12.

97-årig udsat for bedrageri, Gentofte

Anmeldelse kl. 12.30 om, at en 97-årig kvinde fra Gentofte havde været udsat for bedrageri. Den 97-årige blev kontaktet telefonisk af en mand, som udgav sig for at være fra banken. Han oplyste, at hendes bolig var i stor risiko for at blive udsat for indbrud, og at hun derfor skulle aflevere sit betalingskort og kontanter til ham. Han ankom kort tid efter på den 97-åriges adresse, hvor den 97-årige udleverede sit betalingskort og kontanter til ham. Efterfølgende blev der hævet et større beløb. Intet signalement af manden.

Bilrude knust, Gentofte

En bil, som stod på Folkevej har onsdag mellem klokken 16 og 21 været udsat for hærværk, idet en rude i bilen er blevet knust. Hærværket blev anmeldt klokken 08.57.

Forlygter stjålet, Gentofte

Klokken 07.37 blev det anmeldt, at der var stjålet et par forlygter fra en Porsche, som stod på Solbakkevej.

Kvinde sigtet for vold, Gentofte

En 38-årig kvinde fra Taastrup blev søndag aften sigtet for vold, efter en anmeldelse om, at hun ca. klokken 20.23 havde slået en anden kvinde i baghovedet og revet hende i håret. Episoden skete i forbindelse med, at den 51-årige ville tage fotodokumentation af nogle ødelagte skabe i skøjtehallen.

Sigtet for narkokørsel, Gentofte

En 36-årig kvinde fra Charlottenlund blev klokken 01.29 natten til tirsdag standset, da hun kom kørende ad Gentoftegade. Her blev hun sigtet for kørsel uden førerret og for narkokørsel, da en narkometertest viste, at hun var påvirket af kokain. Kvinden blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra hende. Den skal nu analyseres for at fastlægge hendes nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Tyveri fra lomme/taske/bagage, Gentofte

Søndag formiddag anmeldte en 43-årig mand, at han natten til lørdag mellem kl. 04.00 og 04.20 havde fået stjålet sin mobiltelefon i S-togets linje C.

Brand i øvrigt, Furesø

Søndag kl. 13 fik politiet en anmeldelse om brand på Bavnebjærgspark. Det viste sig, at et kalenderlys på bord i drivhus havde antændt plastbøtte. Ingen fare for spredning. Ilden blev slukket af brandvæsnet.

Spirituskørsel, Furesø

Klokken 13.07 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Frederiksborgvej – Farum Hovedgade. Part 1. – en 54-årig mand fra Værløse kørte ad Frederiksborgvej i sydgående retning, hvor han påkørte P2, som holdt for rødt i krydset Frederiksborgvej/Farum Hovedgade. Efterfølgende blev part 1. bil beslaglagt, da han to gange med 15 minutters mellemrum blev alkoholtestet med en promille over 2,0. Han blev anholdt og bragt til stationen og lægeundersøgt.

Bedrageri, Charlottenlund

Anmeldelse kl. 18.29 om at en 88-årig kvinde fra Charlottenlund var blevet udsat for bedrageri. Den 88-årige var blevet ringet op af en mand, der udgav sig for at være fra hendes bank, og som havde forklaret den 88-årige, at hendes konti var blevet ramt af virus, hvorfor han ville spærre hendes kort og undersøge det. Det krævede bare, at den 88-årige udleverede kort og kode, hvilket hun gjorde, hvorefter der blev trukket et større beløb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev